Laden reviews...
369 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven consequent een hoog niveau van expertise en patiëntgerichte zorg aan. Klanten benadrukken regelmatig het vriendelijke personeel, de duidelijke communicatie en de grondige uitleg. Over het algemeen voelt men zich goed verzorgd met een efficiënte behandeling en een prettige sfeer. De feedback wijst op vertrouwen in de praktijk.
Janet is altijd heel vriendelijk en begripvol en geduldig
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
23 June 2026
Prettig behandeld. Geïnteresseerd maar
23 June 2026
anoniem
Vraag : toekomstig alternatief voor onder prothese…duidelijke uiteenzetting gegeven bij halfjaar controle.
22 June 2026
anoniem
Ontzettend aardig en bekwaam Duidelijke afspraken en meedenkend
22 June 2026
Redelijk
Beveelt niet aan
21 June 2026
anoniem
Ik werd zeer prettig geholpen. Wij komen er al 50 jaar.
20 June 2026
anoniem
fijne assitentes, goed geholpen, stellen je ook op mijn gemak.
20 June 2026
anoniem
Voelt vertrouwd aan. Helemaal tevreden. Geen pijn gehad.
19 June 2026
Vriendelijk en duidelijk
18 June 2026
anoniem
Ik vind het gewoon een prettige tandartspraktijk. Mijn inziens zijn ze eerlijk in hun mening en wat er bij mij gedaan is heb ik nog nooit klachten over gehad.
17 June 2026
anoniem
Je gaat bijna voor de gezelligheid.
17 June 2026
anoniem
Super geweldig, wil niemand anders, maak gelijk een andere afspraak
14 June 2026
anoniem
Jammer dat je bijna altijd een hele tijd moet wachten
14 June 2026
anoniem
Ze staan altijd voor mij klaar als het nodig is.
13 June 2026
Goede behandeling
13 June 2026
anoniem
Er was sprake van veel empathie. Er was ook ruimte voor humor . Duidelijke vervolgafspraken.
11 June 2026
anoniem
Snel geholpen door uiterst vriendelijk en vakkundige mensen!
11 June 2026
anoniem
Ik zit jammer genoeg in een rolstoel maar dat is geen probleem voor de medewerkers van deze praktijk ! Claudia Eberth
10 June 2026
anoniem
Fijne ervaring met aan dacht.
9 June 2026
anoniem
Mijn ervaring is bijzonder goed.
8 June 2026
anoniem
De behandelingen zijn zeer professioneel met veel persoonlijke aandacht. Er wordt goed aangeven wat de behandeling inhoud en wat er gaat gebeuren.
6 June 2026
anoniem
Helder en deskundig en goede contacten met externe partijen.
5 June 2026
anoniem
Altijd hele behulpzame en vriendelijke mensen. Doen goed wat ze moeten doen.
4 June 2026
anoniem
Mensen die in het praktijk werken nemen de tijd jou gerust te stellen, zijn behulpzaam en bekwam.
4 June 2026
anoniem
Heel correcte en snelle behandeling
3 June 2026
anoniem
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen.
Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.