Vriendelijke mensen

Nemen de tijd voor je duidelijke uitleg

zakelijk maar oke

Een bezoekje aan de tandarts is veel onpersoonlijker geworden. Ooit was er nog eens tijd voor een praatje, maar is nu niet meer het geval. Eigenlijk wel jammer. Je vervreemd van een omgeving waar je al je hele leven deel van uitmaakt. Nu moet je gewoon 3 maanden wachten voor een periodieke controle. Dus voel je jezelf meer een nummer dan wat anders. Zal de tijd met zich meebrengen.

goed geholpen

korte wachttijd. afspraak snel gepland

Netjes en grondig geholpen. Goede uitleg.

Heel goed.

Vriendelijke mensen, goede uitleg en advies.

Fijn geholpen

Rustig en professioneel geholpen

Correct

Tot op heden altijd correct behandeld. Marc is een vakman.

moest lang wachten maar dat kan gebeuren zie er altijd erg tegenop ivm eerder slechte ervaring in mijn jeugd daar word wel rekening meegehouden

Mijn complimenten.

Professionele, klantgerichte, deskundige

De praktijk is altijd bereikbaar op de aangegeven tijden. Jij wordt altijd goed geholpen, zelfs als iets met spoed geregeld moet worden.

Persoonlijke benadering. Tijd om vragen te stellen, die ook uitgebreid beantwoord werden.

Vriendelijk personeel zowel aan de balie als in de praktijk

Vriendelijk personeel .Ze geven duidelijk aan wat ze gaan doen dat vind ik prettig.

goede ervaring

Prima behandeld!

Snel aan de beurt en prima service

Idem

Wachttijd minimaal. Aandacht voor me gebit en frame. Beide schoongemaakt plus advies hoe ik het frame beter schoon kan houden. Heel simpel azijn. Dik tevreden met de behandeling.

uitstekend

Voor de eerste keer bij de nieuwe tandarts en het is uitstekend bevallen, prettig in omgang en duidelijk in zijn bedoelingen. Als ik dit eerder had geweten had ik al veel langer patiënt bij hem willen zijn. een erg rustige man, no nonsens en deskundig.

Netjes geholpen, prima service.

Had een redelijk acuut probleem. Kon op korte termijn komen en is m'n probleem opgelost.

Positief

Positief, bij tandarts is altijd beetje spannend maar allee ging zoals verwacht.

prettige ervaring

Vond de behandeling goed uitgevoerd. er werdt rekening gehouden met mijn angsten.

goe d geholpen

Correct en vakkundig.

Een correcte en vakkundige schoonmaak en controle behandeling met een goede uitslag en advies

Zeer vriendelijk personeel,ik voel me daar heel op mijn gemak.de dokters zijn van uistekende kwaliteit.echt top daar.

Fijn geholpen

Goed naar mij geluisterd en goed uitgelegd wat ze ging doen

Gewoon goed

Geen op of aanmerkingen, onze tandarts is heel fijn en goed. Neemt de tijd voor je. En is duidelijk in wat er gedaan moet worden. Gewoon prettig dat er goede communicatie is zeker als je er toch een beetje bang voor bent.

goed, beleefd

ze doen goed hun werk ze zijn beleefd

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.