Ik werd direct geholpen zonder wachttijd. De intake was snel, duidelijk en vriendelijk.
De behandeling zowel van prothese als persoon is niet meer wat het geweest is. Na een goed gesprek zou ik het aanbevelen
Duidelijk uitleg na vraag over verdere behandeling
ik ben patient geworden omdat ik met erge tandarts angst zit. voorheen had ik een surinaamse man bij Smile Clinic die kon me echt rustig maken. helaas ging die met pensioen en kreeg ik een andere. debbie ?. ze is wel aardig maar wat minder rustig, ervaar toch nog wel wat spanning bij haar. ook is de afspraak tegenwoordig nogal onduidelijk. eerst moest ik naar de mondhygieniste, en toen ik kwam bleek die er niet meer te werken, dus ging ik gelijk naar debbie, half jaar later ongeveer had ik een afspraak met debbie, kom ik daar moet ik opeens weer eerst naar de mondhygieniste, en zo is dat een paar keer gebeurd. ik weet dan van te voren niet waar ik op moet rekenen, en dat is met mijn angst erg lastig. als er een keer wat uitvalt laat het dan weten. ook vind ik het soms jammer dat ze hele gesprekken over mijn hoofd heen met de assistente houd over vanalles en nog wat en ik een beetje in die stoel ligt . verder gaat het wel goed
Een afgebroken kies gevuld de behandeling was pijnloos en de tandarts was zeer vriendelijk. Wat ik jammer vond is dat de baliemedewerker niet had doorgegeven dat de afspraak uitliep, dit gaf wel irritatie bij sommige klanten misschien voor de volgende keer een leermoment. Vandaar 4 sterren in het algemeen.
Vriendelijk ontvangen en goed behandeld.
Uitstekend tot in de puntjes verzorgt vandaar dat ik zeg Top.
Aardige mensen die je goed begeleiden naar de behandeling.
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd
keurige ontvangstruimte , prettige sfeer
mijn ervaring is dat je elke keer als ik een afspraak heb, 30 min moet wachten. Er wordt dan niet verteld waarom. Ik moet er zelf achteraan gaan waarom het uitloopt. En als je dan behandelt wordt, wordt er niets verteld aan je. En ook nog dat de tandarts wegloopt zonder de behandeling af te maken. En als je er wat van zegt, want blijkbaar moet je gewoon je mond houden, dan wordt je niet gehoord en negeren ze jou.
Correct geholpen zowel door de tandarts als de baliemedewerksters
Keurig op tijd, goede uitleg wat er gedaan moest worden, vriendelijke mensen
Door de receptie en Manuel werd ik netjes te woord gestaan.
Erg vriendelijk en alles goed uitgelegd
Door hoe ik behandeld ben minder angst Uitleg tijdens behandeling wat er gaat gebeuren ik voel mij gehoord en gesteund Er wordt tijd voor mij genomen Hierdoor is na het eerst trekken van een kies nu mijn implantaat gezet en op naar een kroon en weer een volledig gezond gebit
zie boven
Vriendelijke en kundige tandarts, Ik werd snel geholpen
Ja goed
Ondanks dat ik er tegenop zag viel mede door ervaring van de arts niet tegen
Prima service, al jaren zeer prettig contact met Wally de tandtechniker, fijn mens en professioneel
Duidelijke informatie over de behandeling
Goed geholpen
Bij SmileClinic in Capelle aan den IJssel bevindt zich alle mondzorg onder één dak. Wij beschikken over een uitgebreid team met verschillende specialismen. Wij staan bekend om onze expertise in implantologie en esthetiek.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.