Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Ik heb bij schalk trading een mini gekocht van 10 maanden oud, ik ben zeer goed vriendelijk geholpen wat een voorbeeld moet zijn voor veel autobedrijven. Kortom ik heb er een goed gevoel bij, en zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

vriendelijk maar nog wel ruimte voor verbe******

Ervaring tot voor de oplevering: de website en presentatie zien er goed uit. Telefonisch goed bereikbaar en afspraak is snel gemaakt. De vriendelijke en correcte ontvangst en de uitleg over de verhuizing van het bedrijf zijn prettig en nuttig. Het was fijn geweest dat ons was gevraagd of het goed was dat een startende werknemer mee loopt met het gesprek. Na de proefrit kregen wij zonder toelichting opeens een andere vertegenwoordiger die ons verder hielp. De presentatie van de auto klopt op veel punten niet of is niet duidelijk; zo zou de auto volgens de presentatie van de eerste eigenaar zijn, dat was niet het geval. Er zou geen schade zijn, maar er zijn behoorlijk gebruikssporen, de km stand is voor de zoekmachine onder de 90dkm gezet terwijl de kmstand in werkelijkheid hoger is. Gelukkig was de verkoper daar wel eerlijk over. Niet alle opties die in de advertentie staan zijn aanwezig. Dit geeft minder vertrouwen en is echt een verbeterpunt. We zijn daarom benieuwd naar de oplevering. Direct bij de oplevering heeft Gijs onze ervaringen met ons besproken en heeft hij uitleg gegeven en waar nodig aangegeven wat er mis is gegaan. We krgen een extra onderhoudsbeurt aangeboden om het op te lossen. Dit bedrijf / Gijs doet er alles aan om tevreden klanten te krijgen, chapeau goed gedaan Gijs!

Goede service en betrouwbaar adres

Joeri, Xavier en Gijs hebben mij perfect geholpen aan de passende nieuwe BMW welke ik zocht. Ook de inruil van mijn oude BMW was netjes en keurig, gelukkig heel veel beter dan bij de BMW garage waar ik geweest was. Bij Schalk wordt je graag klant. Veel succes met de uitbreiding van jullie nieuwe onderneming en dank voor de service zover!

Top locatie om een auto te kopen

Eerlijke en aardige verkopers. Nette prijzen.

Zeer correct ,vriendelijk, betrouwbaar bedrijf

Ze nemen alle tijd om alles met je door te nemen ze zijn vriendelijk en klantgericht En nemen alle tijd voor en een mooie auto voor een redelijke prijs.

Professioneel en zeer klantvriendelijk team met de juiste instelling!

Gisteren mijn tweede aankoop op mogen halen bij de mannen van Schalk. Een niet standaard autobedrijf maar juist een met aandacht en tijd voor de klant. Niet opdringerig en al helemaal geen gladde praatjes maar juist een luisterend oor voor de klant en zijn wensen. Een compleet professionele ervaring en vandaar de keuze dit bedrijf en hun team wederom te bezoeken voor de aankoop van mijn tweede auto ben Schalk. Absoluut een aanrader voor een ieder die meer verwacht dan “standaard”. Reuze bedankt weer heren

Zeer goede ervaring

Alles zeer goed gegaan

Nieuwe ervaring

Mooie auto, en extra service van hoog niveau.

Gedreven en enthousiast

BMW 420 cabrio gezien, proefrit gemaakt en snel tot akkoord gekomen. Xavier, Joeri en Gijs zijn enthousiast en doen hun best om alles zo goed mogelijk te regelen en te laten verlopen. Ik heb vanaf 1985 altijd de auto’s gekocht via een officiële merkdealer maar Schalk automotive heeft me genoeg vertrouwen gegeven om de knoop door te hakken. Ook de aflevering was goed en professioneel. Zeker aanrader om te gaan kijken als je op zoek bent naar een jong gebruikte BMW of MINI

Zeer net en correct bedrijf

Werken zeer zorgvuldig en netjes naar de klant toe. Ga hier zeker terug en ga dit jaar kijken naar hun nieuwe pand in Etten-Leur. Zeer nette auto,s

professioneel en vakkundig advies

goede vriendelijke uitleg en instructie snelle afhandeling. klein minpuntje dat de trekhaak niet echt geschikt bleek om te trekken maar alleen een fietsendrager aankan. Was fijn geweest als dit gemeld was dan hadden we de trekhaak niet genomen voor dat geld.

