Fijne schone praktijk. Leuke mensen, wij zijn erg tevreden

Fijne schone praktijk, Leuke mensen, wij zijn erg tevreden.

Erg fijn en proffesionele tandartspraktijk

Ik ben een vrouw van 33 jaar. Vond het de laatste jaren een ding om naar de tandarts te gaan Door een verhuizing bij deze praktijk terecht gekomen en er gaat oprecht een wereld voor mij open. Aardig en proffesioneel. Ik liep de eerste keer met trillende benen naar binnen maar kwam er opgelucht uit, zo een gevoel van zo kan het ook. Van de week ook een afspraak bij de mondhygiënist gehad en ook hier weer enorm over te spreken!

Professionele medewerkers

Niemand gaat voor haar of zijn plezier naar de tandzorg. Toch is het fijn als je op een prettige en professionele manier wordt geholpen. Dat is de reden dat wij een cijfer 9 geven.

Nog nooit zo'n fijne tandarts en assistente gehad!!

Is heel duidelijk en vertellen precies wat er gaat gebeuren. Zeer kundig! Geen gehaast. En tijd voor een gesprek. Erg blij mee!!

Wederom een super behandeling

Zeeeer tevreden

Goede communicatie. Alles volgens afspraak. Goed werk geleverd. Tandtechniek van Toor.

prettige sfeeer

prettige sfeer

Ze zijn altijd aardig en nemen de tijd voor je

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Zeer positief!

Deze praktijk is zeker aan te bevelen. Er is sprake van een persoonlijke benadering en het is een laagdrempelige praktijk. Er hangt een ongedwongen sfeer en het team werkt al jaren samen en geeft je het gevoel dat je als patiënt op de eerste plaats komt. Complimenten!

Altijd tevreden over de behandeling van Janet!

Altijd tevreden over de behandeling van Janet!

Geweldig!

Heel vriendelijk personeel , je voelt daar heel welkom. Ook wordt je heel goed geholpen door de tandarts en mondhygiëniste!

uitstekend top

Ik ben heel erg tevreden. Ze doen hun werk uitstekend top

Altijd prettig geholpen!

Er is gelegenheid om ook op persoonlijk vlak wat uit te wisselen! Klachten worden serieus genomen!

Bij Janet is het altijd goed en gezellig!

Heb 2 x per jaar controle bij Janet en dat is altijd goed. Kundig en gezellig.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en werk prima uitgevoerd

Zie hieronder

Zoals altijd vriendelijk en deskundig behandeld. Fijn dat er humor is.

Vriendelijk geholpen

Prettig

Wordt altijd goed geholpen

Professionele hulp.

Ik ben zeer tevreden!

Perfect behandeld

Bespreken met je wat de mogelijkheden zijn en denken mee in oplossingen die bij je passen

Fijn

Tandarts nam alle tijd en was erg aardig

Ik ben weer prettig en vakkundig behandeld door Safia!

Fantastisch

De rust en vakkundigheid van Janet.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.