Altijd prima

Nooit meer bang en altijd prettig

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

wordt altijd prima en goed geholpen

wordt altijd prima en goed geholpen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Uitstekend!!

Wij zijn erg blij met Sandra als tandarts. Ons zoontje van 8 is altijd helemaal op zijn gemak bij de halfjaarlijkse controle.

Goede snelle service

Lang niet geweest maar kon binnen een week terecht. Er was daarom al een langere afspraak gepland en de herstelwerkzaamheden meteen uitgevoerd.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Onder de maat

Jonge vrouw tandarts,

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Net en vriendelijke tandartsen praktijk

Worden er al jaren netjes en goed geholpen

Zeer goed geholpen

De tandarts en ook de mondhygieniste zijn vakbekrame mensen die hun beroep zeer goed uitoefenen.

Deskundig en goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Zeer vakkundig

Zeer goede uitleg wat er gaat gebeuren en een vakkundige behandeling

Een fijne tandarts praktijk

Het is fijn om te zien hoe gemakkelijk ikzelf onze zoon en schoondochter en vooral onze twee kleindochters in de stoel gaan zitten.

snel, duidelijk en vriendelijk

tevreden

Nieuwe tandarts, rustig, lief en aandacht voor de persoon

Erg goed

Vakkundig en duidelijk

Er werd duidelijk vertelt wat er werd gedaan, ook nog met grapjes tussendoor Het enigste nadeel in de praktijk is dat het heel moeilijk is om een afspraak te maken omdat het zo druk is.

prettig en vertrouwd

We komen al 20 jaar bij onze tandarts, hij werkt rustig, kan goed uitleggen, en goed overleggen. Hij heeft veel kennis!

Goede uitleg tijdens de behandeling

Fijne pijn loze ervaring

Ik voelde me gezien

Er werd niet over mijn hoofd gesproken over privézaken etc. Er was contact met mij en alle handelingen werden uitgelegd. Dat heb ik lang( 2 jaar niet geweest om die reden) niet zo ervaren. Veel wisselende tandartsen gehad in verleden. Ik vind Luz erg prettig in omgang en zachthandig . Ik hoop dat ze een blijvertje is.

Pijnloos snel geholpen.

Prettig geholpen

Vriendelijk, prettig en secuur geholpen

Prima!

Prima geholpen!!!!

Klantgericht. Oog voor de persoon.

Ontzettend vriendelijk behandeld. Word echt naar jou als persoon gekeken. Ga zo door!

Fijne vlotte behandeling

Ontzettend geruststellend

Ik was ontzettende bang Maar er was heel veel begrip voor Ze stelden me op me gemak Was heel fijn

Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk personeel , zeer snel geholpen

Professioneel

Er wordt de tijd genomen om dingen uit te leggen

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.