Filters

10

Super fijne persoonlijke begeleiding!

Erg fijne en persoonlijke begeleiding. Staan altijd voor je klaar en denken ook goed met je mee. Werken via een digitaal klantenportaal voor het aanleveren van documentstukken en houden dit ook goed in de gaten. Trekken ook op tijd aan de bel op het moment dat er urgente dingen zijn. Ik zou Kick Wiegmans zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden over de service

Vakkundige begeleiding, laagdrempelig, bieden hulp aan In een woord heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede dienstverlening en gemakkelijk schakelen

Wij hadden al een keer eerder een hypotheek bij Kick afgesloten en kwamen vanwege een aankoop van een nieuwe woning bij hem terug. Onze vraag werd snel en accuraat afgehandeld. Daarbij werden we goed op de hoogte gehouden en als er als er nog aanvullende zaken nodig waren werden we hier onmiddellijk van op de hoogte gehouden. Prima dienstverlening dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Kick heeft me opnieuw ontzettend goed geholpen. Omdat Kick ontzettend goed op de hoogte is van alle regels en mogelijkheden is het gemakkelijk om te schakelen. De klantvriendelijkheid van het team, het meedenken en het controleren van de stukken van de notaris is erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige service en goed advies

Voor de tweede keer een hypotheekadvies ingewonnen bij Kick. En wederom de service en begeleiding ontvangen die geheel naar wens is verlopen. Er wordt goed de tijd genomen om alle aspecten te bekijken en de opvolging vanuit het team is zeer accuraat. Bedankt voor de goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, betrokken en enthousiast

Super tevreden met onze hypotheekadviseur! Het was een spannende periode maar Kick was heel geduldig, hield alles goed voor ons in de gaten en kwam met een perfect advies voor onze situatie. Wanneer het lang duurde, zat Kick er bovenop en zo is alles op tijd geregeld. Al voor de derde keer is Kick onze adviseur en zou het zo weer doen! Ook veel complimenten voor Monique!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Kick Wiegmans hypotheken. Bart heeft ons bij het afsluiten van de nieuwe hypotheek geholpen en al de opties duidelijk uitgelegd. Wij zijn vriendelijk geholpen, altijd snelle reactie, denkt met je mee en geeft uitstekend advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en klantgericht

We zijn blij met het advies en resultaat, passend bij onze wens. Complimenten voor het team!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoede hulp met een goed resultaat

Mijn situatie was ingewikkeld omdat ik lange tijd in het buitenland woonde en niet alle documenten die nodig waren om de hypotheek aan te vragen voldeden aan de Nederlandse eisen. Bart Eveleens heeft me geduldig begeleid om alles toch goed aan te kunnen leveren. Het is hem gelukt om op tijd een goede hypotheek voor me te regelen. Kick Wiegmans heeft me als aankoopmakelaar geholpen om, in de huidige overspannen woningmarkt, snel de woning te kunnen kopen die ik zocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Kick heeft ons duidelijk en prettig geholpen bij het meeverhuizen van onze hypotheek. Hij denkt mee en geeft duidelijk de verschillende opties met voor en na delen aan. Super fijn iemand die echt de tijd voor je neemt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Van begin tot eind super begeleiding en alles top geregeld. Helemaal niks op aan te merken

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wij zijn supergoed geholpen door Bart Eveleens van Kick Wiegmans Hypoteken. Bart nam de tijd voor ons, hielp ons met het aanleveren van alle stukken en had antwoord op al onze vragen. Bart pushte ons niet, kwam met ideeën en had respect voor onze wensen. Hij heeft de juiste hypotheek voor ons geregeld. Ook door de assistentes Monique en Bianca werden we altijd uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen. Wij zouden Kick Wiegmans hypotheken aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en persoonsgericht

