Wij willen Claassens Uitvaartzorg ontzettend bedanken voor de liefdevolle en professionele begeleiding rondom het afscheid van onze moeder. In de week vooraf hebben jullie haar met veel zorg en respect verzorgd, en op 4 maart was het afscheid voor ons een waardig, mooi en troostend moment. Een speciale dank aan Vera: haar kalme aanwezigheid, luisterend oor en zorgvuldige begeleiding hebben ons door een moeilijk traject geleid. Vera stond altijd klaar met heldere uitleg en een geruststellende reactie, waardoor wij ons gesteund voelden in elke stap. Dank aan Vera en het hele team voor jullie warmte, professionaliteit en toewijding.
We zijn goed geholpen, duidelijke uitleg en overleg samen. Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Er wordt goed meegedacht. En de samenwerking met Vera en ook Ingrid vonden wij zeer fijn.
Fijn contact tijdens de “hectische” week.
We zijn onwijs fijn geholpen in deze periode. Niet alleen door onze directe contactpersoon, maar iedereen die betrokken was vanuit Claassen Uitvaartzorg. Het was een heel warm en persoonlijk contact. Er werd heel erg met ons meegedacht en dingen werden duidelijk en goed gecommuniceerd.
Wij hebben de begeleiding als heel persoonlijk maar ook als heel professioneel ervaren. De vriendelijkheid, bereikbaarheid, het meedenken, de kaartontwerp etc. Heel fijn.
Van het beging tot eind heel goed gegaan, alle afspraken zijn precies nagekomen. Ik en mijn familie zijn zeer te vrede, alles zoals Diny het gewild heeft. De afscheidsdienst in de kerk was ook zoals Diny het graag had.
De uitvaart van mijn vader is geheel naar wens verzorgd. Deze mensen zijn integer, medelevend, belangstellend en bieden een luisterend oor. Er wordt heel netjes en duidelijk uitleg gegeven over alles wat er moet gebeuren, er wordt naar de wensen geluisterd en gehandeld. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Niets dan lof
Je zou bijna zeggen dat ze het vaker doen..
Hele lieve en bekwame mensen
Afgelopen maanden 3 uitvaarten via Claasen. Op een enkel schoonheidsfoutje na was alles keurig geregeld!
Helaas al eerder ervaring mee, maar ook deze keer was alles tot in de puntjes geregeld. Waarvoor dank
Vanaf het begin was er veel rust en begrip. Alles was bespreekbaar en werd goed uitgelegd. Maar het zijn wel belachelijk prijzen die worden gevraagd bij een uitvaart. Gaat nergens over... .
Betrouwbaar, komen afspraken na, nemen je bij de hand in een drukke en emotionele periode
Goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht
Warme, fijne en persoonlijke begeleiding. Goede tips en alles helemaal afgestemd op onze wensen!
Wij ervoeren enkele punten wat minder goed: De banken voor in de kerk, gereserveerd voor familie werden niet gevuld , dus er is niet gevraagd: “bent U familie.” De muziek was tijdens de eerste twee nummers overduidelijk te zacht. De klapper met de condoleance adressen was te klein, zodat de eerste tien kaarten meteen kapot gingen. De laatste alinea tekst van de advertentie in de NRC was door ons niet opgegeven.
Op de meeste punten positief. Veel ruimte voor afspraken op maat. Wat ons tegenviel was dat wij best veel dingen zelf deden en dat daar een standaardbedrag voor in rekening is gebracht
Een uitvaartorganisatie met echte aandacht en warmte. Alles werd tot in de puntjes geregeld en er werd op een respectvolle, betrokken manier meegedacht. Dankzij hun professionele en zorgzame begeleiding is het afscheid bijzonder mooi en waardig geworden.
Vanaf het allereerste contact hebben wij het gevoel gehad er niet alleen voor te staan. We zijn door echt ALLE mensen van Claassen geweldig geholpen en ontzorgd. Naar iedereen en alles werd geluisterd, meegedacht, en (indien gewenst) geregeld. We konden op elk moment van de dag onze vragen stellen en overleggen. Hoewel het een verdrietige en turbulente tijd was kunnen we er door Claassen uitvaart met een heel goed gevoel op terugkijken. Bedankt Annette en team!
Het is opvallend hoeveel rust de begeleiding levert, ondanks dat het echt wel druk is bij hen. Er wordt meegedacht, niets opgedrongen of gesuggereerd. Er is duidelijke uitleg en informatie. Wensen die worden aangedragen worden uitgevoerd. Tijdens de begrafenis zelf is alles in goede handen bij hen, ondanks de afstand naar de natuurbegraafplaats.
We zijn door Ton en het team van Claassen netjes en vlot geholpen. Het contact verliep soepel en correct. Er was slechts één misverstand met betrekking over het opbaren van onze vader in de kist. Van beide kanten was er een aanname en deze is door beide niet gecontroleerd, waardoor het voor ons anders was dan verwacht. Verzorging van kaart en gedachtenisprentje was zeer netjes en snel.
De uitvaart was werkelijk tot in de kleinste details perfect geregeld. Alles verliep met zoveel zorg, respect en warmte dat het ons enorm heeft geraakt. De communicatie was snel en persoonlijk, op elke mail of telefoontje kregen we vrij snel een vriendelijk en duidelijk antwoord. We zijn ontzettend dankbaar voor de professionele, maar vooral menselijke en warme begeleiding in deze moeilijke tijd
We waren al bekend met Claassen Uitvaartzorg en ook nu weer hebben ze ons een zeer positieve ervaring gegeven bij het afscheid van ons Ma, Oma, en Grote Oma. Bereikbaarheid en communicatie waren helemaal goed. De begeleiding was warm en kundig. Ook de extra wensen werden snel en vakkundig uitgevoerd. We willen de fam. Claassen zeer aanbevelen.