Gedetailleerd en goede informatie gegeven.

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat in tegenstelling met andere kantoren waar ik informatie heb aangevraagd hebben zij uitgebreid gekeken naar mijn wensen, mogelijkheden en huidige financi�le situatie.

Duidelijk, geduldig en snel

Als je alles snel afgehandeld wil hebben; als je zekerheid en duidelijkheid wil, wordt AH Finance je zeker aangeraden. Voor snelheid wordt er van jou ook verwacht dat je alle documenten snel aanlevert. Zo heb ik samen met mijn adviseur zeker wel een record gebroken dat we in zeer korte tijd na eerste kennismaking de goedkeuring van hypotheek al binnen hadden. De bank was snel, maar dat komt natuurlijk ook door de volledigheid van alle ingeleverde stukken. Bij AH Finance heb je 1 adviseur/aanspreekpunt, maar hun geheim is dat ze nauw samenwerken als team.Overige positieve punten:-makkelijk te bereiken via mail en telefoon-geduldig en duidelijke antwoorden op al je vragen-je wordt steeds telefonisch of per email op de hoogte gehouden @AH Finance: Nogmaals bedankt voor al jullie hulp/advies bij de aankoop van mijn eerste woning!

Goede en duidelijke ondersteuning

Er werd goed en duidelijk uitgelegd en konden makkelijk vragen stellen. Ook bellen of mailen was nooit een probleem. We hadden het gevoel dat er echt met ons werd meegedacht en geleefd.

Duidelijk en eerlijk advies

Maakt geen gebruik van onduidelijke termen tijdens gesprek. Vraagt of alles duidelijk en helder is. Zo niet kan dit besproken worden. Altijd beschikbaar voor vragen of anderen.

Uitstekend. Snel en effici�nt, dus zeer effectief.

Met nogal wat tijdsdruk zijn moest er een hypotheek geregeld worden voor mijn eerste huis, dat is uitstekend aangepakt. Zeer heldere communicatie waardoor het proces vlekkeloos is verlopen. Ik ben goed voorgelicht (eerste hypotheek) en nu dus ook erg tevreden. Kan geen negatief woord melden, dus aan iedereen aan te raden.

zeer tevreden over het advies en de begeleiding

De adviseur heeft ons goed geadviseerd over het traject rondom de hypotheekaanvraag, de financiering is heel snel afgewikkeld. Het was vooral prettig dat de adviseur zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar was, waardoor wij snel antwoordt kregen op onze vragen.

Goed advies en prettige afstemming.

Het adviestraject is vlot en naar tevredenheid verlopen. Goede bereikbaarheid en communicatie gedurende het traject met prettige wisselwerking.

Alle beloftes nagekomen

Mits je bereid bent om op een redelijk tempo achter je eigen papieren aan te gaan, komt AH Finance alle beloftes die ze op de site maken na. Goedkoop, volledig en deskundig advies, een ontzorgende mentaliteit, vlot antwoord op al mijn vragen en bovendien snel en goed regelen van een passende hypotheek. Daar komt nog bij dat ze tot laat in de avond beschikbaar zijn voor afspraken, dus je hoeft geen vrij te nemen ofzo. Ik ben puur op basis de online beoordelingen en mijn eerste indruk met ze in zee gegaan, en heb er geen moment spijt van gehad.

Advies op maat, flexibel en pro actief

Erg goede ervaring gehad bij AH finance. Goed advies gekregen en er werd de tijd genomen voor ons. Al met al een zeer prettige ervaring! De adviseur denkt met de klant mee en de klant staat centraal.

Een goed en vertrouwd gevoel.

We hebben recent een woning gekocht. Een hypotheek afsluiten was voor ons het grootste probleem. Er is zoveel informatie op Internet en je krijgt allemaal verschillende meningen te horen dat je eigenlijk niet meer weet wat het beste is. Ook twijfel je enorm in de keuzevrijheid die je krijgt.AH Finance heeft ons enorm geholpen in de keuze om een hypotheek te kiezen.Ze hebben altijd tijd voor je, nemen alles met je door. Ik ben niet de makkelijkste, maar alsnog hebben ze correct opgetreden en altijd tijd gehad om dingen te bespreken. Desnoods een aantal keren totdat je het begrijpt.Wij zijn ook laat klaar met werken, dus spreken we liever in de avonduren af. De adviseur is laat in de avond bij ons langsgekomen om nog wat belangrijke informatie te bespreken.Al met al een prima hypotheekadviseur die ik iedereen kan aanraden.

goed advies

Ze komen bij je thuis om advies te geven.helder uitleg en erg vriendelijk

Zeer duidelijk, oog voor details

Bij de eerste kennismaking was de voorbereiding op het gesprek zeer grondig. Daarmee werd gelijk duidelijk wat de situatie is. Dit vond ik zeer fijn, vooral omdat er geen verrassingen meer zijn bij de daadwerkelijke hypotheek aanvraag.

