Filters

10

Super leuk!

Mijn meiden vonden het echt super leuk om te gymen bij humpyjumpy.

 • Aanbevelen? Ja
10

De lessen zijn altijd leuk en uitdagend!

Mijn kind kijkt er altijd weer naar uit om naar HumpyJumpy te gaan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Enthousiaste juf die weet wat ze doet!

Een enthousiaste juf die zorgt voor zeer gevarieerde lessen met elke keer een leuk thema. Bijzonder om te zien hoe ons zoontje zijn motoriek enorm ontwikkelt en met veel plezier de lessen volgt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk om samen met je peuter te doen!

Wij genieten samen van het sporten bij humpy jumpy. Wat leert hij hier veel, klimmen, koprollen maken, rollen en spelletjes spelen met andere kinderen. Elke week weer een ander thema!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele leuke gym voor kids

Een hele leuke gymles voor kinderen met elke week een ander thema. De gymzaal wordt helemaal omgetoverd tot een speelparadijs. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen, goed gericht op de belevingswereld van peuters

We hebben nu een aantal lesperiodes gevolgd en vinden het nog steeds erg leuk. Onze dochter gaat iedere week met veel plezier en ze durft ook steeds meer. Heel leuk om te zien!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Leuke gymlessen voor mijn zoontje van 1,5.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische lessen

Door de goede voorbereiding en betrokkenheid van Annemarie vindt mijn zoontje het altijd erg leuk om naar gym te gaan en leeft zich helemaal uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitdagend en super leuk

Geweldige manier om met uitdagend spel motoriek en beweging te bevorderen. Klimmen, springen, evenwicht, je kan het zo gek niet verzinnen. Iedere week staat in teken van een thema en dan zijn er allerlei toestellen en attributen helemaal zo opgebouwd. We zijn er iedere keer weer van onder de indruk. En ook heel belangrijk, onze kinderen vinden het fantastisch iedere week.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn kind is echt op zijn gelukkigst tijdens de lessen.

Ik merk grote vooruitgang in zijn motoriek. Hij maakt daarna echt stappen en kan steeds meer. We zien dat hij daarvoor buiten de lessen ook veiliger kan klimmen bijvoorbeeld. En nog belangrijker is dat wij zien dat hij tijdens de lessen echt op zijn gelukkigste is. Zodra hij de gymzaal ziet begint hij te lachen en doet graag de oefening. De verkenning vindt hij erg prettig en leuk, doordat de lessen volgens vastpatroon gaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vrolijke lessen!

Dank je wel voor dit blije les blok! Ze ging er altijd met veel plezier naar toe en tof om te zien dat haar vaardigheden, zowel motoriek als sociaal zo vooruitgaan door de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Superleuk voor peuters

Iedere week nieuwe oefeningen maar ook herhaling om vaardigheden aan te leren. Enthousiaste juf en lengte van de les is goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne, uitdagende lessen!

Ik zie het zelfvertrouwen van mijn dochter groeien sinds ze meedoet met humpy jumpy. Ze geniet van de lessen en wordt uitgedaagd op haar niveau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk

Goed voor de ontwikkeling van peuters Lekker klimmen en klauteren onder/ over /op en door heen. Geweldig!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel variaties, goede opbouw les, prima afsluiting

De kinderen zijn altijd heel blij als ze naar de gymlessen van juf Annemarie mogen gaan. Elke keer een gymzaal vol verschillende toestellen. De lessen aan de hand van een thema spreekt de kinderen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Elke week weer veel plezier!

Mijn zoontje van 2 voelt zich helemaal vrij en op zijn gemak, terwijl hij normaal een kat uit de boom-kijker is. Hij gaat er elke week met veel plezier naartoe!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel leuk!

