Filters

10

Uitstekend

Heren waren keurig op tijd,werkte snel en oplossing gericht. Was een lange dag 08.00 tot 16.00 maar ze Bleven beleefd en vriendelijk. Eind van de dag namen ze nog de tijd om de app te installeren en rustig uit te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge kwaliteit

Zowel na de eerste contacten, offerte traject, schouw als installatie en nazorg doet Zonstart wat ze beloven. Geen verrassingen, heldere communicatie en goede afwikkeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service!

Toen we eindelijk besloten om te investeren in zonnepanelen, konden ze via Zonstart snel gelegd worden. Afspraken worden goed nagekomen en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. De panelen ( met micro omvormers!) liggen keurig op het dak. We zijn zijn super tevreden over de keurige service van Zonstart!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helder en vriendelijk

Informatie werd snel en hoogst vriendelijk gedeeld. Contact met alle medewerkers was helder en plezierig. Afwerking netjes en correct. Bij wijzigingen van de plannen werd er op tijd gecommuniceerd en werd er naar de best mogelijke oplossing voor alle partijen gezocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionals

Na meerdere offertes te hebben opgevraagd, kozen wij uiteindelijk voor Zonstart. Dat bleek van begin tot eind een goede keuze. Het meedenken, nakomen van afspraken, de vriendelijke uitleg van de medewerkers en uiteraard de kwaliteit en professionele plaatsing van de zonnepanelen, hebben wij als erg prettig ervaren. We bevelen Zonstart dan ook zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf!!

Ontzettend tevreden! Goed meegedacht en geadviseerd, alles snel en zorgvuldig geregeld. Had binnen 4 weken de panelen liggen in mijn tuin. Complimenten aan de manier van communiceren! De installatie verliep uitstekend en door de heren goed geïnformeerd. Alles werd netjes achtergelaten. Zoek jij een betrouwbaar familiebedrijf stop dan met zoeken! Absoluut TOP!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie kwaliteit panelen en uitstekende service

Panelen van goed merk, met Enphase mini-omvormers elk paneel apart uitlezen en schaduw van bomen heeft geen impact op de andere panelen. Echt uitstekende service: meedenken en pro-actief. Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en service gericht

Snelle aanbieding en plaatsing. Kennis van zaken. Zeer prettig zaken doen met Zonstart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van A tot Z zelf niks hoeven doen, dus compleet ontzorgd.

Al eerder gekeken voor zonnepanelen maar ook twijfel en wist niet zo goed waar ik op moest letten. Eenmaal op de site van zonstart werd me ineens alles duidelijk. Goede uitleg op de site en na 1 telefoontje de overgebleven vragen snel en vakkundig beantwoord. Snelle levering en vriendelijk en gedreven mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate tevreden

Fijn adviesgesprek gehad waarna ik vrij vlot akkoord heb kunnen geven. Ondanks het extreem hete weer hebben de heren uitermate goed werk geleverd. Duidelijk vakmensen die vriendelijk zijn, goed overlegde en wisten wat ze deden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede prijs, topservice

Zowel de afdeling sales als de monteurs waren super vriendelijk en netjes. Snel geleverd en gemonteerd en netjes afgewerkt. Goede prijs ook; heb vele offertes naast elkaar gelegd en deze kwam ook qua prijs als een van de betere. Doorslag is uiteindelijk de kwaliteit panelen geweest in combinatie met het advies-traject. Dan weet je nog niet wat je precies krijgt omdat kwaliteit van montagewerk nog flink kan verschillen. Ook hier dus zeer positief over. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed resultaat en fijn personeel

Het is al met al een soepele ervaring geweest. De monteurs nemen hun werk serieus en zijn overduidelijk bezig om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Het plan om een kabel door een bestaande leiding te leggen mislukte helaas (leiding in muur was te krap) maar dat hebben ze bijzonder netjes opgelost door de kabel buitenlangs weg te werken. Ziet er niks meer van.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed en netjes geholpen

Geen cowboys zoals je veel leest en hoort in deze wereld Ze nemen netjes de tijd voor je om alles uit te leggen Dag van plaatsing gingen ze zeer netjes te werken en alles ging in overleg(geen rare verassingen achteraf) Wat dit bedrijf onderscheid van massa is toch echt het werkwijze, Kwaliteit en het klanten binding wat ze in mijn optiek heel goed doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend service

Snell, efficiënt, proactief! Heel tevreden overal- offerte, service, hulp, uitleg, prijskwaliteit! Uitstekend werk! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service met een smile

Fijn contact over het proces. Goede adviezen over welke panelen en set. Komen afspraken na, en als er dan iets anders gaat is er goed contact en overleg. Creatief meedenken en dat alles met een glimlach op hun maar ook mijn gezicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klasse materialen, en prima vaklui.

