Filters

10

Goed opgebouwd coachingstraject met fijne en persoonlijke begeleiding

We hebben het traject met Annemiek als heel fijn en waardevol ervaren. Haar programma zit uitstekend in elkaar qua opbouw. Het begint met veel diepgang op de oorzaken waar onderling onbegrip en frustratie vandaan komen en eindigt heel opbouwend over hoe we daar mee om kunnen gaan en verbeteren. Daarnaast is ook de afwisseling van online video's, fysieke contactmomenten, opdrachten en date nights erg prettig en zorgt ook dat je er continu energie in blijft steken. Bovenal is Annemiek een heel fijn en positief persoon die ons echt geholpen heeft elkaar weer te vinden en lief te hebben. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid
10

Annemieke is een erg fijn persoon die precies aanvoelt wat er nodig is

Annemieke heeft ons erg goed geholpen afgelopen jaar. We hebben het JDR traject gevolgd en heel intensief met elkaar gewerkt. Elke sessie is met een positief gevoel afgesloten en heeft ons aan het denken gezet. Annemiek heeft ons door diepe dalen geholpen op een fijne positieve manier zonder oordelen. We zouden Annemiek aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij, Michael. Ik heb jullie met heel veel plezier begeleid het afgelopen jaar. Jullie hebben samen prachtige stappen gezet. Geweldig om te zien. Lieve groet, Annemieke

10

Annemieke heeft ons gezin een toekomst gegeven

Wij stonden op een breekpunt toen we bij Annemieke binnen liepen. Door haar liefdevolle en deskundige hulp zijn mijn man en ik weer dichter bij elkaar gekomen waardoor meerdere ruzies per week verleden tijd zijn. En als er dan eens ruzie is, kunnen we beiden beter verwoorden wat we voelen en daadwerkelijk bedoelen, waardoor er wederzijds begrip voor elkaar is. Wij zullen nog zeker terugkomen voor APKtjes! Heel erg bedankt voor je hulp Annemieke!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Dank voor deze geweldige review, Ilse. Ik ben heel blij voor jullie. Ik vond het geweldig om jullie te mogen begeleiden. Merci! En ik kijk nu al uit naar de APK-tjes. :-)

10

Boven verwachting, vertrouwen is terug!

Wat ons vooral aansprak is dat Annemieke zicht focust op stellen met jonge kinderen. We merkten dat we in deze fase behoorlijk geleefd worden en je relatie, vriendschappen en persoonlijke ruimte onder druk komen te staan. We deelden te weinig meer met elkaar en daardoor raakten we uit verbinding. Annemieke heeft ons geleerd weer ‘beter te worden’ in dingen met elkaar delen, waardoor we veel meer in verbinding zijn met elkaar. We zijn elkaar opnieuw aan het ontdekken en komen erachter dat wij vaak dezelfde dingen willen en leuk vinden. Geluk zit hem voor ons in de simpele dingen, zoals tijd met elkaar besteden, lekker uiteten gaan, maar ook samen een klusje doen in de tuin of als gezin, en daar bewuste keuzes in maken. Dankzij onze gesprekken met Annemieke voelt het nu alsof we een team zijn. We zijn dichterbij elkaar gekomen en hebben weer meer plezier samen. Daarnaast proberen wij elkaar geen dingen te verwijten, maar vooral ook te kijken naar ons eigen aandeel in de relatie. Wat veel energie geeft is het weer samen kunnen bouwen aan de toekomst, wat willen wij samen? We hebben er weer vertrouwen in dat we dezelfde dingen willen in het leven en dat ook met elkaar willen delen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Z&N, Wat geweldig om te lezen! Dank voor deze lovende woorden. Ik ben heel blij dat ik jullie mocht begeleiden in mijn 3 maandentraject LiefdeFM! Jullie zijn een super leuk stel samen. Lieve groet, Annemieke Visser

10

Praktische tips waar je mee verder kunt

Annemieke heeft ons goed geholpen om beter naar elkaar te luisteren en ook meer je eigen ruimte te nemen. Met veel praktische tips en uitspraken die je aan het denken zetten, heeft ze ons verder geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Nina, Dank voor deze mooie beoordeling. Ik vond het geweldig dat jullie hebben deelgenomen aan mijn drie maandentraject LiefdeFM. Samen hebben jullie prachtige stappen gezet naar (nog) meer verbinding & liefde. Ik ben trots op hoe jullie het roer hebben omgegooid en gaan voor jullie relatie en gezondheid. Lieve groet, Annemieke

10

Verwachting overtroffen!

We hadden al 20 jaar een hechte relatie toen mijn man aangaf het allemaal niet meer te weten. Hij is altijd heel stabiel geweest en worstelde ineens erg met zichzelf, maar ook met onze relatie. Ik schrok hier erg van en herkende hem niet meer. We hadden nooit verwacht dat dit ons zou overkomen en wilden allebei dat het weer goed zou voelen. Maar wat we ook deden, we raakten elkaar daarna in een paar maanden steeds meer kwijt. Ik heb contact gezocht met Annemieke. We twijfelden eerst aan LiefdeFM en wilden liever gewoon gesprekken. Maar we zijn nu heel positief over de combinatie webinars en gesprekken! We hebben veel geleerd van de theorie uit de webinars. Het is fijn om daarna de diepte in te gaan tijdens de gesprekken met Annemieke. We hadden weinig vertrouwen dat we patronen die we zelf al 20 jaar niet konden doorbreken, zouden kunnen veranderen, maar we zijn er trots op dat dit met Annemieke haar hulp wel is gelukt! Annemieke begrijpt je en voelt goed aan wat er nodig is. Op moeilijke momenten is ze er voor ons geweest en hadden we tussendoor extra contact. Dit gaf ons veel vertrouwen dat we er niet alleen voor stonden. Het gaat nu na 4 maanden veel beter dan we hadden durven dromen. Niet alleen onze relatie, maar ook wij als individuen voelen dat we erg gegroeid zijn. Annemieke, je bent een topper en zijn superblij met je!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Kim, Wat fijn om dit te lezen. Jullie hebben samen een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Ik vond het heel mooi om te zien hoe jullie elkaar gedurende dit proces samen ondersteunden. Ik heb heel veel vertrouwen in jullie en jullie toekomst. Lieve groet, Annemieke

9

Meest zinvolle investering in onze relatie - LIEFDE FM

Om een patroon van steeds dezelfde ruzies te doorbreken en oude pijn een plekje te geven raden we Annemieke zeker aan! Haar kennis ook kunde van ‘normale’ therapie tot emdr maakte het voor ons compleet. De online optie maakte het daarnaast goed te combineren met werk & gezin, heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste E. Ontzettend bedankt voor deze geweldige woorden. Ik heb jullie met heel veel plezier begeleid. Dank voor jullie vertrouwen in mij. Hartelijke groet, Annemieke Visser

9

Boven verwachting

Vooraf aan de therapie was ik sceptisch of mijn huwelijk wel te redden was. Maar heb de liefde weer terug gevonden. We zijn weer meer een team, hebben het plezier terug gevonden in ons huwelijk. De therapie maakt je niet afhankelijk van Annemieke. Hierdoor ben je zelf verantwoordelijk voor het proces! Annemieke is een enorm fijn persoon en neemt echt de tijd voor je!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid
9

Annemieke hoort je en begrijpt hoe ze je kan helpen

Na een lange zoektocht op Google, waarbij we op zoek waren naar iemand die ons kon helpen om onze relatie de goede richting uit te krijgen, kwamen we uit bij Annemieke. Haar programma sprak ons aan en na een eerste vrijblijvende (digitale) kennismaking waren we er meteen al uit dat we bij Annemieke het programma van Liefde FM wilde volgen. En dat is een hele goede keus geweest. De combinatie van video`s en digitale gesprekken maakte dat het makkelijk in te passen was in ons drukke werk- en gezinsleven. Annemieke hoort je echt, ze kan feilloos de pijnpunten halen uit de voorbeelden die je geeft en weet daar met een heldere uitleg aan te geven wat er gebeurt. Het heeft onze relatie een boost gegeven maar tegelijkertijd heeft het mij op persoonlijk vlak geholpen en heb ik zelfs nog een vervolggesprek met Annemieke gehad zonder mijn partner.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat LiefdeFM jullie zoveel heeft gebracht! Ik heb jullie met heel veel plezier begeleid. Ik wens jullie ook voor de toekomst heel veel liefde en geluk!

10

De best mogelijke investering in je relatie

Wat een mooie en inspirerende tijd hebben we het afgelopen half jaar gehad met Annemieke! Achteraf de beste beslissing van het afgelopen jaar om samen op zoek te gaan naar wat ons bindt en de liefde weer te laten bloeien . Weet nog goed het eerste gesprek in een tijd waarin ons huwelijk enorm op z'n kop stond en ik mijn heil elders zocht. Maar er toch nog scherfjes liefde waren waar we hoop uit haalden. De rust, warmte en toewijding maar ook het vertrouwen die Annemieke uitsprak naar ons om de puinhoop aan te pakken voelde als een warme douche en thuis komen. Dat gevoel is de hele cursus gebleven: met humor en aanmoediging elkaar weer te leren kennen en naar elkaar te luisteren maar ook vooral plezier te hebben konden we stap voor stap weer terug naar wat we beiden wilden: een intieme band met verbondenheid en wederzijds geliefd voelen. Geen trucjes maar door openheid over emoties en verwachtingen uit te spreken waarbij je echt zelf aan de slag moet. Op momenten dat het moeilijk ging was er Annemieke die het positieve benoemde en ons weer op het goede spoor zette. Wat een lief, betrokken en deskundige hulpverlener is ze. Zo iemand gun je iedereen die net als wij de hoop bijna hadden laten varen dat het huwelijk te redden is. Wij gaan zeker voor een jaarlijkse apk bij haar!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wauw! Dank voor deze geweldige woorden. Ik word er stil van. En ik ben ontzettend dankbaar dat ik jullie de afgelopen maanden mocht begeleiden met LiefdeFM. Jullie zijn geweldig! Jullie hebben laten zien dat er enorm veel liefde is tussen jullie.

10

Vanaf het eerste contact met Annemieke kregen we weer het gevoel dat we vooruit gingen.

Annemieke gaf weer vertrouwen in onszelf en in onze relatie. Vanaf het begin was de betrokkenheid groot en hadden we echt wel het gevoel dat de therapie op maat was gemaakt voor onze situatie. We weten nu wat onze valkuilen zijn en wat daaraan te doen. Als je samen klem zit, dan bevelen wij Annemieke van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Dank voor deze ontzettend mooie woorden. Ik vond het geweldig om te zien hoe jullie samen weer in een positieve flow kwamen. Dank voor jullie vertrouwen in mij! Ik heb jullie met veel plezier en liefde begeleid. Hartelijke groet, Annemieke

8

Door onze ruzies te ontleden en patronen te herkennen begrijpen we elkaar

Elke webinar gaf weer nieuwe inzichten. Door ruzies te ontleden en patronen te herkennen, begrijpen we elkaar beter en herkennen we ook de valkuilen waar invallen. Ruzie maken is nog steeds niet leuk, maar met liefde fm blijven we minder in de boosheid en bespreken we op een ander moment als de emotie eraf is. Wat er gebeurde wat we bedoelde en zo komen we weer tot nieuwe inzichten.......o ja en we hebben nu 1x per week een soort vergadering van de dingen die lopen, dat geeft overzicht en zorgt dat we op de hoogte zijn van de dingen die spelen. Toen we dat niet hadden liep het vaak op en kwam het er heel erg boos en onverwacht uit

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Lukas, Dank voor jullie mooie review. Fijn dat LiefdeFM jullie zoveel mooie inzichten heeft gegeven. En geweldig dat jullie minder in de boosheid blijven. Ik vind het geweldig om te zien hoe jullie elkaar steeds beter weten te vinden. Dank voor jullie vertrouwen in mij. Groeten, Annemieke

10

GE-WEL-DIG!!!

Mijn partner en ik zaten in een heel diep zwart gat. Zelf wisten wij niet meer waar wij het zoeken moesten. Blijven wij samen, gaan wij uit elkaar. Toen ontdekte ik een relatietherapeut. Zij stond al goed aangeschreven dus wij dachten, wij gaan ervoor. Het eerste gesprek, het eerste contact, het was heel fijn. Annemiek heeft een rustige stem. Heel fijn om naar te luisteren. Toen wij aangaven dat wij niet van het hele serieuze waren kwam Annemiek met liefde fm. Dit is echt de manier om elkaar weer te ontdekken. Te ontdekken hoe een ieder reageert. Reageer jij als een egel of als een gorilla. Die is mij altijd bij gebleven. Je leert elkaar bij liefde fm op een speelse en leuke manier weer opnieuw kennen. Er zijn ook zeker serieuze kanten. Die neemt Annemiek heel rustig met je door. Annemiek is echt een top vrouw! Ik raad echt iedereen die in een dip zit, wil gaan scheiden, elkaar weer opnieuw wil leren kennen Annemiek aan! Zij kijkt naar wat jullie nodig hebben. Wij zijn dolgelukkig met Annemiek en blijven zolang als het nodig is contact met haar houden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Kelly, Wauw! Dank voor je geweldige review. Ik vond het een feest om jullie beiden in LiefdeFM te mogen begeleiden. Ik wens jullie samen heel veel geluk en liefde toe. Liefs, Annemieke

10

Vertrouwd en to the point

Annemieke weet in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Ze heeft mij in drie sessies ontzettend geholpen. Het contact was laagdrempelig.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Merci beaucoup! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent, R.

10

Annemieke is een heel fijne, rustig en empathische therapeut

We hebben Annemieke leren kennen in een moeilijke periode in onze relatie. We gingen zelfs apart van elkaar wonen. Annemieke was er voor ons met veel empathie, geduld en kennis. Ze luistert ‘echt’ naar je en dat heeft ons erg geholpen bij het beter luisteren en begrijpen naar elkaar. Inmiddels wonen we weer samen en hoewel we natuurlijk nog aan veel moeten werken, heeft Annemieke daarbij een belangrijke rol gespeeld op een cruciaal moment in onze relatie.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid
10

Een boost voor je relatie

Wij kwamen bij Annemieke voor een relatie APK. Het was een cadeautje aan onszelf. Onze relatie is al goed maar de coaching met Annemieke gaf ook nog een enorme boost! In de eerste twee sessies kwamen we met haar al helemaal tot de kern . Annemieke werkt vanuit oprechte aandacht en waardering. We voelden ons allebei volledig op ons gemak bij Annemieke.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Dank jullie wel voor deze geweldige review, Janneke! Erg leuk om te lezen. Ik vond het prachtig om bij te mogen dragen aan de liefde die zo mooi is tussen jullie. Te gek om te zien hoe jullie blijven investeren in elkaar en jullie relatie. Jullie zijn voor velen een inspiratie!

10

Annemieke helpt je de essentie uit de chaos te filteren

Toen ik Annemieke contacteerde, wist ik het allemaal even niet meer. Ik las veel boeken over relaties en relatieproblemen, luisterde podcasts, … en ik haalde overal wel iets uit, maar het lukte me niet om wat meer rust te kunnen voelen en heel de chaos terug wat gestructureerder te krijgen. Mijn man gelooft niet in coaching of therapie, maar gelukkig wilde ze me verder helpen op mijn eentje. Annemieke gaf me inzicht in mijn eigen handelen en patronen die ik in stand hield, deed le inzien hoe ik constant aan het redden was en mezelf daarbij vergat, leerde me hoe ik meer kon loslaten dat je niets kan doen aan de keuzes van de ander. Maar vooral ook dat je ook zoveel verandering kan brengen in je relatie door je eigen gedrag en verwachtingen aan te passen. Zo dankbaar voor het luisterende oor en omdat je elke keer weer mijn doel kon helder krijgen. Ik leerde mezelf terug op de eerste plaats zetten, ook blijft dat een oefening met vallen en opstaan. Er bewust van zijn is al zoveel waard.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig om te lezen dat het zo'n fijne ervaring voor je was, Karen. Dank!

10

Een persoonlijke en warme benadering zonder oordeel

Annemieke kan heel goed luisteren waardoor ze de zaken en issues kan centreren waarmee ze aan de slag gaat met in dit geval mijzelf. En ze geeft opdrachten mee waardoor het een interactief pad wordt en niet een-richtingsverkeer. Ik ervaar haar coaching als heel warm en persoonlijk waarbij soms ook de zaken worden benoemd zoals ze zijn. Dat kan confronterend zijn maar altijd vanuit een groeiperspectief en positiviteit.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Victor, Dank voor je mooie woorden. Groetjes, Annemieke

10

Superfijne coach!

Al vanaf het begin heel fijn contact gehad en konden snel een afspraak maken. Annemieke ziet door haar ervaring, deskundigheid en betrokkenheid al snel waar het probleem zit en weet niet alleen heel goed hoe ze die jou op kunt laten lossen, maar zorgt er ook voor dat het op een manier gebeurd die bij je past. Daarnaast is ze heel positief, heeft de nodige humor en gewoon heel fijn om mee te praten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wauw! Dank voor deze lovende woorden! Ik ben ook heel blij dat ik jullie mag begeleiden. Tot snel! Groetjes, Annemieke

9

Iedere coaching verassend en positief

Heel fijn om iemand erbij te hebben die neutraal is en ons beide toch heel goed weet aan te voelen. Empatisch voor onze beide intenties en die op een positieve wijze bij elkaar weet te brengen; op een verassende manier. Altijd opgewekt, scherp en positief; nimmer beoordelend en daarin een veilige omgeving kunnen scheppen om ons verhaal naar elkaar toe te kunnen doen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Jilles, fijn dat jullie mijn begeleiding zo veilig en positief ervaren. We blijven samen bouwen! Groeten, Annemieke

9

Dankzij Annemiek kan ik me zelf en mijn partner beter begrijpen.

Toen mijn partner met het idee kwam om in relatie therapie gaan vond ik dat idee niet oke ik dacht immers dat alles gewoon goed ging. Hij had daar een andere gedachten bij gelukkig zijn we begonnen bij Annemiek en heb ik het idee dat ik mijzelf en mijn partner beter begrijp of in ieder geval het idee. Ik kan snap nu beter waarop de manier waarop hij soms reageert tegen over mij en ik denk beter na en vraag ook na voor dat ik iets zeg of vraag. We zijn al een heel eind en gaat steeds beter. Ik kan Annemiek dan ook echt aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Coaching
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Beste Jennifer, wat goed om te lezen dat jij ook ervaart dat jullie al een heel eind zijn samen en dat het steeds beter gaat. Ik kijk uit naar onze volgende sessie! Tot snel! Groeten, Annemieke

10

Fijn, eerlijke, open gesprekken met enorm veel energie en positiviteit!!

Ik heb bij Annemieke een aantal coachingsbijeenkomsten mogen volgen. Het enthousiasme dat Annemieke tijdens de coaching heeft is enorm inspirerend. Ze laat je op een andere manier naar "problemen" kijken. Ze geeft je nieuwe inzichten. Op deze manier kom je met haar hulp verder. Ik heb het altijd fijn gevonden om met Annemieke te praten. Ze is voor mij een betrouwbaar persoon en iemand die echt luistert.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Coaching
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wauw! Dank voor deze positieve woorden. Ik word hier heel blij van!

9

Ze is een relatie safer

Annemieke is echt een topper. Mijn man en ik zijn al 16 jaar samen en zagen het allebij niet meer zitten. Dit was onze laatste hoop, we wisten dat er nog veel liefde was maar konden het niet vinden, waren te druk met de kids etc. Zei heeft ons in laten zien dat je er zelf ook mag zijn en hoe je dat doet. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Coaching
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wat een prachtige woorden! Merci, Sabine! Ik wens jullie samen veel geluk.

9

Veiligheid, openheid, positieve feedback en nuttige handvatten.

Ik heb mijn traject bij Annemieke als heel waardevol ervaren. De manier waarop ze maakt dat ik mij veilig bij haar voel waardoor ik mij open durf te stellen heeft ervoor gezorgd dat ik echt wat had aan de sessies. De vragen die ze stelde zonder een oordeel maakte dat ik ook mijzelf en mijn gedrag anders ben gaan bekijken. Iets wat mij in het dagelijks leven in relatie tot mijzelf en mijn omgeving erg veel goeds heeft gegeven. Door het creëren van overzicht en begrip, heeft Annemieke ervoor gezorgd dat ik mijzelf advies kon geven ipv andersom.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Coaching
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor deze prachtige woorden! Ik vond het geweldig om jou te mogen coachen. Ik wens je heel veel geluk toe!

8

Erg helpend!

Met name de coachsessies waren heel helpend om elkaar te vinden en opnieuw verbinding te ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Coaching
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid

Reactie van het bedrijf

Wat goed om te horen! Ik ben heel blij dat de coachsessies helpend waren om opnieuw verbinding te ervaren. Dankjewel! Hartelijke groet, Annemieke

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd