Fijne vakantie

Genoeg te doen voor de kleine kinderen.

Niet voor herhaling vatbaar

Zeer veel overlast van jongeren bij het toiletgebouw (ook snachts). Hier is door meerdere mensen meerdere malen melding van gemaakt, hier werd nauwelijks wat mee gedaan. Er werd toegezegd om de toilet gebouwen vanaf 23 00 uur te sluiten om zo de overlast te verminderen, dit is niet gebeurd. Kleinere kinderen durfden zelfs niet meer in het toiletgebouw om te douchen/toilet/tanden poetsen. Als je de jongeren erop aansprak kreeg je een grote bek. Dit was ons 3e jaar naar de schatberg, maar tevens ons laatste. Veel achterstallig onderhoud, qua groen, gebouwen maar ook de wegen/paadjes.

Prima, maar ook niet meer dan dat

Het is een beetje vergane glorie. De stacaravan lag wat verder weg. De caravan was echt niet schoon helaas. Dat is door de receptie wel prima opgelost. Maar zwembaden waren wat verouderd, weinig van het animatieteam gezien. Speeltuinen mochten ook wel een beetje opgeknapt worden. Restaurant was goed. Veel leuker dingen in de omgeving te doen. Klimpark, toverland. Het was prima voor 1 week, maar wij gaan niet meer terug.

Voldoende

Internet moet en kan beter, pasjes voor de kids om te zwemmen vervangen door bandjes. Sanitair rook vaak naar Urine. Er ontbreekt een café o.i.d. waar je door het slechte internet voetbal kunt kijken bijvoorbeeld.

Hadden er meer van verwacht

De toiletten waren niet netjes en schoon. Er werd gerookt in de heren toiletten verder zaterdag er geen Schotten tussen de urinoirs. De douches waren verouderd. Maar 1 wasmachine en droger op te veel mensen. De plekken waar de huur tenten stonden waren veel schoner en er stonden meer wasmachines. De plekken zijn niet goed aangegeven wat de grens is dit zorgt voor verwarring. Zwembad was koud. We hadden meer verwacht van een 5 sterren camping.

Fijne vakantie gehad. Leuk animatieteam veel te doen voor jong en oud

Minder dan het jaar ervoor

De douche waren vaak smerig qua vloer. Geen vloer trekker te vinden helaas bij de heren. Wc vaak vies qua vloer of wc. Papier regelmatig op. De jeugd weet vaals avonds de urinoir niet te vinden en plassen tegen de wanden dan. Kinderveld waar wij op stonden was het jammer dat de zandbak wel aardig breed was geworden tot de buren hun voortenten toe. Waardoor je gedwongen werd door het zand te lopen. Het park algemeen was netjes. Toezicht qua onze buitenlandse vrienden in het zwembad mag beter. Hoorde dat er bepaalde mannen gewoon met hun mobieltjes bij de douchen stonden te filmen.

We hebben genoten, maar ik vond het wel vreemd te horen dat ik alleen kon boeken van zaterdag tot zaterdag en andere campingbewoners konden halverwege de week boeken. De bordjes bij de plaatsen zijn veelal verdwenen waardoor er onnodige onrust bestaat met het opzetten van je spullen op je eigen plaats. Het discozwemmen is super leuk, maar helaas staat de muziek echt veel te hard voor mijn drie mannen (6,9,12). Dat het voor mij te hard staat, snap ik, maar voor hen vond ik het erg sneu dat ze er niet aan konden deelnemen. Ik heb gehoord dat het zwembad wordt uitgebreid kunt u mij hierover informatie geven of op de hoogte houden? Wat ik erg onrustig op mijn pad vond, veld D 588, was het vele verloop in korte tijd. De prijzen voor friet e.d vond ik voor een gezin erg hoog. De muntjes in de boxen wat besteed zou kunnen worden aan een speeltje in jullie vitrine kast was ook erg teleurstellend voor de jongens. De voorschriften bij het waterskiën vond ik zeer slecht. Kind van 6jaar mocht ook waterskiën, onverantwoordelijk. Achter op jullie folderboekje staat dat er een ziekenhuis in Venray is. Echter is deze er allang niet meer alleen in Venlo. Dit weet ik omdat ik met spoed naar het ziekenhuis met mijn middelste moest ivm een hoofdwond door waterski ongeluk. Dit vond ik een grote blunder, daardoor was ik onnodig langer onderweg voor hulp! We komen zeker terug! Dus het waren geen onoverkomelijke dingen. Met vriendelijke groet, Gelinda

