Geweldig Uitgebreid Advies

Dan ga je samen je eerste huis kopen, Ik werk voor mijzelf, en net mijn starters jaren klaar. Mijn vriend een vaste aanstelling.Maar toch was het erg spannend ivm alles wat er op je afkomt.Maar gelukkig heeft ****** van ahfinance ons perfect geholpen. ***** werkt snel,waardoor je altijd voor je het weet een reactie terug krijgt.Ook neemt hij alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen.Dankzij hem hebben we nu de juiste hypotheek die bij ons past.

Zeer klantvriendelijk en heel snel

Wij hebben het advies van AH Finance als zeer prettig ervaren. Er werd altijd zeer snel gereageerd op vragen. Ook buiten kantoortijden. Daarnaast wist AH Finance wel de hypotheek te regelen voor mij als startende ZZP'er waar ik bij anderen 0 op het rekest kreeg. Alles netjes geregeld.

Zeer deskundig, betrokken, oprecht en concreet!

Ik en mijn partner hebben ***** van AH Finance ervaren als een plezierig en een zeer ervaren adviseur. Wij hadden erg veel haast met het krijgen van een hypotheek. Na een paar bekende banken te hebben bezocht kwamen wij er achter dat het heel moeilijk zou worden om een hypotheek te krijgen. Na zoeken op internet "ZZP en hypotheek" kwam ik in contact met *****. Hij heeft ons in begrijpelijke taal de mogelijkheden uitgelegd. Is meteen aan de slag gegaan en binnen 2 weken had hij 2 voorstellen liggen en onze keuze was snel gemaakt. Iets wat elke ondernemer wil zien - Duidelijkheid en Resultaat. Echt geweldig!!Onze droom is door ***** in vervulling gegaan waar we hem zeer dankbaar voor zijn.. Echt voortreffelijk!Naast hypotheekadvies biedt hij voor ons als ondernemers ook andere zeer voordelige en betrouwbare faciliteiten; zoals verzekeringen, AOV en andere...

Geweldige adviseur!

Na door de bekende banken te zijn afgewezen voor een hypotheek (wegens minder dan 3 jaar ondernemerschap en nog een huis met een expartner) zagen ik en mijn partner geen uitweg meer. Toen we via een familielid bij AH Finance terecht kwamen, werden we ontzettend goed geholpen doordat ***** helder en duidelijk advies gaf over de eventuele mogelijkheden. Door zijn inzet is het uiteindelijk gelukt om een hypotheek af te sluiten en hebben we ons droomhuis kunnen kopen!

Realistisch, veel inzet

Verl contact, geduldig, wnt the extra mile, adviseert ook tegen te hoge hypotheek.

Duidelijk en makkelijk te begrijpen advies

Het advies was zeer duidelijk, alles werd erg goed uitgelegd waardoor ik alles goed begreep. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en als ik vragen had of er moest een afspraak gemaakt worden kon ik zeer snel terecht.

gedreven adviseur met passie voor het vak!

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat ze helemaal in de huid kruipen van de klant en zo kunnen meedenken aan de behoefte en de juiste invulling hiervan. Het vermogen om in "Jip & Janneke taal" mij de weg te wijzen in de wirwar van regelgeving en verzekeringen is uitmuntend! Eindelijk een hypotheekadvies zonder vraagstukken of lastig onderbuikgevoel achteraf.

Zeer adequate en snelle afhandeling

Ik heb gevraagd om een snelle afhandeling en heb deze ook gekregen en bovendien nog een gedegen advies ook

Gedreven, resultaat en service gerichte adviseur

***** heeft ons op een hele fijne manier geadviseerd bij het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Daar waar wij en anderen twijfels hadden zag ***** toch mogelijkheden. En daardoor wonen wij nu op onze droomplek.Heldere communicatie, nuchter en een open persoonlijkheid.Updates over de voortgang en snel schakelen zijn wat ***** voor ons de perfecte adviseur maakt.Heb je een eigen zaak en wil je een huis kopen, ga eens met AH Finance praten. Daar waar anderen snel een 'nee' verkopen gaat ***** het toch proberen. Uiteraard moet de wens en realiteit wel bij elkaar komen.

Duidelijk, helder, transparant

Komt goed voorbereid voor de dag. Geeft eerlijk de mogelijke opties, komt met een scherp aanbod (nergens scherper kunnen vinden). Handelt alle zaken professioneel en volledig af. Voelt vertrouwd aan om financiele zaken mee te regelen.

doeltreffend en zeer kundig

Na bot vangen bij eigen bank , omdat wij 2 ondernemers zijn , contakt gezocht met dit bedrijf . Zijn onder de indruk van de kennis van deze man over financieren . Duidelijk snel en daadkrachtig handelen resulteerde vlot in een goede hypotheek met nog betere voorwaarden dan onze oude hypotheek .Wij zijn zeer tevreden en zeker ook over de afhandeling en hulp na die tijd . een echte aanrader

Zeer prettige en deskundige adviseur.

***** bereidt zich goed voor, heeft een uitstekende bereikbaarheid en beantwoordt vragen snel en duidelijk. Ik ben net als mijn partner zelfstandig ondernemer, minder dan 3 jaar. Dit maakt onze zaak niet doorsnee en we moesten veel stukken aanleveren zodat de bank ons dossier kon beoordelen. ***** heeft ons hierin goed bijgestaan, regelmatig contact korte lijnen en heldere uitleg.

open, eerlijk en realistisch advies

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat er een open en eerlijk advies gegeven wordt over de haalbaarheid en niet haalbaarheid van mijn hypotheek. Heb b.v. ook ingezien dat aflossen juist goed is terwijl andere banken mij vertelden dat ik dit niet moest doen. Uiteindelijk het belangrijkste ik heb een goed inzicht en gevoel gekregen voor mijn hypotheek, ik snap nu hoe het echt werkt en ben hier tevreden mee.

Passend advies

Ben zeer tevreden over de aanvraag en de tijd er na. ***** is zeer vriendelijk en heeft een goed advies gegeven.

Company details

71 Amsterdamseweg