Laden reviews...
594 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en de professionele behandeling regelmatig genoemd. Afspraken verlopen doorgaans op tijd en de praktijk biedt een rustige en comfortabele sfeer. Klanten geven aan dat zij vertrouwen hebben in het team en dat er aandacht is voor follow-up. De ervaringen tonen aan dat de praktijk aandacht heeft voor patiënten met angst.
Je wordt van te voren gezegd wat ze gaan doen.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
26 July 2026
anoniem
1. Werk van mijn vorige tandarts (andere woonplaats) wordt niet afgemaakt zonder enige goede reden. 2. Het tikken met een ijzeren apparaat op je tanden lijkt hier normaal te zijn, als er schade door ontstaat mag ik dat zelf betalen ? Nog eerder nooit bij een tandarts ervaren. 3. Om 11.30 een afspraak, stond ineens bij jullie op 11.40 beneden, uiteindelijk werd ik om 12 uur geroepen :(, dit is niet de eerste keer ! 4. Bij mijn voorlaatste bezoek onnodig foto gemaakt door onverstaanbare tandarts waarvoor ik wel een rekening krijg.
Beveelt niet aan
anoniem
Door haar mijn kinderen houden van tandartsen bezoek
anoniem
Gebeld kon meteen komen super geholpen Mijn tand hebben ze de helft van af gehaalt aan de binnen zijde voel je iets. Maar aan de buitenkant is het gewoon nog een volledige kies en zie je niks gelukkig.
anoniem
Alles wordt goed uitgelegd en je bepaalt zelf wat je wilt wat ze doen.
anoniem
Een goed service,geeft advies, heel vriendelijk en maakt mijn tanden mooi schoon.
anoniem
Snel aan de beurt bij een acuut probleem
Fijne behandeling.
anoniem
Goede ontvangst en behandeling volgens afspraak en vriendelijkheid.
22 July 2026
Prima behandeling
22 July 2026
anoniem
Mijn ervaringen zijn prima, zowel met mijn tandarts, mondhygiëniste en de mensen voor een speciale behandeling (kiezen trekken bijv). Ook vriendelijke mensen aan de receptie en telefoon.
anoniem
Wegens een pijnklacht kon ik redelijk vlot extra ingepland worden. Toen goed geholpen!
anoniem
net als altijd keurig geholpen en met goede uitleg en advisering. Klein minpuntje waarvan ik niet weet of jullie er iets aan kunnen doen . Parkeren wordt steeds meer een probleem ; nu nog niet zo zeer voor mij maar wel voor ouderenb en personen die slecht(er) ter been zijn.
anoniem
Ik was tevreden, goede uitleg, netjes op tijd. Goed geregeld met afspraak, sms. Geen ontstekingen na mijn bezoek, gestructureerd deskundig te werk.
anoniem
Alles prima verlopen.... Ga zo door
anoniem
Ondanks het feit dat de “operatie” een uur duurde, vloog de tijd voorbij omdat er boven mijn hoofd ook interessante gesprekken plaats vonden. Weinig napijn, wel wat kleine blauwe plekken. Prima uitleg tijdens de behandeling wat er te gebeuren stond.
Idem
18 July 2026
Duidelijke uitleg
18 July 2026
anoniem
Ik voel me in goede handen.
17 July 2026
anoniem
Prettig gesprek met de tandarts stelt je gerust.
17 July 2026
Het was uitstekend.
When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend)
May we contact you about your review?
No
16 July 2026
anonymous
Prima eerste kennismaking.
anoniem
Met een duidelijke toelichting en naar mijn mening een vakkundige behandeling ondergaan.
anoniem
Zij probeer uitleggen en heeft erg geduld met clienten. Echt knap van hun, hoe kunt ze met iemand omgaan. Erg lief voor mij behandeld. Zou zeker aan iemand bevelen bij tandarts Zuid zijn!
Alles was prima
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Doctor Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.