Dik tevreden

Wederom blij verrast vanwege het correcte karakter, de naadloos nagekomen afspraken en geleverde service/kwaliteit. Jaap.

Top bedrijf

Leuk en top bedrijf. Mijn mooie MB a35 is goed afgeleverd.

Komen hun afspraken na

Top geholpen

Een mooie BMW X5 gekocht. Een goede inruil prijs gekregen van onze vorige auto. Fijn zaken gedaan en zeker een aanrader.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch

Top service

Fijne BMW X3 gekocht via Schalk Trading! Uitstekende service en fijne mannen om zaken mee te doen!

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en netjes geholpen. Alles snel en netjes geregeld. Auto rijd super niks op aan te merken.

Vriendelijke en professionele service

Vriendelijke en professionele service. De medewerkers waren behulpzaam en de aflevering van de auto verliep zoals afgesproken.

Gelijk een goed gevoel!

Eerlijk en betrouwbaar

Aflevering van Auto

Gemoedelijke eerlijke en open sfeer tijdens aflevering van de auto. Het is de 2e auto die we gekocht hebben bij deze jongens en ik zal er niet over nadenken om bij een andere handelaar een auto te kopen

Onlangs hier een prachtige BMW X2 gekocht. De wijze van communiceren en de inzet die geleverd is om de auto te leveren is top geweest. Er waren wat onvolkomenheden bij de levering ivm plaatsing van een trekhaak. Hierdoor moest de software aangepast worden en dat zat even tegen. Uiteindelijk heeft Schalk Trading haar uiterste best gedaan om dit zsm te verzorgen, waarvoor mijn dank. Kortom een bedrijf waar de klant nog koning is!

Een eerlijk, enthousiast en klantgericht bedrijf waar vakmanschap en service centraal staan.

Als je op zoek bent naar een autobedrijf waar je niet eerst door lagen verkooppraatjes heen hoeft te graven voordat je een eerlijk antwoord krijgt, dan ben je bij Schalk Trading Automotive aan het juiste adres. Ik heb er inmiddels twee auto’s gekocht en het onderhoud laten doen, en elke keer voelde het alsof ik thuiskwam. De sfeer is relaxed, geen opgevoerde verkoopdruk of gladde verkooppraat, gewoon eerlijke service met kennis van zaken. Ze denken mee alsof het hún portemonnee is die op tafel ligt, en dat is zeldzaam. Zelfs buiten werktijd staan ze klaar. Het hele team straalt vakmanschap en enthousiasme uit, en je merkt dat ze plezier hebben in wat ze doen. Een praatje, een oplossing en een glimlach; het lijkt hun standaard werkwijze. Je voelt je als klant geen nummer, maar iemand die serieus de aandacht krijgt. Kortom, een topbedrijf dat ik iedereen van harte kan aanbevelen.

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.

Vorige week onze huidige auto ingeruild en een nieuw(ere) aangeschaft. Bij de wijze waarop dit is verlopen past naast bovengenoemde motto de volgende woorden. Betrokken, gepassioneerd, klanttevredenheid, tijd maken voor en dat alles binnen een ongedwongen sfeer. Tenslotte was ik positief over de after sales na een week waarbij men informeerde of er nog problemen waren en of we tevreden zijn met de auto. Puike ervaring.

Netjes en duidelijke uitleg gekregen over de auto

Een goede deal gemaakt bij Schallk Trading.

De Waterman 3

4891 TL Rijsbergen

Over Schalk Trading Automotive

Bij Schalk Trading Automotive koop of lease je de nieuwe of gebruikte BMW, Mini of ander mooi automerk zoals jij ‘m wil. Op een fijne en faire manier.