Camping is super. Alleen de plaats was niet mooi vlak allemaal kuilen . Plus dat sanitair wel beter schoongemaakt kon worden stonk naar urine. Hebben wij ook doorgegeven. Wij komen al jaren op de camping. Alles prima. Plus de wegen er naar toe mogen ze de gaten in de weg ook wel eens dichten.

Was gezellig

Was een leuke vakantie met vriendelijk personeel Alleen jammer dat je geen vroegboek korting krijg als je de vakantie volgend jaar al wil vastleggen

Top camping

Een hele fijne camping , vriendelijk personeel We komen zeker nog is terug !

Super mooie camping maar ook zeker verbeterpunten

De paden zijn slecht door wortels etc en er werd erg hard gereden. We stonden in de buurt van toilet gebouw 2 deze werd erg slecht en te weinig schoongemaakt. Winkel en eetgelegenheden zijn goed voor elkaar. Ook de plekken om te vissen zijn top voor elkaar en goed onderhouden Een evt optie nemen voor een plek voor volgend jaar vinden wij op een rare manier gaan (geldklopperij) je betaald 15 euro reserveringskosten en ook nog eens 15 euro ivm keuze voor de plek. Ook het internet op de camping werkt ontzettend slecht. Verder veel te doen op de camping alleen voor de jeugd vanaf een jaar of 15 valt het een beetje tegen ze vallen er een beetje tussen zijn te oud en te jong wellicht kan hier iets beter naar gekeken worden?

Mooie camping slechte schoonmaak

De camping is super kwa plaza en meertje Wel mag de hygiëne een stuk beter van het sanitair en het zwembad

Zeer fijne camping plek

Wij komen hier al een aantal jaar en vinden het een fijne camping. Het enige wat dit jaar erg is gemist door de meiden is de markt en dat gelden voor veel Meer campinggasten dus toch iets over na te denken omdat terug te laten komen.

Sehr schöner Campingplatz

Unser zweiter Aufenthalt in de Schatberg hat uns wieder sehr gut gefallen. Der campingplatz hat alles was man benötigt, und bietet gerade für Kinder sehr viele Möglichkeiten. wir kommen gerne wieder

In allem ganz okay!

An sich eingelungerner Urlaub. Plätze schön groß und super für große WoWa. Leider spricht die Animation nur Niederländisch und daher wird man als deutscher, auch nicht angesprochen. Mir persönlich fehlt auch einfach ein Abendprogramm wo man sich hinsetzen kann und nen Bier/Wein trinkt kann. Das Hallenbad ich angenehm warm und das Kinderbecken, es gibt jeweils eine Rutsche drin und draußen! Das Freibad gefällt mir leider gar nicht, das Wasser ist sehr kalt auch das Kinderbecken, hatte nicht das Gefühl von Urlaub sondern eher Freibad feeling. Der Supermarkt hat Apotheker Preise übertrieben Teuer,aber alles vorhanden! Restaurant und Preise ganz okay. Spielplätze/Fußballplatz waren in unmittelbar Nähe und für alle was dabei! WLAN funktioniert nicht ! Wie gesagt ganz okay, würde uns aber ist es nichts.

Een mega grote camping!

We zijn er een aantal dagen geweest, het was een hartstikke leuke camping alleen: Animatie in de kelder... erg onlogisch, geen kind wat er komt. Zwembad misschien wel te klein voor zo'n grote camping. Sanitair was helaas elke keer als we kwamen heel erg vies! Camping is te groot: echt te massaal.

Het had zoveel mooier kunnen zijn.

Online krijg je bij het zien van de foto's en de faciliteiten het gevoel van een echte familie camping waar je met jonge kinderen prima alles uit handen kunt geven en genieten. Echter waren er grote verschillen. Waar het verwelkomen door het meest vriendelijke receptie personeel en de ontzettend vriendelijke bediening in het restaurant mijn keuze voor deze camping positief stemden. Werd dit al gauw door de algemene sfeer op de camping teniet gedaan. Je ziet wel eens filmpjes van feestende dronken jeugd op benidorm of salou, waar de keiharde hardcore uit de speakers galmt en de krijzende dronken moeders met panterprintjes (excuus) lopen te ruziën met hun partner en de kids zich niks aantrekken van regels. Nou dat dus.. Geloof mij, ik houd ook van gezelligheid, een wijntje en mijn kinderen zijn stuiterballen. Dat is het leven, mensen mogen wat mij betreft echt gewoon na elven nog gezellig kletsen en lachen. Maar gewoon keiharde hardcore aanzetten, schreeuwen, dronkengewauwel tot diep in de nacht. En het was geen incident. De ene keer kwam het van onze schuine overburen de andere keer van de plek achter ons. Geen toezicht. Op 'gezellige' filmavond zaten er precies dezelfde soort gezinnen. Ouders die maar bleven kletsen en schuiven met stoelen. Kinderen die steeds met hun telefoon voor het beeld liepen, niet omdat ze moesten plassen of omdat ze niet stil konden zitten gewoon omdat ze andere dingen aan het doen waren. Niemand van het animatieteam aanwezig om dat in goede banen te leiden. Het animatieteam had er sowieso weinig zin in, leek niet echt gemotiveerd. Leuk dachten we vossenjacht. We schrijven ons in. Verdeeld over de camping zaten mensen met tule rokjes en een hoed op, niet echt verkleed en een kaart vertelde waar ze zaten. Kinderen hadden er zichtbaar weinig zin in. Maar heb ze gemotiveerd mee te doen. Belanden we op een Feyenoordveld, waar teksten uit de speakers kwamen niet voor kinderoren geschikt. Dronken, rokende en seksende jeugd iedere nacht in washok.

