Matig

Tandarts en assistente waren prima hebben goed werk geleverd. Alleen werkwijze is zeer ondermaats. Geef telefonisch duidelijk aan dat er iets is afgebroken moet ik vervolgens voor terug komen. Gelukkig kon het de volgende dag. Daarna afspraken gemaakt voor schoonmaak en nog een behandeling dat kon en niet op 1 dag lekker omslachtig.... en het was bijna een politieverhoor waarom ik het in het nieuwe jaar wilde doen ipv 1 week later. Slaat nergens op. Ik ben klant? Als ik aangeef dat ik tijd heb in het nieuwe jaar ipv 1 week later dan doe je dat ipv heel vragenvuur te houden welke dagen ik werk, welke tijden etc.

Alles oke

Vakkundig en vriendelijke mensen

Heel goed

Ik heel tevreden met het praktijk. En je werd er goed geholpen

Opnieuw kwalitatief prima werk!

Weinig wachttijd en mijn afgesleten tanden zien er weer mooi uit. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Quick, efficient, and Fun!

A very pleasant experience; most enjoyable, despite having work done. I can't wait for next time :-)

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Vriendelijk en kundig

Een pluspunt dat de dokter je zelf komt halen in de wachtkamer. Heel persoonlijk , en dan in de kamer even vragen hoe het gaat of er nog klachten zijn. Ik was in 5 minuutjes klaar maar voelde wel dat ze me goed nakeek.

Zeer vriendelijk en uitstekende behandeling

Zie boven

Prettig bezoek!

Vriendelijke en deskundige groep.

Altijd vriendelijk. Geeft advies waar het nodig is.

Geweldig!

Deze week tot 2 keer toe onverwachts een behandeling moeten ondergaan , en fantastisch geholpen door tandarts Albert en assistenten!

uitstekend

Wij zijn prima tevreden over onze tandarts

Wij gaan als gezin naar de tandarts. Het is natuurlijk niet het leukste uitje wat je kan doen. Maar onze ervaring is altijd prima.

Positief en empathisch

Jordy is een fijne tandarts

Op een fijne rustige manier geholpen.

Prettig en vakkundig geholpen

Netjes en zeer correct

Al vele jaren zeer tevreden

Tevreden

Behandeling goed. Alleen moeilijk te verstaan met mondkapje voor.

Goed geholpen

Als altijd prima en persoonlijk geholpen door Ed Albers

perfect

fijne vriendelijk tandarts en assistent

Fijne en goede behandeling

Ontevreden

Ik heb sinds 37 jaar tandarts Claessen gehad, ik was altijd zeer tevreden, hij is helaas met pensioen. Hij hielp ook meteen bij een gaatje of iets anders. Nu is het heel anders, heb een vulling kapot gebeten. Dit is geconstateerd door de huidige tandarts. Zij had op dit moment geen tijd, maakt u maar een nieuwe afspraak. Ik mag over ANDERHALVE MAAND pas terug komen, dan heeft ze tijd.

goed en vlot

goed en vlot

Goed en snel.

Goede half jaarlijkse controle door Pieter Vorstenmans.

Alles perfect

Altijd vriendelijk,

Prettige en duidelijke communicatie. Gebit Goed behandeld

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!