prima behandeld

ER wordt verteld wat er gaat gebeuren en of je dat goed vindt

Wat teleurstellend

Ik ben ruim 30 jaar met grote tevredenheid behandeld door Martijn Bomas. Mijn nieuwe tandarts had zich vooraf niet ingelezen in mijn dossier en gezien mijn chronische aandoening + de gevolgen voor mijn gebit verbaasde mij dat enorm.

Nvt

Zie hier boven

de ervaring was zo als altijd goed

mijn ervaring was goed moest wel even wat langer wachten op behandeling

Keurige behandeling gehad van de mondhygiëniste

V

Prettig

Prettig en accuraat

Erg goed geholpen, vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel, en goed geholpen

een goede ervaring

Behandeling correct En een luisterend oor voor m'n klachten

Heel fijn

Ze staan altijd voor je klaar om te helpen

Goed geholpen

Geen lange wachttijd.

Was prima

was prima goeden ontvangst. fijne behandeling en duidelijk uitleg Over wat er ging gebeuren. als ik een vraag had duidelijk uitleg. Voor mij verdien zij een dikke 10. Ik dacht Esther mondhygiëniste ik hoop dat ik me niet vergist ?

Werd vriendelijk benaderd

De tandarts en assistente legde alles goed uit wat ze gingen doen. Ik voelde me op het gemak

Fijne ervaring

Fijn dat Juliet meedenkt, tandsteen verwijderen is niet mijn favoriete hobby. Ze heeft t zo comfortabel mogelijk gemaakt

Goede samenwerking

Mondhygiëniste Juliët geeft goede tips en handigheidjes om mijn gebit te kunnen onderhouden op de aandachtspunten. Verder erg vriendelijk en toegankelijk.

Ongemakkelijk

Had pijnklachten en wilde controle. In het verleden werd er dan een grondige controle gedaan. Nu was er weliswaar afgesproken dat er tijd gereserveerd zou worden voor behandeling - indien nodig. Omdat er geen behandeling nodig was werd er een vluchtige controle gedaan. Met een minder vluchtige rekening. De tandarts was beleefd en vriendelijk. Maar de hele instelling van de praktijk is vreselijk vercommercialiseerd. Het was AL ANDERHALF jaar gelden dat ik voor het laatst was geweest!! Oeioeijoei. Ik heb het gevoel dat de tandarts erg onder druk staat om geld binnen te halen. Ik vond het een ongemakkelijke ervaring.

Muah

Ik heb duidelijk aangeven dat ik heel erg moe ben doordat mijn dochtertje ziek was. Ook dat ik enorm bang ben voor tandartsen door een kindertrauma. Ik wilde gewoon controle aangeven als er iets nodig is om te gebeuren en terug naar huis gaan....en de tandarts wilde gewoon een verhaal kwijt over die tanden rubber stokjes...alsof het de eerste keer is dat ik die verhaal hoor...ik geef aan dat ik weet dat de tandartsen die dingen beter vinden dan de draad die ik gebruik...en uitgelegd waarom ik die liever niet gebruik..die dingen buigen mijn tandvlees in en dat doet zeer! En blijf er soms wakker van..maar ja hij pakte een spiegel en liet me zien hoe die dingen te gebruiken...als hij elke ochtend 2 kinderen klaar moet maken voor school waarvan 1 is nog 2 en alles voor haar moet gebeuren en zich zelf klaar moet maken voor werk ...en in de einde van de dag gewoon kapot is en wilt naar bed mag hij de tijd voor pakken en rustig aan een spiegel pakken en goed richten met die dingen...ik heb daar de tijd niet voor en als ik dat heb dan doe ik het ook maar dat is niet elk dag...vervolgens hij zegt we maken nieuwe foto's de volgende keer...en legt niet uit waarom...maar ik was te uitgeput om een discussie te starten...ik wilde gewoon naar huis....maar ja..elke keer dat ik kom is er een nieuwe gezicht dus hopelijk is er gewoon iemand anders weer de volgende keer...of doc Bomas hij is een top tandarts, ook de blonde vrouw na hem was een goede beetje minder vriendelijk maar dat is prima ze kon goed om met mijn angsten...ok ivm mijn angst tegen over de vak zou ik het fijn vinden dat de nieuwe tandartsen gedoe niet door blijft gaan

Mooi op tijd.

Afspraak mooi op tijd. Vriendelijke ontvangst en correcte behandeling door, voor mij, nieuwe mensen.

Gebits jaarcontrole

Behandeling verliep naar wens

Prima geholpen, volgens afspraak

Ik ben prima geholpen, volgens afspraak. Vriendelijk, deskundig en professioneel personeel.

Vakbekwame mensen, vriendelijk en duidelijk

Personeel is vriendelijk, legt goed uit wat ze doen. En geven duidelijke adviezen.

Mijn bezoek heel positief ervaren

Was voor mij de 1ste keer dat ik bij onze nieuwe tandarts kwam, na 35 jaar onze eigen tandarts Bomas gehad te hebben. Was dus best wel wat spannend. Maar eerlijk is eerlijk, het viel alles mee. Er werd echt tijd genomen voor mij en open en eerlijk alles besproken wat nodig was. Geen gevoel gehad dat er haast was of weinig tijd. Ik hoop dat het verloop net zo fijn zal gaan als dit eerste bezoek.

Prothese mooi opgevuld geen drukpunten.

Goed behandeld.

PRIMA

KIES AFGEBROKEN, WEL HALF UUR BEZIG GEWEEST MET VEEL GEDULD TOCH UITEINDELIJK IN GEDEELTEN GETROKKEN.

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.