Mijn ervaring is GOED, eerlijk, duidelijk, snel, en heb een veilig gevoel. Vooral de kontakten met tussenpersoon hebben we als zeer prettig ervaren, hij heeft het fantastisch begeleid, en de nodige handelingen verricht en ons daar steeds van op de hoogte gehouden. Hij heeft ons veel vertrouwen gegeven in NBG met een prima NEO hypotheek. Alleen het verkrijgen van een account bij NBG om mijn hypotheek te benaderen was ZEER MOEILIJK, dit is denk voor veel mensen NIET te doen. Het is zeker niet voor iedereen mogelijk om een account te verkrijgen.
Beste Jos, Bedankt voor je uitgebreide review en je positieve woorden over de begeleiding. Goed om te horen dat je je prettig en goed geïnformeerd voelde tijdens het proces, dat is voor ons belangrijk. Jammer om te lezen dat het verkrijgen van een account bij NBG lastig was. Dat nemen we zeker mee als verbeterpunt, want we willen dat dit voor iedereen eenvoudig te regelen is. We zijn natuurlijk benieuwd waar je tegenaan liep. Je kan jouw ervaring ook delen via [email protected] Fijn dat je ons desondanks zou aanbevelen, en mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar! Groet, Jorg
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Dit is de waarheid zoals ik het inderdaad heb ervaren! Super bedankt NBG!
Beste Ilse, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je onze no-nonsense aanpak en persoonlijke werkwijze zo hebt ervaren. Daar doen we het voor. We wensen je veel woonplezier toe en helpen je in de toekomst graag weer verder! Groet, Jorg
Samenwerking met NBG heb ik als erg prettig ervaren, bekwame mensen, snelle responstijd een voorbeeld voor andere kantoren
Beste, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je de samenwerking met ons als prettig hebt ervaren en onze snelle responstijd waardeert. Daar doen we het voor! We zijn blij dat je ons als voorbeeld voor andere kantoren ziet, dat is een groot compliment. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar. Groet, Jorg
Dankzij de hulp van Patrick de Velde Harsenhorst is het verkrijgen van de hypotheek voor mijn eerste woning vlekkeloos gegaan. Vanaf het eerste moment was er heel fijn laagdrempelig contact en kon ik met alle vragen terecht. Alle mogelijkheden en opties werden begrijpelijk besproken en binnen no-time was het rond. Ik kan zijn service iedereen aanraden!
Beste Tim, Bedankt voor je mooie review! Wat gaaf om te horen dat Patrick je zo goed heeft kunnen begeleiden bij de aankoop van je eerste woning. Laagdrempelig contact en duidelijke uitleg maken zo’n belangrijk proces een stuk prettiger, toch? Fijn dat alles zo vlekkeloos en snel is verlopen! Geniet van je nieuwe woning, en mocht je ooit weer hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar. Groet, Jorg
Alles is heel vriendelijk, duidelijk, keurig en snel behandeld
Beste Jacques, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles zo vriendelijk, duidelijk en snel is afgehandeld. Precies zoals het hoort! We helpen je graag weer als je ons nodig hebt. Fijne dag, Jorg
Ik kreeg wat ik heb gevraagd
Beste Ubald, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en je precies hebt gekregen wat je vroeg. Kort maar krachtig, en dat waarderen we! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, weet je ons te vinden. Groet, Jorg
Ik raad iedereen aan. Vriendelijke mensen. Hebben mij heel goed geholpen.
Dank je wel, Anita, voor je positieve feedback en het vertrouwen in NBG! Fijn dat je onze hulp als prettig hebt ervaren. We staan graag in de toekomst weer voor je klaar. Veel woongeluk gewenst in Heerlen. Fijne dag, Jorg
Bedankt voor je feedback en de mooie cijfers! Groet, Jorg
Erg fijn hoe snel onze hypotheek geregeld is. En met de juiste communicatie.
Dank je wel, Kelvin, voor je feedback en het vertrouwen in NBG! Goed om te horen dat de hypotheek snel en duidelijk is afgehandeld. We wensen je veel woongeluk in Dieren. Fijne dag, Jorg
De financieel adviseur die bij ons op bezoek was, had een duidelijk verhaal.
