Laden reviews...
1.079 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De kliniek wordt consequent positief beoordeeld op vakbekwaamheid en vertrouwen. Klanten noemen ervaren professionals, vriendelijk personeel en heldere communicatie. De algehele ervaring wordt gekenmerkt door rust, beleefdheid en efficiëntie.
Ik kwam voor het vullen van 2 gaatjes. De assistente drong aan op het maken van rontgenfoto's. Uiteindelijk maar akkoord gegaan. Geen uitleg gehad over wat er op de foto's te zien was. Ongevraagd ook een gebitsreiniging uitgevoerd. Tandarts liep steeds weg en te horen was dat hij ondertussen een andere patient ook aan het helpen was
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Beveelt niet aan
anoniem
Een prettige ontvangst en deskundig geholpen door tandarts Jos Biesheuvel bij plaatsen van grote noodbrug voortanden, wat ingrijpend was!
Heel professioneel. Vriendelijk
anoniem
Ik ben goed en vlot geholpen door de tandarts en de assistente. Ze hebben me bij elke stap meegenomen en goede vragen gesteld.
Snelle hulp Duidelijk En met een lach
Duidelijk en vriendelijk
anoniem
competent aardig en vlot.
anoniem
Altijd aandacht voor de patiënt. Rustige ontspannen sfeer.
anoniem
Voelt heel vertrouwd. Snel en vakkundig
ze doet het echt goed
anoniem
Fijne tandarts en de assistenten zijn ook aardig. De vragen worden goed beantwoord
29 June 2026
anoniem
Ze werken op tijd en zijn kundig Samen oplossingen zoeken voor je gebit wat nog een beetje betaalbaar is .
29 June 2026
anoniem
Zonder te vragen kreeg ik een lichte verdoving van de mondhygiëniste. Totaal overbodig gezien de aard van de behandeling. Daarnaast wordt tijd dubbel in rekening gebracht. Zowel voor het meten van de diepte van pockets als voor reiniging. De totale tijd die daarmee in rekening is gebracht is een stuk langer dan mijn hele bezoek heeft geduurd. Met de tandarts heb ik al jaren goede ervaringen, dus vandaar toch nog een matige beoordeling.
Beveelt niet aan
anoniem
Heel fijn en goed geholpen
X
anoniem
Alles is perfect verlopen. Intake gesprek met tandarts Michel was goed,duidelijk en gaf vertrouwen. Bedoeling was behandeling onder narcose maar kon niet op korte termijn ivm planning. Behandeling onder plaatselijke verdoving ging vlot ca. 50min later stond ik buiten met prachtige smile (onder en boven prothese). Van ontvangst, intake, behandeling en na zorg werkelijk een top ervaring. Fantastisch en de volle 10 waard.
anoniem
Altijd als ik bij de tandarts kom is er een ontspannen sfeer. Je wordt op je gemak gesteld en heel vriendelijk behandeld. AANRADER
27 June 2026
anoniem
Vriendelijk en deskundig personeel.Geen lange wachttijden.
anoniem
Altijd zeer nauwkundige en belangstellenden aandacht en zorg
Zie boven.
anoniem
Hele fijne mensen en goed geholpen
anoniem
Wederom vriendelijk geholpen. Jaren ervaring merk je. Tijd voor een sociaal praatje. Vakmanschap gecombineerd met vriendelijkheid.
anoniem
Brenda is zeker op haar vakgebied een professional. MTC wees trots dat jullie haar als collega mogen hebben
anoniem
Ik heb deze dame nooit eerder gezien. Ze lijkt nieuw, heeft echt voorzichtig gedaan vanwege de gevoeligheid. Dus dat was heel fijn, 4 sterretjes, omdat ze nog wel iets meer zelfverzekerder mag overkomen, maar dat komt wel goed ;)
anoniem
Lara heb ik ervaren als een kundige, rustige vrouw. Die rust weet zij over te brengen op de patient.
anoniem
Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!
De Waard 5 e
4906 BC Oosterhout
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.