Warmtetechniek NL neemt geen projectownership en aftersales service is onder peil

Dit voorjaar ben ik gaan onderzoeken of het overstappen naar een 100% electrische warmtepomp voor mij een optie was. Ik kreeg bezoek van een van hun verkopers Kai Wiedmer. Aangezien ik 18 zonnepanelen heb en veel stroom opwek was de keuze voor een electrische warmtepomp snel gemaakt. Het werd een LG 5.5 KW monobloc 1 fase warmtepomp plus een LG 270L warmtepomp boiler. Vervolgens werd er een schouw ingepland door een onderaannemer en werd 12 en 13 mei de installatie gedaan. Hierbij kwamen de volgende zaken naar boven: 1 de ruimte was te klein voor installatie, daarom moest het buffervat hoog worden opgehangen. Dit was bij de schouw niet goed ingeschat. 2 bij de aanleg van de warmtepomp op het dak ontstond lekkage. Met als gevolg water en vocht in de meterkast en stroomstoringen. Het heeft lange tijd geduurd voor dit was verholpen. 3 De warmtepomp maakt veel geluid, maar deze staat op het dak. Echter de LG warmtepomp boiler maakt ook herrie, en deze staat op de verdieping waar we slapen. Dit is in de gesprekken niet naar voren gekomen, en meerdere verzoeken om hierin mee te denken/adviseren zijn niet beantwoord. 4. Ik heb last van drukverlies wat ertoe leidt dat ik om de paar weken het systeem moet bijvullen naar 2 bar. Dit lijkt me geen wenselijke situatie. Warmte Techniek Nederland maakt mooie offertes met STEK Keurmerken en TUV certificaten. Maar trap er niet in. Zodra de handtekening is gezet en de factuur betaalt, dan laten ze je keihard vallen. Ze huren een onderaannemer in die de installatie doet, en daarna zie je ze nooit meer terug. Ik heb spijt van de keuze voor dit bedrijf. Ik had een stabiele, stille gas installatie zonder drukverlies. Ik heb nu een herriemakende warmtepomp boiler vlakbij de slaapkamer van mijn kinderen staan en ik heb te maken met drukverlies waardoor ik om de paar weken het systeem moet bijvullen.

Professioneel

Ze wisten waar ze het over hadden

Contact was veelvuldig en duidelijk, offerte was goed en het werk was erg netjes(zelfs stofzuigen),installatie draaide in precies een dag. Goed gedaan warmtetechniek!

Snel, betrouwbaar en professioneel

Eigenlijk niet veel negatiefs op aan te merken. De installatie van onze warmtepomp was snel en vlekkeloos. De monteurs waren uiterst professioneel en hielden ons tijdens het hele proces goed op de hoogte. Het was prettig om te zien dat er zo nauwkeurig werd gewerkt, en we zijn erg blij met het resultaat. Een mail na installatie duurde wel meer dan een week voordat we antwoord kregen, maar ze zullen ook wel druk zijn geweest in de vakantie periode. Al met al een aanrader voor iedereen die overweegt een warmtepomp te laten installeren!

Geweldige service en vakmanschap

Warmte Techniek Nederland heeft bij ons een warmtepomp geïnstalleerd met LG boiler 200L en we zijn erg onder de indruk van hun vakmanschap. De monteurs werkten zorgvuldig en professioneel, en na afloop netjes opgeruimd enzo. Wat vooral opviel was hun klantgerichtheid; ze namen echt de tijd om ons vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. Topservice, dankjulliewel.

Professioneel en klantvriendelijk.

Het installatieproces verliep vlekkeloos. De monteurs waren professioneel en vriendelijk. Schouwer Paul had erg veel technische kennis en hele gezellige man ook! Ze zorgden ervoor dat alles naar wens was en gaven gedetailleerde uitleg over het gebruik van de warmtepomp. Het was duidelijk dat ze vakmensen zijn. Onze verwachtingen zijn overtroffen!

Uitstekende installatie en service!

We zijn zeer tevreden met de installatie van onze warmtepomp. Het team kwam op tijd, werkte efficiënt en zorgde ervoor dat alles goed geïnstalleerd werd. Ze gaven ons duidelijke uitleg over hoe het systeem werkt. De nazorg en klantenservice zijn ook top, altijd bereikbaar en behulpzaam. Zeker aanrader!!

Vakkundig en efficiënt!

Van begin tot eind was de service van Warmte Techniek uitstekend. De monteurs waren deskundig en erg vriendelijk. De installatie van onze warmtepomp ging soepel en snel, en alles werd perfect uitgelegd. Ook werd de werkruimte netjes achtergelaten. We zijn ontzettend tevreden met de keuze voor Warmte Techniek Nederland en zouden ze zeker aanraden!

Prima bedrijf!

De afspraken werden duidelijk vastgelegd en nagekomen. Er werd netjes gewerkt. Alles is tot onze grote tevredenheid uitgevoerd!

Zeer tevreden!

Ze hebben bij mij een warmtepomp geïnstalleerd en ik ben blij met de service. De installateurs waren vriendelijk, deskundig en werkten nauwkeurig. Ze hielden me tijdens het hele proces goed op de hoogte en gaven duidelijke uitleg over hoe de warmtepomp werkt. Na de installatie nog even koffie gedronken, en ze hebben zelfs wat extra tips gegeven voor het onderhoud van het systeem. De klantgerichtheid en vakbekwaamheid zijn top! Ik raad dit bedrijf aan.