prettige camping

we hebben parkeerplek 935, met een vaste parkeerplek. Alleen jammer dat mensen van de Roan overal parkeren en ook op de plekken van de campinggasten die ervoor betalen.

Druk, niet klantvriendelijk

Plaatsen veel te dicht op elkaar. Na sluiting receptie geen telefoonnr kunnen vinden voor melding van veel te harde muziek. Geen surveillance die daar iets van opmerkt. Verzocht om 1 nacht ergens anders te mogen staan, plek was onbezet, ook dag erna, maar geen medewerking gehad. Waterkraan service station camper niet toegankelijk. Slechte drainage na regenbui. Buitenbad veel te koud.

Wij hebben het naar ons zin gehad en waren tevreden WiFi was een ramp

Top vakantie. Maar…. Nog steeds beroerde wifi. Geen schoonmaak materiaal als je 2 weken privé sanitair huurt. De bestuurder van de grasmaaier is een gevaar voor alle kinderen op de camping. De schatberg app is incompleet.

Super camping

De camping is super ook voor tieners is er veel te doen, enige min punt is dat de sanitaire wat vaker mag worden schoongemaakt. Voor de rest is er van alles te doen en te krijgen voor iederen leeftijd.cortom wij hebben genoten.

Genoten van de vakantie

Veel te doen voor kinderen, daardoor zelf echt vakantie gehad

Leuke vakantie

Wij hebben een week doorgebracht in een stacaravan van de schatberg (Glaasniejer). Locatie dicht bij de Plaza is heel fijn maar heel beknellend door hele hoge heggen en veel rumoer door naastgelegen kampeervelden. Tot heel laat in de avond schreeuwende kinderen. De caravan staat volledig ingebouwd. Redelijke caravan, slaapkamer met twee persoonsbed wel veel te klein, je kunt niet makkelijk om het bed heen. Ook erg weinig opbergruimte. Verder prima. Makkelijk keukentje, fijne badkamer, apart toilet (helaas wel pal langs de eettafel). Park is heel leuk voor de kinderen, fijne animatie maar ook veel mogelijkheden om jezelf te vermaken. Plaze heel vaak erg vies. Vieze vloeren, vieze tafels, stank van toiletten en vieze toiletten. Zeker een aandachtspunt waar nog veel te behalen valt.

Hele fijne vakantie

Heel fijn om weer een keer hier te zijn geweest, in mijn jeugd hier ook met mijn ouders geweest (4x achter elkaar) en nu na 36 jaar met mijn gezin. Mijn dochter van 15 beschrijft het als haar leukste vakantie ooit.

Fijne vakantie gehad!

Levendige camping waar van alles op het water kan.

Hele fijne vakantie gehad

We hebben het erg naar ons zin gehad op de schatberg. De medewerkers waren heel vriendelijk en je hebt alles op de camping, heel fijn! We hebben wel gemerkt dat de camping te groot is voor ons en veel te veel vaste plaatsen, daar zit een andere type mens dan wij zijn. We misten de animatie, daar moest je echt heen om ze te zien. Jammer dat dat niet meer gepromoot werd op de camping door daar rond te lopen en kinderen op te zoeken. Het restaurant heeft heerlijke lounge plekken maar dat zijn er veel te weinig voor de grootte van het park, dat is jammer. Wat ik bij het restaurant en loungedeelte jammer vond was dat de speeltuin lastig te bereiken was vanaf daar, het zou leuker zijn als dat meer met elkaar mengt. Wifi was echt waardeloos, dit was gewoon niet te gebruiken eigenlijk.

