Erg transparant in hun werkwijze en informeel. Behulpzaam en klantvriendelijk. Er hangt een toegankelijke en gelijkwaardige sfeer. En niet te vergeten: kennis is goed en de auto’s zijn erg mooi die ze hebben staan :)
Hoi Jessy, Dank je wel voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat onze transparante en informele werkwijze zo wordt gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en met vertrouwen geholpen wordt. Bedankt voor het compliment over onze auto’s en kennis, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Super fijne service vanaf moment één. Professioneel en erg klantgericht. De manier waarop de auto’s worden afgeleverd is bijzonder netjes en zie je maar bij weinig bedrijven terug. Kortom: een hele fijne ervaring!
Hartelijk dank voor deze fijne review! Wat mooi om te horen dat de service en aflevering zo positief zijn ervaren. We doen ons best om elk traject tot in de puntjes te verzorgen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Nu de winter weer daar is de bandenwissel geweldig uitgevoerd. klaar terwijl je genietend van een heerlijk bakje koffie. Deze garage is zonder poeha.
Hoi Aad, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn dat de bandenwissel vlot en naar wens is verlopen, en natuurlijk met een goede kop koffie erbij 😉. We houden het graag praktisch en zonder poespas. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Mooie nieuwe showroom met veel auto's en scherpe prijzen. De 2 broers hebben veel verstand van zaken en ze gaven een goede inruilprijs terug voor mijn inruil. Echt een aanrader!!
Hoi Robert, Dank je wel voor deze enthousiaste review! Leuk om te horen dat de showroom, prijzen en inruil zo goed zijn bevallen. We waarderen je aanbeveling enorm en staan altijd weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Op een prettige en warme manier zijn wij geholpen. Er werd meegedacht en het voelde totaal niet opdringerig (wat bij het kopen van een auto ook wel eens voorkomt). Bij het ophalen duidelijke en fijne uitleg! Kortom echt heel tevreden!
Hoi Anne, Wat een fijne woorden, dank je wel! Goed om te horen dat de sfeer prettig en niet opdringerig aanvoelde en dat de uitleg bij het ophalen duidelijk was. Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Heel vriendelijk personeel en eigenaar. Super trots op onze Mini Cooper S Anno Nu style!
Hoi Jurjen, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen en wat leuk dat jullie zo trots zijn op de Mini Cooper S. Veel plezier ermee en altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Ik wilde 2 voorbanden vernieuwen bij een bandenhandel,nu bleek dat mijn antidiefstal bout verdwenen was.Ben ik naar Schalk Trading gereden,en ik kreeg zonder aarzelen een nieuwe bout mee waar ik bij de bandenhandel m,n banden kon vervangen. Daarna heb ik mijn versnellingsbak olie laten vervangen,ik werd netjes naar huis gebracht en tegen de middag weer opgehaald,dus Schalk Trading heeft het wel gemaakt bij me.
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring, meneer Hermans! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen en alles naar tevredenheid is opgelost. Service en meedenken vinden we erg belangrijk. Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Originele beoordeling
Een beetje nalatig , heb afgerekend,de rekening zouden ze achteraf sturen,3 wk daarna nog geen rekening gehad. Had een antidiefstal wielmoer besteld tot op het heden ook niets meer gehoord. Vind ik jammer voor zo,n beginnende onderneming.
Bij de proefrit was de voorstoelverwarming aangezet, de auto was heel goed, en ook het gehele verkooptraject verliep uitstekend. Bij de aflevering werden we keurig van het station opgehaald, en tijdens de overdracht verliep alles vlekkeloos en kregen we extra service, waarvoor nogmaals dank! Een aanrader, dit bedrijf!
Hoi Meindert, Dank je wel voor deze uitgebreide en positieve review! Fijn dat zowel de proefrit, het verkooptraject als de aflevering zo goed zijn verlopen. Bedankt voor de aanbeveling en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Een kleine issue met de auto werd meteen verholpen, tot grote tevredenheid.
Hartelijk dank voor je review, meneer Rijsdijk! Goed om te horen dat het issue snel en naar tevredenheid is opgelost. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Ik heb hier een BMW X1 gekocht, en ben erg tevreden met mijn aankoop. Het is een fijne garage met vriendelijke en professionele mensen die weten waar ze het over hebben. Alles is perfect geregeld. Ik kan daarom dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen. Cees H
Hoi Cees, Dank je wel voor deze mooie woorden en je aanbeveling! Fijn dat je zo tevreden bent met je BMW X1 en onze service. Veel rijplezier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor je review, meneer Ercan! Fijn om te horen dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren. Graag tot ziens bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Het personeel is erg vriendelijk en denkt met je mee. Bij de aankoop van een (inruil)auto liep ik tegen wat problemen aan. Ik ben hier heel fijn mee geholpen en het team van Schalk Trading heeft het zeer netjes opgelost. De auto verkeerd in zeer nette staat en ik ben er erg blij mee. Keurig nette garage/ showroom, kopje thee/koffie staat altijd klaar en bij het ophalen van de auto stonden ze zelfs kaar op het station om mij op te halen.
Hoi Linda, Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en samen tot een nette oplossing zijn gekomen. Leuk om te horen dat zowel de service als de auto zo goed bevallen. Veel rijplezier gewenst en je bent altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Nemen de tijd voor je ook als je 45 minuten voor sluitingstijd nog een proefrit wilt maken kan dat. Geen opdringerige verkopers. Goede uitleg over de auto.
