Filters

10

Deskundig, klantgericht en snelle levering

Wij wilden graag voor het zonseizoen panelen van goede kwaliteit geplaatst hebben op onze verbouwde woning. Bij 3 leveranciers offerte gevraagd. Panther Energy kwam snel met een passende offerte en kon ook binnen enkele weken leveren en plaatsen. De prijs was oké. Panelen liggen er nu 5 maanden op en functioneren naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van zonnepanelen door Panther Energy.

De mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en bekwaam (voorzover door mij te beoordelen). De plaatsing liep zeer voorspoedig en vlot. Alles netjes opgeruimd en goed achtergelaten. Absoluut topwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer accuraat en professionele werkwijze .

Vanaf offerte tot en met plaatsen alleen te maken met gepassioneerde mensen die de klant het gevoel kunnen geven de juiste keuze te hebben gemaakt met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, snelle levering en installatie, klant en service gericht

Een fijn installatie bedrijf , komt professioneel en betrouwbaar over. Geen verkooppraatjes maar gewoon doen wat ze zeggen en meedenkend. Gevoel voor de klant hebbende. Je bent hier geen nummer en geven ook aandacht als de installatie al achter de rug is. Een bedrijf die wij van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk geholpen. Naar mijn idee verstand van zaken.

Na het eerste gesprek, offerte ontvangen. Na akkoord is er een afspraak ingepland. Ondanks het slechte weer, helft van de zonnepanelen geplaatst zodat het systeem al werkte. Tweede helft volgde snel. 1 klein min puntje: afgesproken aanvangstijden werden niet gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en snel geplaatst

Snel een offerte mogen ontvangen, in vergelijking met een ander bedrijf goeie prijs. Dus we gingen akkoord. De mannen die het monteerde deden goed hun werk en waren erg vriendelijk en legde alles goed uit hoe het werkte. Erg blij mee ! Door ons eigen twijfel wel of niet 12 panelen omdat dat totaal paste op de schuur, gekozen voor 10 panelen maar nu toch wel eigenlijk spijt en wel graag 12 gewild. Misschien in de toekomst 2 bijleggen. Bedankt voor de service en zeker aan te raden dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service en alle afspraken nagekomen.

Prima service en alle afspraken nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service en uitvoering

Na een zeer teleurstellende ervaring bij een andere leverancier, kon Panther ons snel vooruit helpen. Goede service en advies, duidelijke informatie, korte levertijden en nette en goede montage. Prima werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettig en eerlijk bedrijf met snelle levering en goede service.

Wij zijn bijzonder vriendelijk en snel geholpen. De monteurs die onze zonnepanelen plaatsten waren erg vriendelijk en vakkundig en leverden alles keurig op met veel uitleg. De dame op kantoor heeft ook haar uiterste best gedaan om alles goed te laten verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en vakkundig

Goede informatie, duidelijke communicatie en stipte levering De installateurs waren zeer kundig, netjes en snel. In een ochtend lagen alle panelen op mijjn dak. De app was binnen een paar minuten geinstalleerd en ik zag de eerste dag al meteen dat ze goed werkten. Heel blij met de geleverde zonnepanelen en service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend en alles volgens afspraak

Zeer positief

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf/leverancier!

Prima service en vakmanschap in huis.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeker aan te raden!

Snelle en goede service, panelen lagen er snel op en werken goed. Zeker aan te raden dus! En mocht je na tijd nog vragen hebben wordt je snel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vriendelijk en proactief

Hele fijne samenwerking. Betrouwbaar, snel en voor alle hobbels in de weg, voor aanvullende werkzaamheden die we moesten laten uitvoeren werd proactief meegedacht zodat we snel verder konden. Qua prijs kwamen we bovendien aanzienlijk goedkoper uit dan bij andere aanbieders.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel duidelijk en dus tevreden

Er was goed contact en ben goed voorgelicht, samen met dakdekkersbedrijf goede afspraken gemaakt . Plaatsing en afhandeling ging snel en personeel was correct! Fijn bedrijf om mee te werken .

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, duidelijk, eerlijk

Vanaf het eerste gesprek een goed contact gehad, duidelijke antwoorden en een eerlijk advies.. net service gericht bedrijf wat ook zeker voor de monteurs geldt

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig contact en snelle reactie

Zie bovenstaande!

 • Aanbevelen? Ja

Over Panther Energy B.V.

Panther Energy heeft al jaren ervaring op het gebied van verduurzaming. Wij plaatsen zonnepanelen bij particulieren, bedrijven en agrarische bedrijven. Naast het plaatsen van zonnepanelen kunnen wij de klant ook ontzorgen bij het plaatsen van laadpalen, warmtepompen, airco's en accu's.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.