Ontzettend tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden met de installatie van mijn warmtepomp door Warmte Techniek. Het hele proces verliep soepel vanaf het eerste contact tot aan de installatie. De monteurs kwamen stipt op tijd en werkten uiterst professioneel. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en zorgden ervoor dat alles netjes werd geïnstalleerd. De werkplek werd volledig schoon achtergelaten en ik kon direct genieten van de nieuwe warmtepomp. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakmensen met oog voor detail en uitstekende service!

Goede service verleend en goed geïnstalleerd

Van begin tot het einde van de installatie netjes geholpen.problemen worden goed opgelost.bezorging van de warmte pomp en de monteurs zijn alle vakbekwame mensen. Dus waren we dik tevreden

een perfecte service en snel

Van advies tot installatie super snel gegaan zonder lange wacht tijden.

Apparatuur werkt prima. De communicatie valt te verbeteren.

Het verkoop- en adviesproces ging heel goed uiteindelijk wilde ik vooraf een hybride-warmtepomp maar bleek met de subsidieregeling een all-electric eigenlijk een betere investering. Plaatsen ging best goed. Alleen de thermostaat en het laten koelen van de vloerverwarming heeft veel te lang geduurd (ruim drie maanden na installatie). Nu het systeem sinds april draait en we ook hebben kunnen genieten van koeling in de warme zomerdagen kan ik zeggen dat ik tevreden ben alles overziend. Een belangrijk verbeterpunt is de communicatie. Te vaak is men niet bereikbaar of zegt men terug te bellen en doet het dan vervolgens niet.

Top service. Definitely recommend them

Starting with Initial discussion, offer, arranging installation, after sales service : everything is excellent so far!! I would definitely recommend them. Friendly people.

Van begin tot einde alles heel goed.

Advies heel goed wij hadden noit dat gevoel daar wil iemand alleen its verkopen. De aafspraken waren duitlijk. De installatie veliep zonder Problemen. Alles aan een dag geregelt.

Professionele en snelle service.

Ze reageren goed op zorgen.

Goede installatie warmtepomp en nazorg

Voor de zomer een warmtepomp geplaatst. Contactpersoon was netjes en installatie ging ook vlot. Na de controle, waren er wat punten die zijn genoteerd. Deze zouden nog opgepakt worden. Het duurde even door vertrek van personeel, de bouvak en wat onderbezetting. Nu nieuw contactpersoon doorgekregen en ze gaan de punten oppakken. Blij dat ze er alles aan doen om de juiste service te bieden. Verder is het werk wat geleverd wordt top. Ook de afhandeling van de subsidie aanvraag gaat simpel via hun site.

Perfecte service!

Superblij met onze Entalpia warmtepomp! Na het adviesgesprek was het binnen 5 weken geïnstalleerd. De monteurs hebben het goed gedaan en duidelijk uitleg gegeven over hoe de warmtepomp werkt.

Prettige service

In december heeft Warmte Techniek Nederland een hybride warmtepomp geplaatst. We hebben eerst iemand aan de deur gehad voor het opzetten van een collectief en een paar dagen later werden we opgebeld om een advies gesprek in te plannen. De adviseur heeft bij ons thuis wat metingen gedaan en berekend welk vermogen het beste past bij onze situatie. Uiteindelijk zijn we voor LG 7KW gegaan. Het inplannen van de schouw duurde iets langer dan verwacht, maar uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen. Op de dag van installatie hebben we gezellig koffie gedronken met de monteurs en daarna zijn ze aan de slag gegaan. Ze hebben flink doorgewerkt en alles in 1 dag uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat en alles werkt goed. Eigenlijk over alles wel helemaal tevreden!!

Snel, vakkundig en netjes geregeld!

Na het adviesgesprek en akkoord, kreeg ik binnen 2 dagen een schouw datum en na de schouw een datum voor de installatie. Alles was binnen 5 weken geregeld. Deskundige en vriendelijke monteurs. Alles is in goed overleg gegaan. Met een paar uur had ik een werkend systeem. Afval hebben ze netjes meegenomen en na de installatie duidelijke uitleg gekregen over het systeem.

Top services

Warmtepomp was binnen 6 weken geplaatst! Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Kan het zeker aanraden!

Geweldige service!

Wij wilden graag overstappen naar een duurzamer verwarmingssysteem en kozen voor een 4kW LG warmtepomp via Warmtetechniek Nederland. Samen met adviseur Mitchell onze woning onderzocht en zo tot de perfecte keuze voor ons kleinere huis gekomen. De installatie werd zeer zorgvuldig uitgevoerd (gemixt team van een Nederlander en een Duitser), en we merken nu al de voordelen: het huis warmt snel op en het systeem is muisstil. Daarnaast is het, voor ons, fijn om te weten dat we bijdragen aan een beter milieu. Warmtetechniek Nederland heeft ons van begin tot eind fijn begeleid en alles liep precies volgens plan. Absoluut een aanrader!

Professionele (vak)mensen

Snelle levering van de spullen, alles netjes geplaatst. Helaas was er wat mis gegaan, wat altijd kan gebeuren, maar de mensen op kantoor hebben het netjes afgehandeld.

Goede verbetering na slecht begin.

Na een stressvol begin met geen goede communicatie is het ondertussen een stuk verbeterd. Bijna alles is geplaatst. Alles werkt maar moet nog gefinetuned worden. Met dank aan Paul C. Deze man is absoluut een vakman. Van hem ben ik echt veel wijzer geworden. Ik weet niet of ik al volmondig ja kan zeggen op aanbevelen ja of nee, daarom vooralsnog geen ja. Wie weet later als alles perfect is.

harlingvliet 100

3011 TH Rotterdam