Top, goed geregeld

Fijne begeleiding, goede tips en mooie ervaring

Uitstekende begeleiding voor onze studiereis

Travel2Marrakech heeft ons voorzien van uitstekende begeleiding gedurende onze studiereis. Onze studenten hebben hierdoor een onvergetelijke ervaring gehad. De communicatie was top, evenals het transport, accommodatie én de georganiseerde activiteiten. Een absolute aanrader!

Gezellig

Ik vond het een leuke en gezellige ervaring om met mijn school mee te maken!

Heel mooi ervaring

Top reisorganisatie, alles goed gepland en alles gebeurt op tijd.

Heerlijk relaxte dagen in Marrakech!

Doordat Oussama ons in alles begeleidde, hebben we heerlijke ontspannen dagen beleefd in Marrakech. Er was geen dag hetzelfde: fietsen door de Medina, winkelen in de Souk, wandelen door het Atlas gebergte, lunchen in de Ourika vallei en chillen in de woestijn. Je waant je in een andere wereld!

Gastvrijheid in Marrakech

Verliefd geworden op Marrakech mede door Travel2marrakech. Alles is mogelijk en wordt met liefde en zorg voor je uitgezocht en geregeld.

Fantastisch!

Yogareis met @travel2marrakech en @shareinbalance Met Oussama op reis is één groot feest. Hij regelt alles tot in de puntjes, stuurt heel snel bij indien nodig. Blijft daarbij altijd vrolijk, vriendelijk en relaxed. Oussama heeft warm contact met iedereen met wie hij samenwerkt. Je ziet dat veel gaat op basis van vertrouwen en elkaar dingen gunnen. Dat is de reden dat hij meer voor elkaar krijgt dan anderen. Wat een fantastische basis voor deze yogareis! En voor iedere andere reis! Iedereen vrolijk, blij en volledig zonder zorgen. Kan niet beter!

Fantastisch!

Zeer leuk programma passend bij de doelgroep! Oussama, onze gids, wist zelf ook veel te vertellen over de stad en de cultuur en zorgt voor de beste ervaring.

Geweldig!

Wij hebben onze fotoshoot geboekt via Travel2marrakech, geweldige tijd gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Speciale dank aan Oussama voor het regelen. Team 16.08 Wear.

Boven verwachting

Marokko is ons boven verwachting bevallen. Vooral door de begeleiding van goede gidsen zorgden ervoor dat wij en onze gasten een super ervaring hebben gehad. Marokko moet je bezoeken met een gids voor de beste ervaring

Fantastische ervaring!

Fantastische ervaring. Campagne shoot van 16.08 wear mogen bijwonen onder begeleiding van Momo. Niks was te gek en alles tot in de puntjes goed geregeld.

amazing experience

Marrakesh is an amazing place but visiting with Oussama is the best experience. You get to know the real deal. Thank you very much

Geweldig!

Alles was perfect geregeld, zowel vervoer, hotel, reserveringen bij restaurants en activiteiten. Wij hebben als team kunnen genieten en zou dit zo nog een keer doen !

Top!!

Wij waren met Alphense Boys afgelopen dagen in Marrakesh. Alles was goed geregeld door Ouss en zijn team. Als er wat was dan konden we het zo aangeven en het werd opgelost. Petje af voor het regelen en begeleiden. Zelfs van, naar en op het vliegveld. Het is zeer zeker de moeite waard terug te gaan. Nogmaals bedankt voor alles!!

Alles was super

Fantastisch!

Alles was net als vorig jaar weer goed geregeld! Wederom een top trainingskamp gehad

Gelachen en goed georganiseerd

Zeker een aanrader om naar toe te gaan! Mooie dingen gezien en een top planning over het algemeen. Eten en transport was over het algemeen ook goed geregeld!

In een woord goed geregeld

Schitterend

Fantastisch en alles top geregeld

Wij van VV De Meern hebben een fantastisch trainingskamp gehad. Alles was perfect geregeld en we zijn nergens iets tekort gekomen. Nogmaals alle lof en dank!!!

Genoten!

We werden goed begeleid door Anwar en niks was hem te gek. Top geregeld allemaal!

Top geregeld en fijne mensen van de organisatie

Alles js goed geregeld zijn goed bereikbaar en hebben goeie tips

gelachen maar niet geneukt

heerlijk warm, mooie stad. Leuke activiteiten en gewoon dik voor elkaar!

Mooie accomodatie, fijne begeleiders al met al een erg mooie ervaring met de voetbalselectie gehad !

trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over Travel2marrakech.nl

Wij organiseren uw reis! Travel 2 Marrakech verzorgt, ontzorgt en begeleidt uw reis van A tot Z. Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een op maat gemaakte reis voorstellen.