Hartelijk dank voor je fijne reactie, meneer/mevrouw Sterrenburg! We nemen graag de tijd voor onze klanten en vinden het belangrijk dat alles rustig en duidelijk verloopt. Fijn dat dit zo is ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Vorig jaar een BMW X5 xDRIVE 45e bij Schalk gekocht en nu de eerste grote beurt laten uitvoeren. Top en volgens afspraak uitgevoerd zoals je van dit bedrijf mag verwachten tegen een concurrerend tarief. Aanrader, zowel voor de aanschaf als het onderhoud van een BMW.
Hoi Hans, Dank je wel voor je vertrouwen en deze mooie review! Goed om te horen dat zowel de aankoop als het onderhoud naar tevredenheid zijn verlopen. We staan graag weer voor je klaar in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Onze ervaring is dat de verkoper niet precies de juiste informatie verteld heeft over de door ons aangekochte auto en de mondeling toegezegde afleverpunten niet tot uitvoering gebracht waren bij aflevering auto ,dit is nog wel gelijk opgelost bij aflevering, verders zeer tevreden en blij met onze bmw x1 .
Hoi Mario, Dank je wel voor je eerlijke review. Jammer om te horen dat niet alles direct helemaal duidelijk was, maar fijn dat we dit bij aflevering samen hebben kunnen oplossen. Veel plezier gewenst met jullie BMW X1 en bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Keurig nette auto gekocht en alles soepel en netjes afgehandeld
Hoi Mark, Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat alles soepel en netjes is verlopen en dat je tevreden bent met je aankoop. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Eigenlijk over alles heel tevreden. Eén ding is wel dat de auto waar ik voor kwam niet alle opties heeft die op hun site vermeld staan. Dat schijnt bij import auto's een issue te zijn. In eerste instantie was ik daar teleurgesteld over. Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen. De afspraken zijn netjes op papier gezet en de aflevering van de auto was helemaal top!
Hoi John, Dank je wel voor je uitgebreide review en je openheid. Begrijpelijk dat de opties in eerste instantie voor teleurstelling zorgden, maar fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Mooi om te horen dat de aflevering helemaal top was! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
goede service
Dank je wel voor je review, Peter! Fijn dat je onze service als goed hebt ervaren. Graag tot ziens bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Professioneel en vriendelijk geholpen
Hoi Mariska, Dank je wel voor je reactie! Goed om te horen dat je professioneel en vriendelijk bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Ik werd prima opgevangen en geholpen! Goeie sfeer en leuke vakkundige mensen die mij prima geholpen hebben!
Hoi Sandra, Dank je wel voor deze leuke review! Fijn dat je je welkom voelde en dat onze sfeer en werkwijze zo goed bevielen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Een mooi uitnodigend pand Goede ontvangse Goede informatie Snelle reactie op berichten en vragen Strakke organisatie Gastvrij Sterk commercieel
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je onze ontvangst, organisatie en werkwijze zo positief hebt ervaren. Gastvrijheid en duidelijkheid vinden we erg belangrijk. Graag tot ziens bij Schalk Automotive. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Onlangs hebben wij bij Schalk een BMW gekocht, en we zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers namen echt de tijd om al onze vragen te beantwoorden en gaven eerlijke en duidelijke informatie over de auto. De juiste auto hadden ze toen nog niet, dus hebben ook bij andere auto bij andere garages gekeken. Zelfs toen hebben ze ons ook nog ondersteund. Uiteindelijk door deze service en vooral betrouwbaarheid de keuze gemaakt om de auto bij Schalk te kopen. Bij oplevering stond de auto er perfect bij schoon, goed onderhouden en helemaal opgeleverd volgens afspraak. Wat we vooral waarderen is de persoonlijke benadering en het vertrouwen dat ze uitstralen. je merkt dat ze passie hebben voor hun werk en voor kwaliteit gaan. Kortom: een betrouwbare partij waar service en klanttevredenheid echt centraal staan.
Hoi Luuk, Dank je wel voor deze uitgebreide en prachtige review! Wat mooi om te lezen dat onze service, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering voor jullie doorslaggevend waren. Fijn dat alles bij oplevering volledig naar wens was. Veel rijplezier gewenst en altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Vanaf het binnenstappen in het nieuwe, moderne, bedrijfspand tot aan het wegrijden in onze nieuwe BMW X2 uiterst tevreden over de manier van benaderen, onderhandelen en servicegerichtheid. Bij het ophalen duidelijke uitleg en aangegeven dat we altijd contact op kunnen nemen of langskomen als er toch iets niet helemaal duidelijk is.
Hoi Hans, Dank je wel voor deze mooie woorden! Goed om te horen dat jullie het hele traject, van ontvangst tot aflevering, als zo prettig hebben ervaren. Fijn dat de uitleg duidelijk was en weet dat jullie altijd welkom zijn bij vragen. Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Er waren wat misverstanden maar dat is ruimschoots opgelost in positieve zin. Auto keurig en met goede uitleg afgeleverd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf . Mede dankzij zijn het vriendelijke en kundige personeel. Zal jullie zeker aanbevelen
Hoi Hans, Dank je wel voor je eerlijke en positieve review. Fijn dat de misverstanden naar tevredenheid zijn opgelost en dat de aflevering goed is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Schitterend pand met aardige mensen en personeel. Veel variëteit aan auto's staan.
Hoi Chris, Dank je wel voor je leuke reactie! Mooi om te horen dat zowel ons pand als ons aanbod en personeel zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Schalk Automotive
Mon Plaisir 35
4879 AK Etten-Leur
BMW & MINI specialist | Passie voor prestaties en vakmanschap.