Leveren wat is overeengekomen en niet geheel onbelangrijk, er werd veilig gewerkt. Ze nemen goed de tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

TOP!!!

Op 12 mei ontving ik de offerte na een heel prettig gesprek met Alfonso. Uit 5 offertes heb ik gekozen voor Zonstart. Daarvoor waren de kriteria; schouw aan huis, parallel geschakelde panelen, AEG panelen, IQ8PLUS micro omvormers. De schouw was snel afgesproken, 18 mei. De afspraak om de panelen te plaatsen ook snel afgesproken, 31 mei. Zeer prettig en professioneel. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. De mannen werken bijna geruisloos, netjes en alles doet het gewoon. Lang geleden dat er geen complicaties waren. "Hooguit" het zonnige toch wel warme weer.:)

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon perfect

Prettig bedrijf! Goed bereikbaar, heldere afspraken en scherpe prijzen. Leuke verkoper, evenals een vriendelijk en vakkundig team die het kwam plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Een zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Zowel de voorbereiding als de installatie zijn keurig uitgevoerd door deskundige medewerkers. Na de installatie is alles duidelijk uitgelegd. We zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en geweldige klantenservice

Hoe fijn is het als klant weer eens écht een goede service te ontvangen! Zeer correcte omgang, duidelijk en overzichtelijke informatie, open en meedenkend. Werkzaamheden volledig volgens afspraak en keurig afgeleverd. Thumbs up!

 • Aanbevelen? Ja
10

netjes en professioneel uitgevoerd

de zonnepanelen zijn vakkundig geïnstalleerd. Zonstart heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Dus een steiger bouwen en niet zomaar het dak opgaan. De zonnepanelen starten dezelfde dag nog met leveren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend!

Als ik de review lees, dan zijn vrijwel alle klanten vol lof, en daar ben ik (en ook mijn vrouw) het helemaal mee eens. Ook wij hebben alleen maar goede ervaringen, vanaf het eerste contact tot de oplevering en de nazorg. En dan bedoelen we zowel de kwaliteit van de werkzaamheden als de hulpvaardigheid van alle (vriendelijke) medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correct en goed personeel

Vanaf het eerste contact, een goed gevoel overgehouden. In het voortraject de schouw en telefonisch goed en duidelijk uitgelegd wat en hoe het ging gebeuren. Ook tijdens de installatie goed contact met de monteurs. De monteurs hebben netjes en goed hun werk gedaan ,en alles schoon opgeleverd. Het systeem draait naar volle tevredenheid. We hopen er nog lang zonder problemen gebruik van te maken. Zonstart nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens het hele traject. Michel

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service door enorme prettige mensen

Vanaf het eerste tot het laatste moment niets dan lof. Afspraken worden altijd nagekomen, het werk is buitengewoon netjes gedaan conform afspraak en terwijl de panelen gelegd werden, konden er op mijn verzoek ook ter plekke nog extra panelen bij gelegd worden. Ook de nazorg was meer dan uitstekend. Ik had een andere offerte die lager uitviel maar daar kwam zo weinig reactie van dat ik blij ben dat ik voor Zonstart gekozen heb!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zij zijn heel vriendelijk en vertrouwelijk

Serieuze bedrijf

 • Aanbevelen? Ja

Over Zonstart

Bij Zonstart geloven we dat de wereld groener kan. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen met zonnepanelen. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en werken met een ervaren team in de installatietechniek en bouw. We hebben een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit voorop staan. Bij ons kunt u rekenen op de beste materialen en uitstekende uitvoering. Zo kan iedereen genieten van duurzame zonne-energie van eigen dak waarmee u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland. Onze eigen gecertificeerde medewerkers installeren vakkundig uw zonnestroomsysteem op uw dak zodat u kunt genieten van de zon, en daar zijn we trots op.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.