mondzorg (vooraf) en de afspraak verliepen goed en op tijd

mondzorg (Achmed (zeer tevreden) voorafgaande aan de afspraak en de afspraak verliepen prima en op tijd

Kundigheid en vriendelijkheid

controlebeurt verliep naar volle tevredenheid zoals ik al jaren gewend ben

Wat een prettige kundige professionals

Wij zijn met ons gezin overgestapt naar deze praktijk en we zijn ontzettend tevreden en onder de indruk van de kundigheid, warmte en professionaliteit van deze praktijk. Vijf sterrren is eigenlijk te weinig!

Kundige en vriendelijke praktijk

Kundige en vriendelijke praktijk

Patienvriendelijk

Mijn grootste angst voor tandheelkunde in wat voor vorm dan ook, is veranderd in het met enige tegenzin gaand naar de kliniek door de vriendelijke aanpak door deze of gene.

GOED

Vriendelijk en rustig.

Op tijd en vlot geholpen.

Netjesvop tijd en goed geholpen.

Fantastisch.

Zoals altijd heel zorgvuldig.

Met aandacht onderhoud aan mijn gebit uitgevoerd

Mijn halfjaarljjks onderhoud weer uitgevoerd. Het gebit ziet er weer netjes uit. Fijn, tot de volgende keer in november

vriendelijk, deskundig en professioneel

Ik krijg goede informatie, afgestemd op mijn situatie en de staat van mijn gebit.

Professioneel

Goed professioneel geholpen

Noodgeval werd perfect opgepakt

Betrouwbare tandartspraktijk. Al jaren een tevreden klant.

Goede halfjaarcontrole

Goed geholpen

Op een prettige manier ontvangen, op de afgesproken tijd geholpen. Ook voor het maken van een vervolgafspraak. Duidelijke uitleg qua rontgenfoto"s, kortom zeer positief.

Vriendelijke behandeling

De mondhygieniste heeft mij prettig behandeld

Prima en fijne behandeling door iedereen

De assistentes zijn vriendelijk en accuraat, de mondhygiënist is aardig, geduldig en zorgvuldig en dit geldt ook idem dito de tandarts.

Altijd goed

Tandarts Borgman is altijd een hele prettige tandarts. Hij legt uit wat hij gaat doen. Ik voel mij erg op mijn gemak bij hem en zijn assistente.

Prima en snel geholpen

Er was een stukje van mijn kies afgebroken en gelukkig kon ik snel terecht om het euvel vlak voor mijn vakantie te verhelpen.

Prima als altijd

Kundig, duidelijk en tijd voor een praatje

Snel en goed geholpen

Uitstekend!

Ze steld je op je gemak,en de wortelkanaal behandeling ging goed!

Ja positief

Me afgelopen afspraak bij de tandarts was gewoon goed. Gr Uyleman

Vriendelijk, en duidelijk.

Uitstekend.

Zeer vlot uitstekend geholpen.

Prettige behandeling Procedure uitgelegd Nauwkeurig en professioneel

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.