Ein sehr schöner Campingplatz , mit Potential.

Wir waren sehr positiv überrascht , unser Stellplatz war sehr schön ( leider hatten wir eine Ameisenplage , wo niemand etwas für kann ) , die Plaza hat uns sehr zum positiven überrascht , der Indoorspielplatz ist super angelegt auch die Sitzmöglichkeiten , die Snack und Eisbar sind sehr zu empfehlen . Nachzubessern wäre in jedemfall das Schwimmbad , es entspricht einfach nicht der Zeit , eine andere Belüftung im indoorspielvereich wäre wünschenswert und evtl auch sitzmöglichkeiteb für Eltern bei den sprungkissen in Außenbereich . Zeitweise lag viel Müll auf dem Platz , man hat aber auch Mitarbeiter gesehen die sich darum kümmern , ich denke, es liegt auch viel am benehmen der Gäste . Die Mitarbeiter waren immer Freundlich und Hilfsbereit . Die Hecken auf und an den Parzellen könnten mal wieder einen Schnitt vertragen :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruime plaats

Ruime plekken met prive sanitair. Alleen wordt het privé sanitair niet goed schoongemaakt. Een hoge put op de plaats waar je voortent moet staan is ook niet echt top! De regels op de camping van rusttijden worden ook niet echt nageleefd en controle erop is er niet. Dit is de eerste camping waar wij best wel veel geluidsoverlast snachts hebben gehad. Mijn internet had ik niet, want geen bereik. WiFi pakt die ook niet want ook geen bereik! En zeker in deze tijd is dat erg rot. Animatie mag wat meer want dat is zeker in het hoogseizoen noemenswaardig weinig.

Prachtig

Leuke, rustgevende vakantie op een fijne rustige plek.

Immer wieder ein Erlebnis

Wir waren jetzt schon zum zweiten Mal da und wir können sagen es war wieder schön bei euch! Zumal wir dieses Jahr mehr gemacht als letztes Jahr dadurch weil wir schonmal da waren. Auch bei schlechtem Wetter hat man immernoch genug Möglichkeiten was zu machen. Und wir sind schon für nächstes Jahr De Schatberg am planen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De vakantie zelf was prima

Wij hadden een andere accommodatie geboekt en kregen bij de receptie te horen dat we waren overgeboekt naar een Landal Huisje. Toch uiteindelijk anders dan je had verwacht, maar het was prima opgelost. We kwamen het huisje binnen, waar alles aanwezig was. Wel waren er een aantal punten die we toch moesten melden. Zo lekte de wasbak in de douche, de koelkast werd amper tot niet koud, kapotte tegeltjes en een bank vol vieze vlekken. Ook op het park waren er een aantal punten die echt beter aangepakt kunnen worden. (Kapotte speeltoestellen) Buiten dat hebben wij en de kinderen een prima vakantie gehad!

Genoeg te doen

Onze ervaring was leuk. Kunnen zwemmen, kinderen voetballen, lekker gegeten, gevist, leuke uitlaat plaats voor de hond. Vriendelijke personeel. Wel een minpuntje dat we snachts een paar keer wakker zijn geworden omdat onze hond waakte. Er zijn 2 pakjes sigaretten weghaalt en een andere nacht een poging tot het stelen van onze elektrische step. (Stond in voortent). De dagen erna in onze auto gelegd. Meer bewaking is zeker niet overbodig. Verder hebben wij het heel erg naar onze zin gehad.

Een oké vakantie

Ik heb een prima vakantie gehad. Al zal ik eerlijk zijn en niet snel meer terug gaan. Voor mij te groot, internet was slecht. Mensen rijden veel te hard waardoor er meerdere malen bijna aanrijdingen waren. Te veel honden op een veld.

Company details

5 Middenpeelweg