Prima cursus
Beoordeeld door Frank, professioneel met ruimte voor humor. Stelt je gerust en geeft tips waar nodig is.
Goede en gezellige cursus
Leerzaam en altijd goed om te herhalen
E-Lean cursus te laat gestuurd, waardoor alles snel geregeld moest worden. Dat was een minpuntje.
Goede opfris cursus
Erg leerzaam en leuk. Dit was een herhaling voor mij en ben weer goed opgefrist.
Leerzaam, goede interactie en zet je weer even op scherp
Prima georganiseerd
Weer veel geleerd
Voor mijn eerste cursus als BHVer heb ik veel geleerd en is alles goed en duidelijk uitgelegd
Goede cursus, leerzaam. Realistisch met de praktijk
Goede uitleg over de onderwerpen
Leerzaam en interessant
Was interessante les over agressie sociaal vaardigheden om in de toekomst om te gaan wat er over verteld is
Hier heb ik zeker veel van geleerd. Door deze cursus weet ik onder andere hoe ik om kan gaan met stress.
Heel intersant onderwerp En boeiend uitgelegen!!
Een goede uitleg en veel onderwerpen om over te praten.
Leuk
Heel laarzaam, dingens gehoord die wel eens hebt mee gemaakt en nou is het wat duidelijker hoe je ermee moet omgaan
Tim is een goeie docent
Een dag vol leerzame informatie en het werd ook duidelijk uitgelegd.
Tim is een vlotte prater. De groep was ook enthousiast.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.