Wij zijn alle keren nog tevreden geweest

Wij komen hier tot rust in

Keurig te woord gestaan en alles geregeld met Tineke

Zie boven

altijd naar mijn zin.

Voel me altijd welkom.

Ik heb telefonisch contact gehad met euronature en ze hebben voor ons alles geregeld

Correcte behandeling

Afspraak is afspraak

top service !!!!

Klantvriendelijk, meedenkend, snel in reactie, vriendelijk, top locaties

Goed en snel geholpen

Ik ben van a tot z goed geholpen door euronature / Tineke

Vriendelijk en altijd mee denkend

Heel goed meegedacht

Onze 1e voorkeur was volgeboekt. Binnen een dag kwam Euronature met een alternatief volgens onze wensen.

Uitstekende snelle service

Prima service. Er wordt snel afgewerkt zodat je ook snel eventueel andere reisdoelen kunt regelen.

in een woord SUPER!!!

Het is een genot om via Euronature te boeken, vriendelijk behulpzaam en ze denken met je mee! Heb al diverse vakanties via hun geboekt en iedere keer ging super. Accomodaties voldoen aan de verwachting.

Eenvoudig boekingsproces

Na de aanvraag van een accommodatie is de bevestiging van de boeking snel tot stand gekomen.

Zorgeloos op vakantie met betrouwbaar reisbureau .

Goede ervaring met de medewerkers en deskundigheid.

Euronature ontzorgt!

Onze boekingen zijn gladjes verlopen. Goede communicatie. Snelle afhandeling.

Goede communicatie, zowel per mail als telefonisch. Snelle afhandeling van onze boekingen.

snelle boeking en reactie

onze 1e voorkeur was helaas niet meer beschikbaar, maar er werd toen snel een andere optie aangeboden. We zijn zeer tevreden met het contact hierover.

Fantastisch geholpen door Tineke

Ik had iets niet goed begrepen mbt ruim- of cabinebagage en stuurde een mail. Kreeg hierop antwoord en na 1 telefoontje was alles opgelost.

Top reisbureau

We boeken al jaren onze naturistische vakanties via dit reisbureau. Waarom? - vakkundig en profesioneel advies - men denkt met je mee - zijn vaak zelf bij de accomodatie geweest - vriendelijk en behulpzaam - ruime keuze uit verschillende accomodaties

Goede contacten, snelle reactie

Snelle regeling

Keurige en snelle afwikkeling

Snelle opvolging van mijn reservering

Ik ben zeer prettig en snel geholpen met mijn reservering.

Afspraak is afspraak

Prettig geregeld!

Al veel gehoord over vakantie via Euronature. Nu zelf een 10 daagse vakantie in Spanje geboekt in een mooi appartement.

Prima ervaringen met Euronature

Altijd correct, meedenkend en oplossing gericht.

Was ma gemeld te hebben om te boeken,zo geregeld

Was na gemeld te hebben om te boeken,zo geregeld Het zou wel prettig zijn als bij betaling .ook per creditcard zou kunnen betalen Dit moet door jullie als betaal verzoek zenden,zodat ik dan via mijn creditkaart Restant kan betalen. Mvrg.harry deutz

Company details

9 Geurdeland