Mijn dochter van 3,5 jaar heeft een aantal lessen gevolgd, ze was altijd enthousiast en deed leuk mee, dankzij Annemarie! Heel leuk, leerzaam en gezellig om samen met je kindje een aantal lessen te volgen! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke peuter en kleutergym

Leuke gym voor ons kindje. Juf Annemarie geeft leuk les met steeds veranderende themas.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke gymles waar de kleintjes zich lekker kunnen uitleven

Leuke gymles waar de kleintjes zich lekker kunnen uitleven

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig en leuk

De gymlessen zijn leuk. Ze zijn leerzaam en uitdagend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Spelen met een gedachte

Gemotiveerde en enthousiastmakende docent. Goede gedachte achter de opbouw van de lessen, leuke differentiatie en methodische lessen serie. Mooie schone zaal en spullen, komt fris over. De muziek sluit ook steeds leuk bij het onderwerp. Leuk en leerzaam dat er trucken van de week zijn, waar de kinderen echt wat leren. Tip: -soms duurt de inleiding iets te lang -1 truck van de week per les doen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jesper, Bedankt voor je mooie review! De tips zal ik zeker meenemen. Tot zaterdag weer, Annemarie

10

Gewoon heel erg leuk en leerzaam.

Het is ontzettend leuk om wat over de motoriek can dreumesen te leren. De kinderen genieten de (groot) ouders ook. Heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastische lessen

Ik ben zo blij dat ik deze lessen heb ontdekt! Elke week komen mijn dochter (2) en ik vol verbazing de gymzaal binnen. Juf Annemarie heeft elke week andere toestellen, oefeningen en thema's klaarstaan. Het is ongelofelijk hoeveel creativiteit Annemarie heeft. Elke les heeft dezelfde structuur; met liedjes, zingen, opwarmen, spelen en afsluiten. Heel overzichtelijk voor kleintjes en ze weten waar ze aan toe zijn. Na de les is ze helemaal doodop, dus veel inspanning en indrukken. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wauw, bedankt voor je mooie review Zoe! Fijn dat jullie zo van de lessen hebben genoten. Tot snel weer! Groetjes, Annemarie

10

Perfect moeder-dochter momentje met een lach op ons gezicht!

Hele leuke lessen voor onze 2,5 jarige dochter. Soms vond ze het spannend, maar kreeg alle ruimte om te doen wat ze leuk vond. Leerzaam en leuk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Elke week weer een feestje

Wat een fantasie heeft Juf Annemarie, ze weet de gymzaal elke week weer tot een ware jungle, stad of dierenwereld om te toveren! Elke week weer nieuwe uitdagingen om van te leren. We, Ja we want pappa of mamma deden ook gezellig mee hebben met veel plezier 10 weken lessen gedaan en komen snel weer terug met onze Bengel !

 • Aanbevelen? Ja

Over HumpyJumpy

HumpyJumpy biedt gymlessen aan voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar oud. De gymzaal staat elke week vol met toffe materialen, waardoor het elke week een feestje is om mee te doen! De lessen hebben een vaste structuur, waarin veel tijd is om zelf te ontdekken. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer, waarin kinderen veel plezier maken en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. HumpyJumpy staat voor fantasierijk en uitdagend. De lessen hebben allemaal een eigen thema en er worden materialen klaargezet die kinderen uitdagen om net iets meer, hoger en verder te proberen. De kinderen bewegen veelzijdig; alle vormen van bewegen komen aan bod binnen elke lesperiode. Van draaien, duikelen en rollen tot zwaaien en slingeren en van gooien, mikken en vangen tot springen en landen. Er zijn lessen voor Humpy’s (1,5-2,5 jaar), Bengels (2,5-4 jaar) en Jumpers (4 t/m 6 jaar). De lessen worden onder deskundige begeleiding gegeven op woensdagochtend en zaterdagochtend in de gymzaal aan Katwijkerweg 6B in Rijnsburg. Naast de wekelijkse gymlessen is HumpyJumpy ook in te huren voor Kinderfeestjes en Workshops.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.