Waa stukje kies afgebroken,kon meteen terecht en Jos heeft het prima hersteld.

Zeer prettig

Rustige benadering die je zeer op het gemak stellen.

Prima tandarts controle, spreekuur liep redelijk goed op schema. Nette duidelijke pijnloze behandeling.

Zonder centje pijn aanpassing aan Prothese. Voor het eerst in mijn leven.

Voor ik bij mtc kwam was elk nieuw gebit een beproeving. Hoewel ik niet aan heldenverering doe komt Hero toch dicht in de buurt.

Netjes werken en klantvriendelijk

Ze nemen de tijd voor mij als patiënt

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Duidelijke info en alle mensen zijn vriendelijk. Vooral omdat ik angstig ben, is het een fijne ervaring. Je wordt begrepen.

Super goed

Vriendelijk en snel behandeld

Uitstekende behandeling. Vriendelijk en correct.

Het bevalt mij prima.

Professioneel, sympathiek, mens gericht.

Erg positief..

goed geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Dezelfde dag een afspraak gemaakt

Al jaren prima ervaring.

Goed, snel, vriendelijk, altijd volgens afspraak.

Word er al jaren goed en op een zeer fijne manier behandeld

Ooit met angst voor de tandarts naar deze tandarts gegaan. Dankzij michael durf ik tot 2 vlaks gaatjes zelfs zonder verdoving te laten vullen

Goed persoonlijke aandacht

Vriendelijk en goed advies van hygieniste. Weet niet de naam

Voldoende aandacht

Mijn eerste gesprek ben tevreden

Te lang wachten

Te lang wachten als je gebit te groot is

Geweldig en client vriendelijk zo doorgaan.

Waar ik op gehoopt had

Top !

zeer vakkundig

heel goed

ben altijd goed geholpen

Vriendelijk en hoef niet lang te.wachten

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!