Fijne tandarts

Heb angs voor tandarts, wordt op je gemak gesteld

Prima tandarts

Prima bedrijf vriendelijk kundig

geweldig

fijne omgeving, schoon, de nieuwste apparatuur, lieve mondhygiëniste

Tandarts sprak gebrekkig nederlands

De behandeling op zich was goed maar mijn gebit kunnen ze toch niks meer aan doen dus alleen controle en eventueel gaatjes en meer niet maar de tandarts moest ik goed naar luisteren want hij sprak gebrekkig nederlands met een frans accent en dat vond ik vervelend dus ik heb weer om mijn oude tandarts gevraagd die daar ook in de praktijk werkzaam is

Very Good

We are very happy with the service we received. You made us feel comfortable and welcome. All the staff is very helpfil and super kind. Happy to call you our dentist

Goed advies

Ik weet nog niet

Prima tandarts

Prima tandarts voor wat oudere kinderen en volwassenen. Voor de kleine kinderen doet het personeel wel echt hun best, dus dat is erg prettig, maar in de wachtkamer is er geen speelgoed en in de behandelkamer is er ook niets dat het voor een kind comfortabeler kan maken.

Slechte behandeling

Ik ben ontevreden over de kwaliteit

Fijne tandarts

Fijne tandarts die snel tijd voor je heeft een duidelijk communiceert.

Fijne tandarts en assistente

Pablo en assistente gingen heel delicaat te werk, maakte een tandarts bezoek weer een normale gebeurtenis in plaats van vervelend

Redelijk

Het was niet met mijn eigen tandarts. Minder aandacht, en niet goed schoongemaakt.

Kom er al jaren

Kom er al jaren, nog steeds top

Nette afhandeling

Netjes probleem opgelost

Goed geholpen

Goed geholpen

Snel geholpen

3 gaatjes boren was sneller dan banden wissel bij Max Verstappen!!

Goede voorlichting

En weer een kies moeten laten trekken en denkend aan een prothese ben ik goed voorgelicht over de mogelijkheden. Nu even de moed verzamelen voor deze ingrijpende stap.

Netjes behandeld

Netjes behandeld

Kan niet beter

Prima geholpen

Altijd op mijn gemak bij de tandarts

Vriendelijke ontvangst er wordt verteld wat er gaat gebeuren en de behandeling is uitstekend, geruststellend.

Ik ben vriendelijk en goed geholpen

De tandarts is erg aardig en kundig. Ik weet zijn naam niet, maar hij is de Aziatische jongeman

Tevreden

Was snel aan de beurt nog voor de afspraak tijd.

Snelle service

Goede ervaring

Goed geïnformeerd.

Standaard controle gehad. Hierbij goed geïnformeerd over de verdere behandeling.

Prima verzorgd

Weer fijn geholpen.

Nemen de tijd voor je, vertellen alle opties en geven kundig advies.

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.