Professionele aandacht!

Aardig en heel bekwaam personeel

Je wordt ook op je gemak gesteld.

Goed gevoel

Je bent meteen op je gemak bij Peter Blommendaal!

Vriendelijk en deskundig

Zie bovenstaande

Plezierige

Was altijd een super ervaring en vind ik echt jammer dat zij gaat verhuizen ………. Groetjes L. Beldica

Professioneel en vakkundig

Vriendelijke medewerker P.s. kunnen jullie in het systeem geen koppeling maken naar de medewerker die mij het laatst hebben geholpen. Ik weet de naam niet van de vriendelijke medewerker. In dit geval maakt het niet uit wie ik kies. Anders is het als het een klacht is. P.s. medewerker was nieuw. Groetjes

Er werd goed geholpen

Er werd goed geholpen

Controle bij tandarts.

Zoals elke keer weer zeer vriendelijk en ontspannen(d) geholpen door tandarts Peter Blommendaal.

hele fijne mondhygieniste

Ik ben zo blij met Chanel als mondhygieniste. Vroeger zag ik er wel eens tegenop om te gaan maar bij Chanel is dat helemaal weggegaan. Ze doet haar werk zo netjes! Heel blij met haar.

Professioneel, vriendelijk en meedenkend

Positief

Positief

Tandarts altijd vriendelijk en zorgelijk

Maar ik heb wel een opmerking , ik had een afspraak op 17 maart om 11.00 uur , toen ik onderweg was , werd er naar mijn thuis gebeld waar ik bleef want de afspraak was 10.30 ,, dit deelde de tandarts mee toe ik om 11.00 werd geholpen . in die tussentijd was er een e-mail verstuurd met de mededeling dat ik op dinsdag 16 maart een afspraak had om 10.15 . U zult wel begrijpen dat ik het nu niet meer begrijp .

goed en vriendelijk

goed en vriendelijk

Goede tandartsen

Ik vind dat ze aardig zijn en goed in hun werk zijn

Snel geholpen!

Werd gebeld of ik eerder wou komen, een afspraak van iemand anders was afgezegd., dus kon ik sneller dan gepland mijn tand laten repareren. Prima actie.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en ontspannen

Goed en kundig

Professioneel en vriendelijk

Prima zoals gewoonlijk.

zeer goede behandeling zowel aan de balie als door de assistente en de tandarts zelf.

Super kundige en fijne mensen

Kom al jaren bij P. Blommendaal, zeer tevreden! Hele rustige maar vooral kundige tandarts die alles uitlegt en geen onnodige handelingen verricht! Super tevreden dus! Ook de mondhygiëniste vind ik heel fijn en goed werken, neemt ook de tijd!

's Morgens gebeld, 's middags geholpen en er was geen eens haast bij. Altijd netjes geholpen.

Geen verbeterpunten naar mijn mening.

Het was uitstekend

het was uitstekend

Fijn, betrouwbaar gewoon fantatisch.

Prima ervaring zoals altijd.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!