Mijn dochtertje Zoë vind tandarts Sophie en Karin geweldig, en ze doen heel rustig en lief met haar leggen alles netjes uit ! Een hele tevreden mama
De tandheelkundige behandeling van mijn zoon is zeer goed verlopen en wij zijn erg tevreden. De tandarts was professioneel, vriendelijk en geduldig. We hebben duidelijke uitleg gekregen en de behandeling is zonder problemen afgerond. Ook het overige personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank voor de uitstekende zorg.
Snel en fijn geholpen.
Cladia en de collega's zijn zeer goed
Rustig goede uitleg en behandeling
Het personeel is allemaal vriendelijk, altijd vrolijk en attent tijdens de tandheelkundige behandeling.
Ze zijn heel netjes en vriendelijk en de belangrijkste vakkundig
Vrolijk lief vakkundig
Geweldige mensen allemaal vriendelijk en de omgang met mijn dochter top kan geen betere tandartspraktijk wensen ga zo door
Wel fijne plek om daar te mogen komen en persoonlijk ook super fijn door zelfde arts behandeld te worden, Taheb echt een chille top van de gozer ben je man!
Werknemers waren vriendelijk, snel en goed geholpen.
Prima en netjes geholpen mijn kinderen gaan bijna altijd alleen. Ze worden goed begeleid.
Wij zijn super tevreden met de behandelingen maar ook met alles erop heen. Heel lief en zorgzaam met heel veel kennis en begrip! Ook altijd goed advies
Ideren is echt vriendelijk en liev met Ideren
Andrea is een lieve geduldige tandarts
We konden binnen 15 minuten terecht. Ze hebben mijn dochter tijdens de behandeling gekalmeerd en behandeld. Heel erg bedankt
Het was voor onze dochter een plezier om naar de tandarts te gaan.
Ben altijd op mijn gemak
Een super fijne tandarts. Stelt je kind gerust en neemt hiervoor alle tijd. Geen druk en geen haast. Maken naar de tandarts gaan leuk!
Ze nemen de tijd, leggen alles uit
Zeer behulpzaam bij kinderen
Er word stap voor stap uitgelegd wat er gebeurt als er iets gemaakt moet worden, geen paniek meer om naar de tandarts te gaan Heerlijk ze gaan er met een lach in en uit Beter kan niet ! Met ook dank aan Karin Broens de sassistent
Ze nemen hier de tijd voor je en luisteren naar je, het is altijd gezellig bij de tandarts!!
We komen uit Oekraïne. En natuurlijk was de keuze voor een tandartspraktijk belangrijk voor ons. Ik dank alle mensen die me naar uw instelling hebben gebracht. Er is immers een zeer attente t Ja, een professioneel team. We spreken nog geen Nederlands, maar we voelden ons op ons gemak.En dat is precies waarom we ons zorgen maakten over hoe we een gemeenschappelijke taal zouden vinden.Maar in feite bleek alles heel eenvoudig te zijn, het personeel was vriendelijk en begreep ons. Dank jullie wel, we zullen jullie zeker aanbevelen en bij jullie verblijven.
Haaksbergerstraat 109
7513 ER Enschede