Laden reviews...
154 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en betrouwbare vakkennis. Klanten voelen zich gehoord en gewaardeerd, met snelle en duidelijke updates. Men prijst het meedenken en de klantvriendelijkheid. Al met al wordt Detcars gezien als een betrouwbare en klantgerichte garage.
Sinds we onze auto hebben gekocht hebben we er veel problemen mee gehad. Detcars heeft ons goed kunnen helpen om de problemen aan te pakken! Fijne mensen met verstand van zaken!
22 May 2026
Niels
Hillegom
Na een slechte ervaring bij de garage van mijn dealer ben ik een paar jaar geleden bij Detcars terecht gekomen, en ik ga nooit meer weg. APK of een plotseling noodzakelijke reparatie: ik kan altijd binnen een redelijke termijn terecht. Kortom: ik ben tevreden met Detcars.
21 May 2026
E.G. Hofland-Hesp
Hillegom
Auto toch nog kunnen laten repareren voor onze vakantie,terwijl er eigenlijk geen plaats meer was, omdat er een plekje was vrijgekomen . Wat een service, heel blij mee
21 May 2026
Mathilde
Hillegom
Blij met deze fijne vakgarage!
17 May 2026
Petra
Hillegom
Goede garage. Vriendelijk. Betrouwbaar.
16 May 2026
Mieke
Altijd persoonlijke aandacht
10 May 2026
Wim
Alphen aan den Rijn
in een korte tijd apk gekeurd,( was eigenlijk te laat ) toch even er tussen gedaan.
9 May 2026
Kees
Hillegom
In het verleden altijd onze auto in onderhoud gehad bij Detmar, altijd naar volle tevredenheid. 10 jaar lang hebben we een private lease auto gehad waardoor we er niet meer kwamen, onderhoud moest bij de leverde dealer. Nu 10 jaar later weer een eigen auto en hebben deze voor onderhoud weer bij Detmar gebracht. Werden weer even vriendelijk ontvangen als 10 jaar geleden en service ook weer subliem. Detcars is een absolute aanrader!
9 May 2026
Herbert-Jan
Bennebroek
Ik ging erheen met een lekke achterband. De reparatie werd snel, professioneel en met respect uitgevoerd.
6 May 2026
Mani
Hillegom
Zowel aan telefoon als persoonlijk contact altijd een luisterend oor. Bespreekt evt mankementen en er zijn deskundigen monteurs. Wij zijn zeer tevreden.
5 May 2026
EC
Nieuw Vennep.
De storing vinden was een hele uitdaging, maar uiteindelijk gevonden en gefixt !!!
5 May 2026
Taco
Hillegom
Snelle service en goed advies!
1 May 2026
Jeroen De Roode
Vogelenzang
Goede maatservice en fijne uitleg
24 April 2026
Eloise
Hillegom
Eerste kennismaking, afgegaan op reviews en die hebben niet gelogen. Vrij grote reparaties uit laten voeren, alles keurig geregeld.
15 April 2026
Bert
Heel goed
15 April 2026
Sanna de Waal
Bennebroek
Ik ben door een vriend getipt om naar Detcars te gaan na twee slechte ervaringen bij andere garages. Ik ben ondertussen al drie keer bij Detcars geweest voor verschillende zaken; onderhoud, ketting vervangen en een kleine service beurt en altijd op kort termijn maken ze plek voor mij. Ik heb volle vertrouwen in hun vakmanschap door de ervaringen die ik met hen heb gehad en de prijzen zijn eerlijk. Ik woon zelf in Haarlem, maar rijd graag naar Hillegom waar zij zitten, omdat ik zo tevreden ben bij Detcars. Ook voor mijn nieuwe auto ga ik graag naar Detcars.
10 April 2026
Stephan
Haarlem
Detcar staat altijd voor je klaar en levert écht vakmanschap van hoog niveau. Reparaties zijn altijd to the point – geen gedoe, geen onnodige kosten. Wat ik vooral waardeer: ze stellen eerst een duidelijke diagnose en vervangen alleen wat echt nodig is. Geen “extra werk” zoals ik bij eerdere garages helaas wel heb meegemaakt. De tarieven zijn eerlijk, de service is snel en het team is ontzettend behulpzaam en klantvriendelijk. Voor mij een dikke 10! Absoluut een aanrader.
2 April 2026
Willem
Aalsmeer
Altijd snelle en goede service
2 April 2026
Roos Krimpenfort
HILLEGOM
Voor het uitlezen van m,n auto computer Nog geen 10 minuten werk moest ik €95,83 betalen. Uitgesplitst, was dit €29,70 voor werkplaatstarief en voor gebruik van de Testapparatuur maar liefs €49,50 Samen met BTW €95,83 Voor +- 10 min werk, inclusief een gratis kopje koffie. Ik vraag mijn af... Het gebruik van de Testapparatuur behoort toch bij het normale gereedschap gebruik van de garage? Of.... Moet ik straks voor iedere gebruik van een sleutel of schoevendraaier of tang....enz.. enz. Een apart tarief betalen? Ik vind dit zeer belachelijk! Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Dit is zakkenvullerij! Dit is makkelijk geldverdienen! Nooit meer naar deze Vakgarage In Hillegom. SCHANDALIG.
Beveelt niet aan
1 April 2026
Henk
Beste Henk,
Wij hadden het op prijs gesteld als je hier met ons over had gesproken toen je de factuur af ging rekenen, dan hadden wij het kunnen toelichten waar de kosten vandaan komen.
Wij betreuren het dan ook dat u dit zo publiekelijk neer zet daar wij juist voor eerlijkheid en transparantie gaan.
Een slechte review mag altijd maar dan wel als dit terecht is.
We willen hier als u de behoeft heeft graag met u over in gesprek gaan.
Met vriendelijke groet,
Vakgarage Detcars
Prima garage
25 March 2026
Marielle
25 March 2026
Robert
LISSE
Goed overleg en advies over de te verrichten handelingen bij de keuring/onderhoudsbeurt
23 March 2026
Ineke
Lisse
Netjes gewerkt, riem met scheurtjes ook vervangen! Top!
21 March 2026
Nico
Hillegom
Gewoon goed, eerlijk over de prijs en snelle, klantvriendelijke service
20 March 2026
Jeroen
Hillegom
Ik heb twee autos en worden beide door Detcars Hillegom onderhouden, nooit een omkijken naar. En mocht je en vraag hebben of iets, kan je altijd langs rijden en hebben ze de tijd voor je.
18 March 2026
Rob
Hillegom
Vakgarage Detcars is gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 33. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.
Vakgarage Detcars is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom