Prima uitleg, duidelijke begroting en tevreden over behandeling

geen nadere toelichting. Allemaal onzin om van elk bezoek aan wie ook telkens een review te moeten maken hou daar eens mee op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persoonlijke benadering

Rik is vriendelijk, toont belangstelling en legt uit wat hij gaat doen.

Prettig en vakkundig

Op afgesproken tijd,vriendelijk en "doorwerken"

Uitmuntend

Zeer kundig en vriendelijk geholpen. Er is tijd en aandacht voor de patiënt.

vriendelijke professionele benadering

De mondhygienist was aardig en deed niet meer dan het noodzakelijke.

fijn geholpen

goed advies en bereid te luisteren. verder goed geholpen

Goede behandeling en informatie

Fijne medewerkers

Rik een hele fijne tandarts!

fijne behandeling

Goede gebitsverzorging; rustig en duidelijk wat er ging gebeuren..

Prettige behandeling

Een goede ervaring met de tandarts

Een goede ervaring met de tandarts met de behandeling van wortelkanaalontseking.

Meer dan uitstekend

Prettig contact, vriendelijk, kundig en rustig. Bespreekt de behandeling en geeft aan wat ze gaan doen..

Snel en goed geholpen.

De tandarts is heel kundig en klantvriendelijk. Legt ook steeds uit wat ze gaat doen en welk ongemak je erbij kunt ervaren.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

prettig contact en duidelijke adviezen en uitleg

Bij de behandeling worden adviezen gegeven over schoonmaken van je gebit (poetsen en met tandenstoker). Tevens adviezen over gesteldheid van het gebit (bestaande reparaties, kronen etc,). of slijtage door knarsen. Behandelingen gaan voortvarend. Niet dat getreuzel.

Kinderen helemaal blij!

Onze kinderen vonden het maar wat spannend maar een nieuwe tandarts gaan maar Co stelde ze enorm op hun gemak en het gehele gezin ging met blije gezichten weer de deur uit.

Makkelijk geld verdienen?

Waarom heb ik de ene keer via jullie maatschap een tandarts die ruim 30 minuten bezig is om goed werkt te verrichten en de andere keer een tandarts die me gewoon 5 minuten op zijn stoel liggen terwijl hij niet op komt dagen, vervolgens na 6 keer peuteren (duurde hooguit 3 minuten) en zeggen dat het goed genoeg is en ik naar een (dure) mond hygienist moet die hetzelfde doet?! Bijzonder dat bij een maatschap patiënten zo verschillend behandeld worden en vervolgens met dure dubbele rekeningen en onduidelijkheid wie nu wat/wanneer moet doen naar huis mogen?!

Prima!

Fijn, vriendelijk en zeer kundig!

Geweldig.

De samenwerking tussen de tandarts en haar assistente was in een woord geweldig. Rustig en ontspannend. Het compliment heb ik na de behandeling (1 1/2) gelijk gemaakt . Niets dan lof.

Helemaal super

Erg prettig geholpen aardige man deed het rustig en kalm

Prima behandeling bij de mondhygiëniste!

Ik vind jullie praktijk heel goed! Mondhygiënisten zijn kundig, klantvriendelijk. Blij met mijn tandarts Rik.

Prettige behandelaar

Legt uit, belangstellend

Super. Kundig.

Vriiendelijk, kundige mensen.

Heel goed

Bij controle bleek een kroon niet meer in orde. De tandarts gaf aan dat die beslist zou afbreken binnen afzienbare tijd. Dat bleek na een maand ongeveer ook het geval. De wortel moest daarna nog verwijderd. Dat is op een zorgzame, beschaafde wijze heel netjes gedaan.

Werd dit keer snel geholpen en dat is positief

Nvt

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.