Filters

9

Woensdag is feestdag, want we mogen weer naar de gym!

Elke woensdag is het groot feest, want we mogen weer gymmen bij Humpy Jumpy! Door de enorm afwisselende lessen heeft de ontwikkeling van onze dochter een boost gekregen (vooral de trampoline is favoriet!). Ze leeft zich een krap uur al rennend, springend, klauterend en dansend enorm uit. De thematische aanpak per les, leuke muziekjes en het enthousiasme van Juf Annemarie werken enorm aanstekelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Loop de hele week al warm voor de Gym

Super leuk gym les voor de kleintjes. Goed heeeeeel leuk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam en leuk!

Hele leuke thematische lessen, die uitdagen om mee te doen en waar de kinderen veel motorische vaardigheden leren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een leuke en creatieve peutergym!

Mijn zoontje ging voor het eerst naar Humpy Jumpy (en überhaupt naar peutergym) en vond het super leuk! Mede door de leuke bewegingen, mede door de leuke juf, maar ook zeker door de leuk bedachte oefeningen. Elke twee keer in een ander thema. Wat doet juf Annemarie dat toch super creatief! Wij komen zeker nog een keer terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige en sportieve invulling van je ochtend!

Onze tweeling werd heel blij van dit moment van klimmen en klauteren. Naast dat zij alvast leren ook eens te luisteren naar een juf en mee te doen aan spelletjes, konden zij heerlijk hun energie kwijt. We hebben als gezin een gezellige ervaring opgedaan. We komen zeker weer eens terug voor een vervolg!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke, uitdagende lessen

Annemarie heeft elke keer een ander thema en brengt zodoende variatie aan in de les.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam

Mijn dochtertje onthoud na 1 les de dingen die ze heeft gedaan en wil thuis alles na doen. Super leuk om te zien! En vraagt de hele week thuis wanneer we weer naar de gym gaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Elke week een feestje!

Mijn dochter en ik gaan elke week met veel plezier naar de Humpyjumpy lessen. Annemarie weet de kinderen nieuwe dingen bij te brengen, maar laat ze ook heel vrij en is flexibel met de jonge doelgroep. We rijden met liefde een stuk om bij haar de lessen te volgen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke lessen!

leuk opgezet met veel zorg! Oog voor ontwikkeling en veiligheid. Activiteit in begin na het openingslied zou niet per se hoeven van mij. Mijn dochter haalt daar weinig uit helaas. Intenties zijn goed natuurlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam, vrolijk en creatief!

Een aanrader! Timothy ging ontzettend enthousiast naar peutergym. Wij kwamen 2 jaar lank naar ieder les vol verwachting, omdat we weten hoe ontzettend creatief Juf Annemarie de lessen gaf. Ik merk dat hij echt profeit heeft gehad van midden kruispunt oefeningen, fijn en grove motorische skills die ongemerkt geoefend werdt tijdens de les. Wij moeten heellaas stoppen want we verhuizen naar Amerika.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne (sport)plek

Een hele fijne plek om van jongs af aan, of vanaf iets ouder, te oefenen met allerlei bewegingen, maar ook vooral te werken aan sociale vaardigheden en zelfbeeld. Veel ruimte om jezelf te zijn als kind, onze zoon heeft er veel geleerd en voelde zich vrij en veilig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Happy Child = Happy Parents :)

Our daughter loves Humpy Jumpy and we think it is a nice mix of sport activities and having fun. Great to see the passion Annemarie puts into the lessons which make it a great success!

 • Aanbevelen? Ja
10

Spelenderwijs leren, echt leuk!!

Levi vind het elke week weer een feestje. Wat ik fijn vind is dat de kids veel vrijheid krijgen dat heeft ons stuiterballetje wel nodig. Levi is echt heel erg gegroeid de afgelopen periode, nu al zin in de volgende periode!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Nikki vindt het elke week weer heerlijk om heen te gaan. Ze roept vaak tussendoor ook of het alweer tijd is voor de gym. Ze is door de lessen heen steeds meer gaan durven en dat is mooi om te zien, hoe ze steeds meer vertrouwen krijgt in zichzelf. Het is superfijn dat de lessen dezelfde structuur en opbouw hebben, dat geeft overzicht en veiligheid. Vooral de combinatie met de muziek erbij en elke keer een ander thema maken de verschillende oefeningen een feestje.

