Bedankt Ria, voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij te zien dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Veel rijplezier gewenst! Groet, Broekhuis Zwolle
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst! Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Wij zullen de volgende keer weer graag voor je klaar staan. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Zwolle
Wat fijn om te lezen dat je daarop geattendeerd bent. De volgende keer zullen wij en de koffie weer voor je klaar staan. Groet, Broekhuis Zwolle
Beste André en Margriet, Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Wij wensen jullie fijne en veilige kilometers toe! Groet, Broekhuis Zwolle
Originele beoordeling
Beste Andre en Margriet, Bedankt voor jullie feedback op onze service. Wij stellen jullie feedback heel erg op prijs. Wij willen jullie veel mooie en veilige kilometers toewensen! Groet, Broekhuis Zwolle
Originele beoordeling
Beste Evert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Door omstandigheden was het begin niet geheel vlekkeloos. Gelukkig is het opgelost en rijdt u nu met een mooie Citroën. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst, wij hopen dat de taart heeft gesmaakt! Groet, Broekhuis Zwolle
Beste George, Ons excuus voor dit ongemak! Bedankt dat je ons hier op attendeert. Wij stellen jouw feedback heel erg op prijs en zullen voor je klaar staan als je ons nodig hebt. Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Zwolle
Bedankt Hans, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Zwolle
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Graag tot een volgende keer. Groet, Broekhuis Zwolle
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer. Groet, Broekhuis Zwolle