zeer tevreden

De adviseur heeft ons erg goed geholpen. Hij was de hele dag bereikbaar (echt heel de dag bedoel ik dan.. soms van 7 uur 's ochtends aan de telefoon tot 2 uur 's nachts nog via de mail..) en gaf een geruststellend gevoel. Onze situatie was vrij ingewikkeld omdat we een huis zonder voorbehoud van financiering kochten maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan en er werd gezorgd dat het gewoon geregeld werd.Nogmaals bedankt ****, groet Johanneke en Guillaume

Adviseur communiceert zeer prettig

Deze adviseur blinkt uit in heldere communicatie en een gedegen voorbereiding. Daarbij ook veel geduld - geen vraag was te veel, nog een extra keer uitleggen was geen probleem. Ik voelde me hierdoor gerust gesteld en zekerder over de aanvraag. De adviseur is goed bereikbaar en reageert snel op mail/telefoon, zodat je weer verder kunt. Ik kreeg een heel inzichtelijk adviesrapport met duidelijk aangegeven of en welke consequenties diverse situaties hebben in combinatie met de hypotheek. Begrijpelijke taal en een menselijke benadering. Precies wat je nodig hebt bij zoiets stressvols als het kopen van een huis.

Very helpful Finance Advicer

**** helped us a great deal to make an informed decision in order to buy an apartment in Amsterdam.He supervised us on every step of the process by explaining every bit of financial data and advising us on the best choice.All this was done with patience and in detail.

Goed en duidelijk advies

Weet waar ik aan toe ben de komende jaren. Alles duidelijk uitgeleged en eventuele mogelijkheden voor in de toekomst

Professioneel, betrokken en goed voorbereid

**** komt betrouwbaar over en heeft kennis van de markt.

eerlijk, oprecht en bovenal proactief

De e-mail die wij **** hebben gestuurd na de verhuizing naar ons nieuwe huis zegt genoeg: "Hallo ****, ik schrijf je dit bericht vanaf het balkon van ons nieuwe huis. Wij zijn ontzettend blij met het huis. Wij vonden je aanpak eerlijk, oprecht en bovenal proactief; dat laatste heeft ons een hoop rust gegeven in een tijd waarin wij al aan zoveel dingen moesten denken. Ik wil jou daarom hartelijk danken voor alles. Wij zullen in de toekomst jouw diensten ook bij anderen aanprijzen en wensen je heel veel succes."

prima advies, goede bemiddeling met makelaar

Bij de aankoop van ons eerste huis was alles nieuw voor ons. AH Finance heeft ons daarbij goed geholpen met duidelijke uitleg en advies. ZE zijn goed bereikbaar en geduldig met vaak meerdere keren dezelfde vragen. Prima advies bureau!

Geduldig, Duidelijk, Punctueel, Deskundig

We zijn tevreden met de hypotheekadviseur omdat wij veel vragen konden stellen en die duidelijk beantwoord werden. Hij analyseerde goed en de samenwerking verliep prima.

Duidelijk. accuraat en snel

Bij de aankoop van een appartement voor onze dochter liepen wij- als zelfstandigen- tegen een muur van onwil en traagheid bij onze eigen bank (****). Omdat je tegenwoordig voor elk advies moet betalen, ook bij je eigen bank, besloten we op zoek te gaan naar een zelfstandig adviseur. Die hebben we gevonden in **** van AH Finance. Het was een verademing om te praten met iemand die precies begreep wat we nodig hadden en die ook niet te beroerd was onze jaarrekeningen en aangiftes te lezen en te beoordelen. Hij was heel duidelijk in wat we wel en niet konden verwachten en wat wij ook zeer gewaardeerd hebben is dat hij pas de opdracht tot advies aanvaardde toen hij zich ervan overtuigd had dat het voor ons mogelijk zou moeten zijn om een hypotheek te krijgen. Met andere woorden: hij had al veel werk verricht zonder dat hij een rekening zou kunnen sturen.Het verloop van de aanvraag ging verder heel snel en voor we het wisten hadden we de voor ons perfecte hypotheek.

Zeer behulpzaam kantoor/personen

Nemen je goed mee in het hele proces, altijd bereikbaar/reageren snel. Geven ook goed en eerlijk advies, wat wel en wat niet. Ook echt een aardige man.

Vriendelijk, snel, duidelijk en laagdrempelig

Erg prettig contact. Fijn dat veel zaken digitaal kunnen. Mogelijkheid om 's avonds na werktijd afspraken thuis te plannen is een pluspunt. Duidelijke toelichting en advies. Binnen drie weken hypotheek geregeld en huis gekocht :)

Helder verhaal van zeer bekwame adviseur.

**** neemt goed de tijd om alles uit te leggen en door te nemen. Snelle afhandeling.

Zeer vakkundig advies

Wij zijn geholpen door **** en zijn zeer tevreden over zowel de snelheid als de kwaliteit van de dienstverlening. Communicatie is zeer effici�nt en duidelijk. Bezoek aan huis, ook buiten kantooruren, is erg praktisch.

Company details

71 Amsterdamseweg