 • Aanbevelen? Ja
10

De lessen zijn altijd interactief en creatief opgezet!

De les begint en eindigt altijd met een vaste activiteit, en na uitleg over de opstelling van de materialen zijn de kinderen vrij om te gaan en staan waar ze willen. Je merkt gewoon hoeveel plezier alle kinderen hebben! Ook met elkaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze dochter stond weer iedere week te springen

Het was weer een fijne lessenreeks met veel afwisseling. Onze dochter vond het elke week weer een feestje om te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Elke week weer een heleboel nieuwe uitdagingen. Ze doet het ook met enorm veel plezier. Mijn zoontje vind het geweldig. Bedankt Annemarie!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuk en gezellig

Er leuke lessen voor de kleine meid, veel variatie. Volgend jaar doen wij zeker weer mee met Riley

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk gymmen voor kleuters

Leerzame gymles in fijne sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Elke week was het een feestje om te gaan!

Elke week nieuwe oefeningen in een leuk thema. Ook met muziek en de bellenblaas was ook altijd een hit op het einde. Onze zoon ging elke week met super veel plezier erheen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne interessante lessen waar mijn kind altijd met veel plezier naartoe ging.

Annelie heeft zelfvertrouwen gekregen in het bewegen, geoefend met doorzetten en is vaardiger geworden op heel veel terreinen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk en nuttig

Mijn dochter gaat met veel plezier naar de gymles. Leuke oefeningen en opdracht, juf speelt goed in op de belevingswereld van de kinderen

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke thema’s en veel enthousiasme

Wat een enthousiasme van Annemarie om elke week weer een ander thema te verzinnen met leuke oefeningen voor de kinderen. Elke week weer een feestje om er naar toe te gaan. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke activiteit waar Bram en ik wekelijks naar uitkeken

Bram heeft enorm genoten van de lessen. Hij heeft geleerd zijn grenzen te verleggen. Waar hij eerst niet in het rek durfde te klimmen deed hij dit de laatste les zelfstandig. Zo leuk om te zien dat hij dit op een speelse manier zo goed oppakte. De vaste opbouw van de lessen vond hij erg fijn. Als hij nu buiten of binnen ergens opklimt zegt hij standaard; ik lijk wel op juf Annemarie

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk, uitdagend en afwisselend

Elke week in thema stond de gehele gymzaal vol met leuke en uitdagende oefeningen klaar. De lessen worden met veel enthousiasme gegeven.

 • Aanbevelen? Ja

Over HumpyJumpy

HumpyJumpy biedt gymlessen aan voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar oud. De gymzaal staat elke week vol met toffe materialen, waardoor het elke week een feestje is om mee te doen! De lessen hebben een vaste structuur, waarin veel tijd is om zelf te ontdekken. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer, waarin kinderen veel plezier maken en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. HumpyJumpy staat voor fantasierijk en uitdagend. De lessen hebben allemaal een eigen thema en er worden materialen klaargezet die kinderen uitdagen om net iets meer, hoger en verder te proberen. De kinderen bewegen veelzijdig; alle vormen van bewegen komen aan bod binnen elke lesperiode. Van draaien, duikelen en rollen tot zwaaien en slingeren en van gooien, mikken en vangen tot springen en landen. Er zijn lessen voor Humpy’s (1,5-2,5 jaar), Bengels (2,5-4 jaar) en Jumpers (4 t/m 6 jaar). De lessen worden onder deskundige begeleiding gegeven op woensdagochtend en zaterdagochtend in de gymzaal aan Katwijkerweg 6B in Rijnsburg. Naast de wekelijkse gymlessen is HumpyJumpy ook in te huren voor Kinderfeestjes en Workshops.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.