Bij MTC word je gezien en gehoord!

De empathie,rekening houden met persoonlijke fysieke omstandigheden die weerslag op je tanden hebben,wat een kwetsbaar item is,en hierin ondersteund worden is voor mij goud waard!!

Gewoon alles goed

Nvt

Prettig ontvangen en geholpen, duidelijke uitleg vooraf

Super (kind) vriendelijk

Prima verzorgd, geen opmerkingen

Nvt, zie hier boven

Snel geholpen

Tevreden

Geen wachttijd, heel snel en prettig geholpends

Nog nooit een negatieve ervaring gehad, altijd prettig geholpen

zoals altijd , uitstekend

zeer betrokken

Zoals al jaren prima en vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk en deskundig geholpen

Klantvriendelijk en deskundig geholpen door tandarts Lara en haar assistente

Positief

Vriendelijk, vlot , correct,duidelijk.

zeer goed

zeer goed

Prettig

Spannend eerste keer kunstplaatje

prima zorg met oog voor de menselijke kant

Fijne praktijk, wel erg groot. Geoliede machine die goede zorg verleent. Ik ben altijd een heel kleine praktijk gewend geweest, dus moest er wel aan wennen dat je de werkzaamheden in de aangrenzende kamers van andere patiënten kunt horen. Maar de zorg is goed, duidelijk en ze hebben oog voor de menselijke kant. Alleen achter de balie hebben ze vaak minder geduld of aandacht voor de patiënten. Ik maak liever direct de afspraak met de assistente. Ook voor de kinderen een fijne praktijk!

Top praktijk!

Ik word altijd geweldig goed geholpen.

Fijne tandarts en team

Gewoon weer erg fijn geholpen, altijd lieve mensen daar.

klantvriendelijke tandheelkunde centrum

Ik ben heel lang niet bij een tandarts geweest omdat ik ontzettend bang ben. Maar naar enige overtuiging ben ik uitgekomen bij MTC. Bij dit centrum werd ik goed begeleid met mijn angst en kreeg ik een vertouwend gevoel met de tandarts voor de behandelingen. Hier heb ik heel veel profijt aan gehad dat ik zelfs een wortelkanaalbehandeling heb gehad en door het hele proces goed geleid werd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik mij op mijn gemak voel bij deze praktijk en mijn gebit beter wil laten onderhouden door dit centrum.

Al jaren prima tandzorg voor mij!

Doorgaans heb ik een afspraak met zowel een Mondhygiënist (Sandra), als met een tandarts (Michael). Al jaren zijn dit dezelfde specialisten op hun vakgebied. De combi houdt mijn gebit in een stabiele situatie. Van belang met voor een 60-er met veel vullingen.

Zonder stress of zorgen naar de tandarts

Zeer plezierig

Vriendelijk en efficient.

Vriendelijk en efficient

Goede ervaring Zeer professioneel

Fijne praktijk

Prettig en vakkundig

vriendelijk en vakkundig behandeld.

Zeer positief.

Goed en deskundig

Prima behandeling van mondhygiëniste. Zoals altijd op tijd, op een voor mij prettige manier.

Zeer fijne en zorgzame tandarts

Erg tevreden over Lara en assistente. Word goed verteld wat ze precies gaan doen en Tussendoor. Alles volledig pijnvrij geholpen.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!