Ik ben weer deskundig, efficiënt en vriendelijk geholpen.

Ik werd er vriendelijke geholpen en kreeg een eerlijke antwoord op mijn vragen

Goed geholpen

vakkundig, vriendelijk

Bij herhaling vriendelijk en vakkundig geholpen

Tot nu toe oké

Ik ben nog te kort binnen geweest voor een beoordeling, De 15 minuten die ik binnen ben geweest voelden wel als prettig

Prima!

Afspraak verliep soepel. Dames bij de balie erg vriendelijk. Jammer dat de tandarts zelf geen tandplak weghaalt, er moet een aparte afspraak worden gemaakt bij de mondhygiëniste. Naar mijn mening extra geld wat in een paar minuten klaar kan zijn (hoe het bij mijn vorige tandarts ging althans). Desalniettemin zal daar vast een reden voor zijn met betrekking tot doorloop. Fijne tandarts.

Vriendelijk

Is altijd vriendelijk en tijd voor een klein praatje

Op tijd en zeer goed

Op tijd en zeer goed

Heel erg duidelijk, en fijne service

Ik heb best veel anxiety over mijn gebit, maar ben ontzettend fijn geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt en voelde me vrij om alles te vragen. Ook de assistente was zeer behulpzaam om de sfeer goed en luchtig te houden.

Fijne dames

Fijne preventie dame. Maar vooral fijn tandarts!

Goede indruk van u praktijk

Vriendenlijk ontvangst, goed gesprek gehad met de Implantoloog

Zeer klantvriendelijke en kwalitatieve baehandelin̈gʻ

Ademt een goede sfeer.

Fijn geholpen, niet nerveus meer door de vriendelijke en rustige benadering

Fijn geholpen ben nu over mijn angst heen door de rustige en begripvolle benadering

Goed geholpen.

Bij Smilclinic Ommooord woordt je netjes en goed geholpen.

Fijne tandarts

Je wordt heel vriendelijk bejegend, sevice is goed. Niks te klagen!

Dr. Jonker is zeer kundige man ik gaat graag naar hem toe.

snel klaar

altijd prima geholpen

Bij laatste bezoek hoorde ik dat reparaties etc. aan kunstgebit niet meer plaatsvinden op deze locatie. Het had wel zo netjes geweest klanten hierover te informeren. Sluiting van locatie aan de Hoofdweg is al erg jammer en van tandarts Jonker vernomen dat er iemand komt voor deze reparaties. Wat als je aan een nieuw gebit toe bent ?

Aardige mensen

Ik werd snel geholpen en had ook 2 opties. Ze kijken verder en dat is fijn.

Good

Was that the dentist was very attent.

Muy buena !

Muy buena experiencia la doctora debbi es muy buena trabajando y yo no sentí nada de dolor, lo recomiendo al 100%

Tot nu toe goed

Eerste gesprek tot nu toe goed beetje humor daar hou ik wel van.. De implantaten moeten nog wel geplaatst worden.

Ik kom er altijd blij vandaan

Ik kom er altijd blij vandaan………. Hhhhhhhhhhhhhhhgggghgggggggggffffffffffffffgggggggggggvvgghh

Blij met de tandarts die mij geholpen heeft.

Goede begeleiding van de tandarts. Vertelt wat hij gaat hoe hij het doet en waarom hij bijv nog een extra verdovi g of dergelijke geeft. Had ook alle vertrouwen in deze man.

Vakkundig personeel

Prettig om hier vakkundig geholpen te worden

Overleggen goed en advies

Vriendelijk Op tijd Vlot