altijd weer Mercedes kwaliteit

zoals altijd weer uitstekend geholpen

Geweldige auto !

Het was wel een erg lange levertijd,( 7 maanden ) maar deze periode is naar tevredenheid opgelost. Aflevering was keurig en heel duidelijk 100% tevreden.

Een hele prettige ervaring

Het is allemaal heel goed verlopen. Fijne persoonlijke benadering en prima afspraken gemaakt. Uitlevering was heel goed. Ben er erg blij mee.

in deze 'spannende' tijden waar veel onbekend is, is de afspraak bij Wensink prima verlopen en keurig binnen het geschetste tijd frame. Start en het weer beschikbaar zijn van de auto waren prima in balans

Uitstekende service

Service is Uitstekend

Ben tevreden over Wensink

Goede behandeling, correct en deskundig personeel

Top!

Prettig geregeld zoals altijd! Opmerkzame monteurs.

Prima, en netjes geholpen zoals altijd

Prima geholpen, goede service en vriendelijke medewerkers

Snelle service, vriendelijk personeel

Om 08:00 mijn auto heen gebracht en om 11:00 was die klaar. Snelle service en vriendelijk personeel.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Top service

Helemaal prima!

tevreden

geen opmerkingen

top snelle service

super snelle service toen ik een lekke band had

Meedenken in oplossingen

Oplossingen worden aangedragen, het is lastig en vermoeiend als je voor iemand moet gaan denken en ideeen moet gaan aandragen. Meedenken, ja alles perfect geregeld.

Geweldige service zoals altijd.

Prima alles geregeld conform afspraak zeer klantvriendelijk en auto gewassen afgeleverd.

geweldig goed geregeld.

keurig behandeld en op tijd.

Prettig en correct geholpen

Vanaf melding servicebeurt, afspraak, brengen en halen auto geen belemmering ondervonden. Er kwam nog een melding van "dimlicht links gestoord"(mooi omschreven). Hiervan melding gemaakt, dit kon tot de servicebeurt wachten. Dus prima opgelost!

Prima geholpen toen mijn auto het door de vorst niet meer deed.

Strenge vorst en diesel blijft een moeizame combinatie. Tijdens mijn vakantie een storing in de brandstof toevoer. Via de helpdesk snel gekoppeld aan de garage in Meppel. Zij hebben het voertuig voor de deur opgehaald, storing verholpen en meteen een service beur uitgevoerd. Ben de auto zelf weer op gaan halen. De auto stond weer heel een blikkend op mij te wachten. prima service

Vriendelijk snel

Goede service. Net bedrijf, schoon en correct.

Perfect zoals het hoort

De behandeling is perfect maar niet persoonlijk. Vandaar de halve punt aftrek. PS: hieronder bij "persoonlijke gegevens": - Wilt u een bedrijfsnaam? Dan vul ik dus niks in - Wilt u een (bedrijfs)naam? Dan had ik het in kunnen vullen.

Goed geregeld

Het ophalen van de auto en service was goed voor elkaar

Ik ben zeer tevreden

Vriendelijk te woord gestaan en goed op de hoogte gehouden van de voortgang APK

Zie bovenstaand

Zij hebben mij uitstekend geholpen met het probleem dat ik had met mijn auto. De afgelopen paar maanden al diverse malen helaas gebruik moeten maken van hun service(vanwege een wat oudere auto) maar tot nu toe zeer tevreden en ga zo door.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle