Word altijd keurig op tijd gehaald voor behandeling.
De behandeling is efficiënt, zorgvuldig en vriendelijk
Perfecte dienstverlening.
Correcte behandeling, oor en oog voir patiënt goed en vriendelijk.
Een heel positieve 1e ervaring met deze praktijk. Vriendelijk, rustig, aandachtig. Alles werd goed uitgelegd en er was alle ruimte om vragen te stellen. Ik zal, indien nodig, zeker voor deze praktijk kiezen.
Prima ervaring
Goede uitleg en goed geholpen
professioneel, goede zorgvuldige service Goede heldere informatie uitwisseling; five stars
x
hoeft geen nadere uitleg
alleen graag een mooie poster aan het plafond boven de behandelstoel, dat mis ik nog.
prettige behandeling en uitleg van behandeling
Duidelijke analyse, heldere offerte en vakkundig behandeld.
Hele goede uitleg
Uitstekend advies en deskundige behandeling
Altijd positief
Deskundig, vriendelijk en klantgericht.
Aleen factuur te duur
Zoals altijd hele goede behandeling
Vriendelijk tegenover patiënt
Uitstekend met een onbaatzuchtig advies.
En behulpzaam
Professioneel en zeer klantvriendelijk. Al met al een fijne praktijk met betrokken medewerkers.
Ik heb een tandarts fobie en dat is zacht uitgedrukt. Veel te veel jaren heb ik het bezoek naar de Paradontoloog uitgesteld, uit pure angst. Bij mijn eerste bezoek aan de praktijk voor Parodontologie in Bergen op Zoom, ben ik heel open over mijn fobie/angst geweest. Daar werd zeer kundig op geanticipeerd. Nog steeds ben ik zenuwachtig, als ik een afspraak heb, maar ik ben niet meer panisch en ook niet meer misselijk van de zenuwen. Ik weet wie mijn behandeling kundig zal uitvoeren en ook dat zij mij een oppervlakkige verdoving geeft. Deze combinatie is mij goud waard.
professionele kliniek. Dr Andersen is een hele prettige precieze arts