Is gewoon heel goed

Alles gaat prima naar wens

Goed gegaan

Heel deskundig

Het is er rustig en netjes

Zie hier boven

menselijk

De behandeling gebeurt professioneel, maar het menselijke aspect telt zeker mee. Alles gebeurt rustig, zonder stress.

Ik ben vriendelijk en fijn geholpen.

Mijn ervaring heb ik als prettig ervaren.

Sandra is een fijne en kundige mondhygiëniste

Sandra is een kundige mondhygiëniste, fijn dat er nu een apparaat is wat met warm water werkt.

Prima tandheelkundig centrum

Ik kom hier al jaren en ben heel tevreden

Ik word altijd gerustgesteld

Ik heb heel veel vertrouwen in hen

Ben super goed geholpen, had een gebroken voortand ze heeft het super goed gedaan benbhaar zeer dankbaar

Prima ervaring

Zie boven.

Ervaring is goed

Mijn ervaring is goed ze zijn kundig en vriendelijk en zeggen wat ze gaan doen tevreden klant

Perfect geholpen

Fijne mensen met goed advies en zeer vakkundig.

Gewoon goed

Heeft ook goede tips

Ondergebit zit te strak

Elke keer wat weghalen op deze manier nog een aantal bezoeken en komt het goed mis het comfortabel passen

Matig

Met de behandeling is niets mis. Dat was prima.Alleen de behandelkamers zijn open met een gang erachter. Daardoor is alles te volgen wat er naast je gebeurd,altijd niet even prettig Ook collega’s onderling zijn goed te horen,als je even moet wachten. Ik kom al enkele jaren bij jullie maar heb dit bij mijn bezoek deze keer als storend ervaren.

Altijd een goede ervaring.

Ben al bijna een jaartje bezig met een nieuwe prothese en nu 2 inplantaten gekregen en geen problemen.

De volle 100 punten voor Lara en de vriendelijke assistente.

Zeer tevreden. Alvast succes met de bevalling en geniet van je zwangerschap Lara. Gr, Tsun

Hero ervaar ik als zeer deskundig.

Ik ging voor een narcose behandeling wegens mijn grote angst. Maar door de manier waarop ik benaderd werd en serieus genomen heb ik zowel bij de mondhygiëniste als bij tandarts Michael alles laten herstellen. Kan het iedereen met angst voor de tandarts aanbevelwn.

Prima ..

Ondanks mn lichte tandarstenangst geen problemen …

Vriendelijk en vakkundig

Ook mondhygiëniste , van wie we de naam even kwijt zijn was uitstekend en geïnteresseerd. Gaf ptima adviezen .

Uitstekend zorg

Vakkundig, vriendelijk,

Goed advies

Tevreden met het advies van de tandarts

correcte behandeling

niets op aan te merken. Ook geen lange wachttijden.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!