We hebben goed advies gekregen ten aanzien van huidige situatie en mogelijke toekomst scenario’s. Er werd de tijd genomen voor ons waardoor we verschillende opties hebben kunnen afwegen. We zijn goed geïnformeerd over voor- en nadelen ten aanzien van keuzes. Er was transparantie wat betreft kosten van de diensten.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed geholpen

Erg vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om alle vragen te beantwoorden. We hebben over alle onderwerpen (hypotheek, verzekeringen etc.) duidelijke adviezen gekregen die bij onze persoonlijke situatie passen. Goede communicatie, ook buiten kantooruren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden

Al een aantal keer hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Kick Wiegmans. Ook nu weer bij de financiering van ons nieuwe huis gekozen om dit via Kick te regelen. Kick heeft kennis van zaken en heeft goede contacten. Afspraken konden redelijk snel ingepland worden, ook in de avond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen bij de verhoging van mijn hypotheek

Deskundig en snel geholpen met de uitbreiding van mijn hypotheek

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Kick is een zeer bekwame hypotheek adviseur. Kijkt goed wat bij je situatie past. Handelen snel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Kick heeft ons super geholpen. Geeft goed advies en zoekt het beste product voor je uit. Zijn team is sterk in ondersteuning en super klantvriendelijk. Wij willen geen andere adviseur, deze is top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Kick en zijn team hebben ons heel fijn geholpen bij het afsluiten van een extra hypotheek. Het hele proces van advies, aanleveren van de juiste documenten en het afsluiten verliep op een zeer prettige manier. Wij zijn zeer tevreden en mochten we wat willen wijzigen komen we zeker weer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Alle informatie werd duidelijk uitgelegd en werden van alles op de hoogte gehouden. Op vragen via de telefoon en mail werd altijd snel gereageerd. Super ervaring bij Kick en zijn team!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende dienstverlening

Kick en zijn collega's hebben mij onwijs goed geholpen om een doorstart- hypotheek aan te vragen. Ze doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en stellen je regelmatig op de hoogte van de status van jouw aanvraag. Heel erg tevreden met hoe het allemaal is gelopen en ik raad het iedereen aan om Kick in te schakelen bij een hypotheekaanvraag. Kick, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende dienstverlening

Kick en zijn collega's hebben mij onwijs goed geholpen om een doorstart- hypotheek aan te vragen. Ze doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en stellen je regelmatig op de hoogte van de status van jouw aanvraag. Heel erg tevreden met hoe het allemaal is gelopen en ik raad het iedereen aan om Kick in te schakelen bij een hypotheekaanvraag. Kick, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, betrokken en goed advies!

Wij hadden nog geen ervaring op de woonmarkt en dat was best spannend bij de aankoop van ons eerste huis. Kick legt alles heel goed uit en geeft precies de informatie die nodig is om de juiste beslissingen te maken. Op ieder moment weet je wat er van je verwacht wordt en wat de volgende stap is door de overzichtelijke online portal. Bij vragen krijg je snel reactie van één van de medewerkers. Indien zij niet direct antwoord kunnen geven, overleggen zij met de hypotheekadviseur en wordt je daarna zo snel mogelijk terug gebeld. Dit was erg handig omdat er op sommige momenten snel gehandeld moest worden. Wij zijn zeer tevreden en mochten wij gaan verhuizen komen wij zeker terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken team van professionals

Wij zijn zeer goed geholpen door Kick en zijn team en daarom ook dik tevreden. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle (voor ons nieuwe) hypotheekgerelateerde zaken te doorlopen en alle vragen te beantwoorden. De communicatie verliep uitstekend en de werkwijze voor het aanvragen van de hypotheek transparant. Wij raden Kick Wiegmans hypotheken aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Hele goede ervaring met Kick en zijn team. Super enthousiast en fijn in de omgang. Hij kan zijn kennis ook goed overbrengen en duidelijk adviseren over complexe zaken. Wij raden Kick zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Herenstraat 136

2215 KL VOORHOUT

0252 745 026

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.