Snel en werkt prima. Wat moet het meer zijn
Beste Patrik, Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het snel geleverd is en prima werkt. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenervice
Ik had een nieuwe horloge nodig. En omdat ik heel veel Nedis apparatuur heb wilde ik een Nedis. Echter op uw site waren ze niet voorradig en had ik mij op de wacht lijst laten plaatsen (al maanden terug). Omdat er niets kwam ben ik bij bol.com gaan kijken en die sturen hem wel direct op! Zeg maar wat u er van vindt.
Beste Fred, Wat vervelend om te horen over uw ervaring. Onze excuses voor het ongemak en het gebrek aan voorraad. Als u wilt kunt u contact opnemen via [email protected] en dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Prima service optijd geleverd
Beste Wout, Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd zoals beloofd en dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Alles in orde
Beste Pierre, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles in orde was. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Deze beschermhoes is voor een 32 inch TV die buiten onder een afdak hangt. prima product, degelijk materiaal en past uitstekend.
Beste Theo, Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de beschermhoes naar wens is. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Nog niet aangesloten de vorige na goed 2 jaar kapot ,dus maar afwachten hoelang deze het doet. Wil ik deze verzenden MOET ik akkoord ga met de voorwaarden ,en dus verplicht mijn gegeven vrij te geven .zou nog een ster er af moeten.
Beste klant, Dank dat u ons op de hoogte brengt van uw ervaring. Het spijt ons dat uw vorige exemplaar na twee jaar al defect raakte en dat ons retourproces als omslachtig wordt ervaren. Onze voorwaarden zijn nodig om uw garantie en een veilig retourproces te garanderen; we gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor dit doel. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via [email protected], dan helpen we u persoonlijk verder en zoeken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Snel geleverd en goeie service...ben tevreden er mee
Beste Marlon, We waarderen uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en onze service. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
snelle levering mooi op tijd
Beste Terry, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel en op tijd was en dat u tevreden bent met het product. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Zeer goede ervaring
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u onze producten top vindt en een zeer goede ervaring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Super fijne pers. Ziet er erg gaaf uit. Perst zeer licht en maakt makkelijk schoon. Tot nu toe zeer tevreden.
Beste Yvonne, Top om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze spullen! Dat motiveert ons team enorm. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
De lamp werkt perfect , en past ook mooi op de centraaldoos ( inbouwdoos). Snel geleverd. Tzt gauw bij bestellen.
Hoi! Wat fantastisch om te horen dat de lamp perfect werkt en snel geleverd werd. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen helpen! 😊 Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Door mijn eigen fout de verkeerde camera besteld. Vriendelijk contact met td. Retourgegevens ontvangen en verzonden. Advies welke camera wel geschikt was voor mijn wensen. Top!!!
Na de goede info het systeem in werking. Ik heb de deurbel met 4 camera's met hardeschijf en de Gateway met rookmelder Ben benieuwd nog naar meer producten van Nedis
Is al eerder beoordeeld
Afspraken goed nagekomen.
Beste Rob, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de afspraken goed zijn nagekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
werkt zoals verwacht, overal signalering bij binnenkomst
Beste Fokje, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting functioneert. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Het is een prima product, eenvoudig te bedienen in de Nedis Smart Life app. Precies wat je verwacht van Nedis. Uitermate snelle levering.
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het gebruiksgemak van de Nedis Smart Life app. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Ondanks meerdere berichten van DHL heb ik nog niets ontvangen.
Beste Andreas, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We helpen u hier graag verder mee. Om dit voor u uit te zoeken, vragen we u om uw ordergegevens in te vullen via onze contactpagina. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we dit direct in behandeling en nemen we indien nodig contact op met DHL om de status van uw levering te achterhalen. Alvast bedankt voor uw medewerking. We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice
Snelle goede levering. Top product.
Beste Trui, Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en het product. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Bryan Nedis Klantenservice