Goede ervaring

Keurig en deskundig geholpen

Eerst assistente advies naar inplantoloog ik na 10 min terecht echt heel fijn

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Daarna ook vriendelijke kennismaking met de tandarts en vervolgens na controle van het gebid heldere uitkeg wat er niet goed was en vervolgens prima afstemming wat de hoogste orioriteit en mogelijkheden en wensen zijn

Helemaal relaxed

Fijne, gezellige kundige mensen!

Te veel sturend op commerciële winst dmv opmerkingen

Te veel sturend

Tijdsdruk

Vriendelijke tandarts die alles goed uitlegt. Daarover alleen maar lof! Organisatorisch merk je wel dat er weinig tijd is en voor iedere ingreep moet je een aparte afspraak maken. De agenda zit erg vol, waardoor afspraken vaak pas na een aantal weken gepland kunnen worden. Dit was bij mijn vorige tandarts niet het geval.

Helemaal gerustgesteld ben zo bang van de tandarts

Allemaal zo lief en vriendelijk

Zowel de behandeling bij de mondhygiënist als bij de tandarts is naar tevredenheid verlopen.

Fijne ervaring.

Goee gebitsbehandeling gehad denk ik.

Prima behandeling

Kroon eruit gevallen, kon dezelfde geholpen worden. Met behoud van de kroon deze terug geplaatst.

Ervaren en vriendelijk

De behandeling was goed

De afspraak was zeker 20 minuten te laat en nu moet ik ook nog weer ‘n afspraak bij de mondhygiënist maken . (Weer vrij nemen)

Goede behandeling

behandeling bij mondhygiënist: correcte en vriendelijke benadering, goede uitleg, behandeling rustig en goed

heel goed

prima heel goed

alles prima geregeld

Slecht

Nou die ik had heb ik liever niet meer

Fijne eerste ervaring. Aandacht en communicatie goed. Behandeling professioneel.

prima behandeling maar......

Tandsteenverwijdering boven en onder gebit, helaas was de 45 minuten niet genoeg om alles in 1 keer schoon te maken, een 15 minuten was nog nodig geweest, ik had graag gezien dat dit nog uitgevoerd was.

zeer goed

Zeer goede ontvangst, verteld alles duidelijk en rustig wat ze gaat doen. Werkt vakkundig en professioneel. Een hele goede behandeling ondergaan. Toppie.

Ideaal

Bellen en de volgende dag al aan de beurt

Uitstekent geholpen.

Tandarts Jeroen heeft de tand netjes hersteld en uitleg gegeven hoe de behandeling verloopt.

Nieuw bovengebit gekregen past perfect.

Fantastich

Lomp

Een afgebroken kies werd lomp en pijnlijk gemaakt door Jeroen. Dit ook gezegd na de behandeling. Ik had geen idee wat er allemaal ging gebeuren en dat was niet prettig. Vorig keer bij tandarts Roos was ik zo fijn behandeld. Hier zou ik zeker voor kiezen weer. Fijn dat er meerdere tandartsen zijn dus deze praktijk is daarom wel een aanrader.

Fijne behandeling door Roos

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.