Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een beeld van een hoogwaardige ervaring met uitstekende hotelaccommodaties, eten en vervoer. Oussama en Sharon worden geprezen om hun aandacht en toewijding, waardoor alles vlekkeloos verloopt. De beleving wordt als onvergetelijk omschreven en de deelnemers kijken uit naar een volgende reis.
Vanaf het begin tot het eind was alles perfect geregeld, En we hebben heel erg genoten, Fijne reis gehad!!
5 June 2026
Desley
Den Haag
De gehele reis is tot in de puntjes verzorgd. Aan alles wordt gedacht. De kwaliteit van de restaurants, hotel, gecombineerd busvervoer was echt van top kwaliteit. Ous heeft ons als voetbalselectie in de watten gelegd en daar zijn wij de organisatie dankbaar voor! Al met al een ervaring die niet vergeten word.
Matti de Gram
Tricht
Rayan
Een aanrader om via travel2mareakech.nl Deze reis te ondernemen
Ludi
Culemborg
Prachtig trainingskamp gehad in Marrakesh via Travel2Marrakech met Focus ‘07 uit Culemborg. Voor herhaling vatbaar!
Niells
Culemborg
Het was perfect geregeld trainingskamp.
Raphael
Culemborg
Ik heb ervan genoten. Alles was top geregeld tot in de detail. Ous heeft alles heel netjes geregeld!
Brendan
Culemborg
Super fijne ervaring! Alles was top geregeld en je hoeft nergens zorgen over te maken, overal is over na gedacht. Hele fijne dagen gehad en kijk uit om volgend jaar opnieuw hier mee te reizen.
Yasin
Utrecht
Een hele leuke en geweldige reis!! Alles was top geregeld en hebben een super geweldige ervaring gehad! Ik ben zeker in staat om nog een keertje Marroko te bezoeken!
Seth
Culemborg
Ik vond dat alles erg goed was geregeld, goeie activiteiten, altijd vervoer naar de actviteiten, eten was goed en het hotel was top. Oussama was ook een top gozer!
Guus
Culemborg
Hotel was super alle activiteiten waren super leuk en Oussama was een hele aardige en behulpzame meneer
Lunes
Culemborg
Leuke ervaring veel activiteiten gedaan die allemaal goed geregeld waren
Chris
Culemborg
Echt super leuk! Veel leuke dingen en een hele andere wereld. De begeleiding en het contact met Oussama was echt top!
Gill
Culemborg
Bijzondere ervaring om binnen een paar uur vliegen al in een ander continent te zijn. Alles zo goed verzorgd door Oussama i.s.m. Sharon. Leuke & uitdagende activiteiten, lekker eten en mooie restaurants en de taxi bus die elke keer voor ons klaar staat. En ook nog tijd voor onszelf. Echt een aanrader!
21 December 2025
Marieke
Muiden
Van het begin tot het einde een onbezorgde ervaring. De riad, de geuren, de kleuren, het beddengoed. De chaos, de drukte en de rust. De vriendelijkheid en de verzorging van de marrokanen, het vele heerlijke eten en alle kopjes thee. De restaurants en de activiteiten, alles was geregeld. De bus die klaar staat. Het niet na hoeven denken alleen maar te zijn en te genieten. Het was onvergetelijk. Dank je wel hiervoor. Olga.
15 December 2025
Olga
Wervershoof
Alles was goed geregeld kon niet beter
9 November 2025
Rayan
Geinig
Domi
Marrakech
In april heb ik deelgenomen aan een geweldige Yogareis georganiseerd door Travel2Marrakech en Share in Balance. Wat een waanzinnige ervaring. Ik moest mijzelf regelmatig knijpen of ik wel echt op alle magische plekken was die met zorg door Oussama waren uitgezocht. Oussama heeft alles tot in de puntjes perfect voor ons geregeld. Hij ontfermde zich met geduld en zorg over een grote groep vrouwen. Het was een waanzinnige mooie reis dankzij de perfecte begeleiding door Oussama en Sharon. Ik gun iedereen deze inspirerende reis vol ontspanning en culturele verrassingen in een prachtig land vol lieve mensen.
6 June 2025
Gerda
Soest
Fijne begeleiding, goede tips en mooie ervaring
18 May 2025
Elias
Zaandam
Travel2Marrakech heeft ons voorzien van uitstekende begeleiding gedurende onze studiereis. Onze studenten hebben hierdoor een onvergetelijke ervaring gehad. De communicatie was top, evenals het transport, accommodatie én de georganiseerde activiteiten. Een absolute aanrader!
13 May 2025
Tamk
Amstelveen
Ik vond het een leuke en gezellige ervaring om met mijn school mee te maken!
Jay-Liah
Francis
Amsterdam
Top reisorganisatie, alles goed gepland en alles gebeurt op tijd.
Ayan
Wij organiseren uw reis!
Travel 2 Marrakech verzorgt, ontzorgt en begeleidt uw reis van A tot Z. Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een op maat gemaakte reis voorstellen.
trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden