Super schnelle Lieferung - gute ware

Alles perfekt- gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

We zijn tevreden met deze aankoop

Het geeft ons meer inzicht hoeveel vocht er in de tuingrond is. Wat ik mis is de vochtwaarde per plant die ik kan vinden voorveen willekeurige plant.

Deur bel gong

Vlot geleverd makkelijke installatie, alleen jammer dat er geen montage materiaal bij zit, beugeltje of zoiets zodat je hem kan ophangen.

Top Firma en top producten zou nog mooier zijn als je de 10% korting die per mail beloofd is ook kan claimen. Dan zouden ze 5 sterren met glans verdienen. Echter dat lukt niet zo goed.

Technisch prima, de shop een draak van een ding

Bij technische apparatuur loop je het risico op DoA. Dat is me nu twee keer gebeurd. Vind dan maar eens het RMA formulier of een snelle (liefst geautomatiseerde) afhandeling van dit ongemak. Voor zakelijke klanten is er de chat-bot. Voor particulieren niet benaderbaar. Het geeft me een heel slecht gevoel, terwijl er mooie spullen worden geleverd. Dat doet afbreuk aan het merk.

Sehr guter Eindruck, Glas leider defekt

Ich haben ein Strahler mit Bewegungsmelder bestellt. Nachdem ich die Montage vorbereitet hatte, ich musste das Loch zur Kabeldurchführung am Halter erweitern, habe ich festgestellt, dass das Frontglas in viele Teile gesprungen ist. Ich weiss nicht, ob es beim Transport passiert ist, oder ob mir die Lampe hingefallen war oder sonst irgendetwas die Ursache war. Ich muss mir wohl eine neue Lampe kaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed product en snelle levering.

• Would you recommend us? Yes

Nedis doet wat het moet doen !

Pensioen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima kwaliteit

Het product was juist omschreven en voldoet aan de eisen.

Genau wie beschrieben

Die Halterung kann auch größere Monitore halten, im Gegensatz zu Konkurrenzprodukten stimmt hier auch das Preis- Leistungsverhältnis.

Top, bestellen en mooie Camera

Bestellen ging prima, en camera werkt prima (vooral voor dat geld)

Goed werkend systeem

Overzichtelijke app en slanke behuizing

Ben ontzettend tevreden met nedis

Sinds ik verhuisd ben gebruik nedis in heel mijn woning.. ben er zo tevreden over wil niks anders meer..

geweldig

makkelijk te installeren en te gebruiken top aankoop

Top!

Meteen de volgende dag geleverd en het is een top product! Aanbevolen!

Gute App

Gute App!! Solide Kameras!! Funktioniert einwandfrei….

Prima en snelle service

Goede producten en duidelijke uitleg

Goede camera met mooie scherpe beelden

Goede camera met mooie scherpe beelden. Reageert goed op geluid/beweging en met snelle meldingen op je mobiel. Meedraaiende functie is top. Beetje spijtig dat een klein deel van het kabeltje niet inwendig verborgen zit.

Vanuit buitenland bestellen

Ik wilde iets vanuit hrtvbiitenland bestellen. Ik volgde de instructies precies. Maar aan het eind bleek de bestelling toch naar mijn thuisadres te woren gestuurd. Hoe kan dat? Waar ging het fout. En waarom kon Nedis daarna niets meer doen?

Habe zwei Nedis SmartLife Cameras instaliiert und alles o.k.

Die installation (App Fritz!Box) war nicht ganz einfach da Beschreibung knapp gehalten. Man musste sich schon etwas durch das Menu der App "hangeln". C'est la vie1

Guter Service. Sofortige Lieferung

Gut und zuverlässig

Fijne webshop

Fijne webshop en goede producten

geweldige camera

makkelijk aan te sluiten enig probleem is het koppelen aan de sygnology nas zodat je kan beelden vast leggen.