Laden reviews...
1.014 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit reviews blijkt een consistente positieve ervaring met een vriendelijke aanpak en vakbekwame zorg. Klanten voelen zich welkom en goed geïnformeerd tijdens elke stap van de behandeling. De afspraken lopen doorgaans vlot en er is aandacht voor comfort en duidelijkheid. De algehele ervaring is hoog gewaardeerd door diverse bezoekers.
Een goede en rustige ervaring bij XQDent. Dat is belangrijk en dat was nu ook weer het geval. De tandarts is gedisciplineerd en heeft veel kennis en ervaring. Een voorrecht om bij haar in de stoel te liggen…
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
25 July 2026
anoniem
Ik kom hier al jaren en blijf komen.
25 July 2026
anoniem
Uitstekende zorg , professioneel en gastvrij
24 July 2026
anoniem
Ik ben ontzettend blij met XQdent, ze denken altijd met me mee, zijn vriendelijk en stralen echt vakkundigheid uit, waardoor ik met een goed gevoel de stoel weer uit stap.
24 July 2026
anoniem
Fijne professionele en deskundige hulp
23 July 2026
anoniem
Klantvriendelijk gerichte praktijk. Snel en kundig geholpen.
anoniem
Voel me op me gemak bij deze tandarts, jammer dat ze weggaat
anoniem
Zeer professionele behandeling, duidelijke uitleg en mooi resultaat!
21 July 2026
anoniem
Prima. Goede bereikbaarheid. Plezierige behandeling.
20 July 2026
20 July 2026
anoniem
Erg fijn. Ik zeg dit terwijl de tandarts niet mijn allergrootste vriend is om het vriendelijk te stellen. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en verdoving en behandeling werden voortvarend opgepakt. Kortom een positieve ervaring.
19 July 2026
anoniem
Mijn behandeling was erg goed uitgelegd en in alle rust gedaan. Wel een min puntje: dat ik met een vraag die ik telefonisch moest doen, een half uur in de wacht stond. Verder prima behandeld.
Prima.
anoniem
Van receptie tot assistente tot implantoloog heel fijn geholpen
Prima!
anoniem
Ik had het gevoel dat mijn implantaat een beetje los zat. Ik werd snel geholpen en men legde uit wat de problemen waren en dat als het probleem zich weer voor zal doen er voor een andere oplossing zal worden gekozen. Duidelijk en professioneel.
Goede behandeling duidelijke afspraken
Zie hierboven
anoniem
Ik ben erg tevreden over mijn bezoek aan de tandarts: vriendelijke service, professionele behandeling en uitstekend resultaat.
anoniem
Duidelijke uitleg en volgende behandeling besproken
anoniem
Niet alleen heel deskundig (het allerbelangrijkst), maar ook zeer vriendelijk, vanaf ontvangst bij de receptie t/m in de tandarts stoel. De klant is echt koning(in)!
Ik word goed geholpen
14 July 2026
13 July 2026
anoniem
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat:
Gezondheid op zijn mooist…
XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Branch
Retail, E-Commerce
Specializations
Huishoudelijk, Witgoed
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.