Lang niet meer wat het geweest is, hopelijk verandert het
Sinds 1986 kom ik al op de camping. Eerst als kleine jongen met mijn ouders mee en nu inmiddels als ouder die 2 volwassen kinderen heeft, die overigens niet meer mee gaan met vakantie.
Afgelopen 29 mei ben ik voor 3 nachtjes op de camping geweest, huisje 3007.
Een erg verloederd stukje, oude wagens en gras op kniehoogte, tenminste waar er gras staat. Geen pasjes ontvangen voor het zwembad waardoor ik onverichte zaken terug kon naar de caravan omdat er wel om pasjes gevraagd wordt( ik was in de veronderstelling dat er geen pasjes meer werden uitgegeven omdat ook de slagroomtaart niet meer werd afgegeven)
Het deed mij pijn om te zien dat de camping erg in verloedering begint te raken als het gaat om de verblijven (caravans, chalets en kampeerplekken)
***
Ik begrijp de commerciële weg die is ingeslagen maar een beetje meer empathisch vermogen en beseffen dat je gasten, ook de gasten die al 40 jaar op het terrein komen, wel je boterham betalen en je dus behoorlijk kan begroeten wanneer zij hun hand opsteken.
Om af te sluiten was het ook erg jammer dat het FEC op maandag en dinsdag is gesloten en je daar dus nauwelijks geen gebruik van kan maken als je er van zondag rot woensdag bent. Dit blijkt niet uit de communicatie, sterker nog je krijgt een kortingsvoucher op het moment dat je aankomt waar je er dus van uit mag gaan dat je meer dan 1 avond de tijd hebt om hier gebruik van te maken.
Kortom:
Communicatie en gastvrijheid ver te zoeken alsmede het onderhoud.
Ook jammer dat wanneer ik bij uitchecken meld dat er geen zwembadpassen waren er nauwelijks reactie komt alsmede een vorm van compensatie
Positief om te zien is dat de ruimte voor en supermarkt er keurig uitzien.
Groet, DW Swagerman