Super für Kinder

Sehr lebendiger Campingplatz, perfekt für Kinder, da sehr viel geboten wird. Zelt Camper aufpassen, unbedingt Sonnensegel oder Ähnliches mitnehmen, da es kaum Bäume oder Schatten gibt. Personal alle sehr freundlich! Schnappt eure Kinder und bucht einen Urlaub dort!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke, maar te grote camping

Best leuke camping alleen te druk, jammer van de hele dag het drukke auto verkeer op het park, toiletgebouw kon beter schoongemaakt worden en vaker gecontroleerd worden op toiletpapier. Bij t buitenzwembad stonden wel geteld 3 ligbedjes jammer, voor de rest moest je maar op stoel zitten. Bovendien geen bereik met me telefoon geen 4g en ook geen wifi

super

sehr gut

Elk jaar slechter

Toiletten en douches worden met franse slag schoongemaakt, maar zijn gewoon vies. Camping is luidruchtig, veel harde muziek overal, wordt niets aan gedaan omdat er maar 2 beveiligers rondlopen die bij disco benodigd zijn. Hierdoor veel overlast. Disco wordt steeds onveiliger, kinderen worden uitgelokt te vechten. Zijn vaak incidenten, vechtpartijen. Ook nu weer werden flessen op hoofden geslagen. Kinderen hebben naast disco geen goede veilige hangplek meer behalve dan dan drugshok naast voetbal veld. Personeel schatberg rijd veel te hard over de camping. Wifi en verbindingen zijn slecht. Campeerplekken en paden komen helemaal, al jaren, onder water te staan bij hevigere regen. Wij zijn er klaar mee en komen ook niet meer terug

Geld niet waard

Slechte hygiëne, toiletten en douches vies, toiletpapier en handzeep vaak op en niks om de handen te drogen. Maar 1 wasmachine voor groot aantal kampeerders en werkt ook niet naar behoren. Er wordt gepromoot incl WiFi maar deze werkt niet/nauwelijks. Bij het melden bij receptie krijg je te horen: tja komt omdat er veel mensen op de WiFi zitten in hoogseizoen. Je wordt ook totaal niet serieus genomen bij het melden van zaken, alsof er gedacht wordt, geld is binnen en met 5 sterren blijven mensen toch wel boeken. Ook met bijboeken was een late check-out in 1e instantie mogelijk maar volgens andere medewerker weer totaal niet. Spreken elkaar tegen. Veel gasten met fatbikes en elektrische steps die veel te hard over de camping rijden. Erg gevaarlijk voor de kleine kinderen. Helaas geen toezicht op camping zelf. Het pluspunt voor ons was het strandje en het mooie weer maakte alles goed.

Ik heb een top vakantie gehad bij jullie Volgend jaar komen we zeker nog een keer terug

Kon beter

Super mooie camping, zwembad bin/ buiten is te klein voor de grote van de camping. Naar meerdere klachten gemeld te hebben over de overlast s nachts veranderde dit helaas niet. Geluid tm uur of 1 s nachts prima, maar niet tot 4 uur. We kwamen daardoor helaas niet uitgerust thuis. Winkeltje is top, ze hebben alles en nog betaalbaar.

slecht schoonmaak op de WC onderhoud aan de velden is slecht overlast van jongeren s".nachts

Wc gebouw wordt slecht schoon gemaakt spinnenwebben plaatsen waar de ontlasting tegen de muur zit. Onderhoud aan de de plaatsen slecht tot niet er zijn veel kuilen en geulen ,als je vraagt om te kommen kijken staan ze je aan te kijken, is er geen tijd of als antwoord doen we niets aan. Mensen die er vaker staan die kranen vervang en de stroomautomaat vervang voor meer stroom en meer plaats opeisen zodat anderen mensen geen plaats /ruimte over houden ook daar wordt niet aan gedaan als je dat aangeeft. Jongeren die nachts over de camping zwerven en voor overlast zorgen en de boel slopen na de de disco. jongeren die in de disco alcohol drinken en krijgen die 14 of 15 jaar zijn?????? 18 nix

Schönes Erlebnis für Familie & Hund

War ein schönes Erlebnis für Familie, insbesondere fürs Kind, viele Attraktionen und ein sauberer Campingplatz.

Topvakantie

Zeer mooi en verzorgde accomodatie. Wij komen zeker terug.

Leuke vakantie

Leuke camping, helaas de vakken aan de krappe kant. (Privé sanitair vakken) Zeer slecht internet/wifi

Goede leuke camping

Leuke vakantie gehad, veel te doen voor de kinderen. Toilet en douche gebouwen netjes. Aparte kinder douche op verhoging en een teil voor de aller kleinste! Jammer dat de WiFi erg slecht is!

Nooit meer

Slechte wifi Slecht bereik Slecht weggetjes Sfeerloze camping Niet goed onderhouden Sfeerloos buitenzwembad Oud binnenzwembad Animatie niet duidelijk aanwezig Verlaten gebouwen op het terrein Doe hier iets mee schatberg En jullie kunnen niet tippen aan terspegelt maar vragen hetzelfde. Schandalig

Goed verblijf, maar er is ruimte voor verbetering!

Geweldig voor mijn zoon vanwege de waterskibaan

Wij komen op de Schatberg vanwege de waterskibaan. Van de overige faciliteiten ( zwembad, speeltuin, voetbalveld etc) op de camping maken wij geen gebruik dus daar kan ik niets over zeggen. Wat me tegenvalt zijn de volgende zaken: * internet ( totaal slecht) * koud water (soms warm) in het afwasgedeelte (gebouw in de hoek van het gele veld tegen Roan aan) * geluidsoverlast na 23:00 uur

Company details

5 Middenpeelweg