Alles is naar wens verlopen

Klus bestond uit het plaatsen van een dakkapel en dakraam. Door de expertise van de aannemer heb ik uiteindelijk ook het elektrawerk en leidingen in de keuken door R&R laten doen. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Ze denken goed mee in oplossingen en ideeën. Alle afspraken zijn nagekomen en het was bij elke vraag/opmerking uiterst makkelijk om via WhatsApp in contact te komen met ze. Overige kleine klusjes zijn ook niet doorberekend in de kosten. Prettig en goed voor de portemonnee. Bij toekomstige klussen zal ik allereerst aan R&R denken.

Geweldig!

Enthousiaste en erg vriendelijke medewerkers, mooie dakkapel geplaatst en afgetimmerd, werken secuur en netjes en denken goed met de klant mee

Prima!

Snelle reactie, duidelijke uitleg

Betrouwbaar en Kundig

Van de zomer een dakkapel laten plaatsen door de R&R. Met slecht weer kwamen we er achter dat de rolluik een rammelend geluid maakte. Zo der gedoe namen zij de verantwoordelijkheid terwijl de fout bij de fabriekant lag! Wij zijn enorm blij met deze service terwijl het inmiddels een maanden later is. Zonder twijffel zullen wij dit bedrijf inzetten wanneer het nodig is!

Top bedrijf

"Ik ben ontzettend tevreden over de service en kwaliteit van het dakkapellen bedrijf. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project was de communicatie uitstekend. Het team was professioneel, vriendelijk en deskundig. De dakkapel ziet er prachtig uit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor dakkapellen."

Zeer tevreden!

Vanaf de aanvraag tot oplevering super goed geholpen. Alles is volgens planning gelopen. De afspraak voor plaatsen kon niet doorgaan in verband met regen weer. Twee dagen later kon de dakkapel alsnog geplaatst worden!

Groot overeem 9 2

3927 GH Renswoude

Over R&R Dakkapellen

Welkom op de beoordelingspagina van R&R Dakkapellen, waar wij ons inzetten om uitzonderlijke prefab dakkapellen te leveren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze klanten waarderen ons om onze snelle service, persoonlijke aandacht, en betrouwbare producten. Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan klanttevredenheid. We staan bekend om ons directe en persoonlijke contact, waarbij we altijd bereikbaar zijn om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze klanten waarderen deze persoonlijke benadering en de heldere communicatie gedurende het hele project. Onze klanten zijn vooral tevreden over onze snelle levertijden, met mogelijkheden vanaf 3 weken, en de standaard 10 jaar garantie op de constructie van de dakkapellen. Deze aspecten onderstrepen onze inzet voor kwaliteit en efficiëntie. Op deze pagina nodigen we u uit om uw ervaringen met R&R Dakkapellen te delen. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Waarom Kiezen voor R&R Dakkapellen? - Gepersonaliseerde en directe klantenservice - Snelle levering binnen 3 weken - 10 jaar garantie op constructies - Toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit Deel uw ervaringen met R&R Dakkapellen en help anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze voor hun dakkapelbehoeften.