Dank je wel, Wim, voor je positieve review en het vertrouwen in NBG! Fijn dat onze financieel adviseur alles helder kon uitleggen. We zijn blij dat je tevreden bent met het advies. Veel woongeluk gewenst in 's-Gravenhage. Groet, Jorg
Vanaf het eerste persoonlijke contact tot de uiteindelijke afhandeling keurig geholpen door de adviseur/behandelaar. Deskundig en oplossingsgericht meedenken is een zeer groot pluspunt. Als je als zelfstandig ondernemer niet binnen het hokje past bij je eigen (grote)huisbank. Denk aan een alleenstaande zelfstandig ondernemer in de automotive dan kom je bij een Rabobank niet weg. De adviseurs van NBG gaan dan wel een flinke stap verder voor je en kunnen bewerkstelligen dat wat andere niet kunnen of willen. Erg prettig. Erg korte lijnen en altijd iemand aan de telefoon!
Bedankt, William, voor je uitgebreide review en het vertrouwen in NBG. Wat fijn om te horen dat je onze dienstverlening als deskundig en oplossingsgericht hebt ervaren, vooral als zelfstandig ondernemer. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel woongeluk gewenst in Raamsdonksveer. Groet, Jorg
Het hele proces is tot in de puntjes uitgewerkt en afgehandeld. Door de kennis en ervaring die Arjen S. inbrengt hebben wij continu het vertrouwen gehad dat de gestelde doelen bereikt gingen worden en zijn wij stap voor stap geïnformeerd over de status van alle stappen en acties tijdens het proces. Nogmaals dank daarvoor!
Bedankt, Remko, voor je mooie en uitgebreide review. Fantastisch om te horen dat Arjen je met zijn kennis en ervaring het vertrouwen heeft gegeven dat alles goed zou komen. Fijn dat je het proces als compleet ontzorgend hebt ervaren. Veel woongeluk gewenst in Haren. Fijne dag, Jorg
Goed zeer professioneel en ook in voor een lollig opmerkingen
Bedankt, Jurrie en Frea, voor jullie fijne review en het vertrouwen in NBG. Wat mooi om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat jullie goed geholpen zijn bij vragen. We wensen jullie veel woongeluk in Musselkanaal. Groet, Jorg
Heel goed uitgelegd, en bij vragen duidelijk uitleg.
Uitstekende informatie, meedenkend, vertrouwenwekkend en een hele steun
Bedankt, Yvonne, voor je mooie review en het vertrouwen in NBG. Heel fijn om te horen dat je onze hulp zo positief hebt ervaren. Veel woongeluk gewenst in Beuningen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag. Groet, Jorg
Hele fijne ervaring. Duidelijke uitleg! Bedankt Arjen!
Dank je wel, Joce, voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen om deze te delen! Super om te horen dat Arjen je zo goed heeft geholpen met duidelijke uitleg. We wensen je veel woongeluk in Haren. Groet, Jorg
In het verleden al een keer de hypotheek via nbg afgesloten, nu weer en heb dan ook een goede ervaring. Bedankt voor het laten slagen van de hypotheek.
Bedankt, Aalt, voor je mooie review en dat je opnieuw voor NBG hebt gekozen! Fijn om te horen dat je weer een goede ervaring hebt gehad. We zijn blij dat we je hypotheek hebben kunnen laten slagen. Veel woongeluk in Ens gewenst. Fijne dag, Jorg
Werd altijd goed en snel geholpen. Goed meegedacht om mijn wensen te realiseren.
Dank je wel, Harold, voor je positieve feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Fijn dat we snel en met goed advies hebben kunnen bijdragen aan jouw wensen. Geniet van veel woongeluk in Amsterdam. Groet, Jorg
Duidelijke communicatie over het proces en je wordt met iedere stap meegenomen. Handige online klantomgeving met ‘to-do’ lijsten.
Bedankt, Rachid, voor je fijne review en het vertrouwen in NBG! Wat leuk om te horen dat je de communicatie en onze online omgeving als prettig hebt ervaren. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen begeleiden. Veel woongeluk in Zeist. Fijne dag, Jorg
Wij zijn op een duidelijke manier voorgelicht en na onze beslissing om de hypotheek te verhogen van a tot z geholpen.
Bedankt, Henk, voor je mooie review en het vertrouwen in NBG! Super om te horen dat alles van A tot Z naar wens is verlopen. Fijn dat onze duidelijke uitleg daarbij heeft geholpen. We wensen je veel woongeluk toe in Assen. Groet, Jorg
Dank je wel voor alles ,ik ben zeker tevreden met hoe het gegaan is .nog maals .THANK YOU
Bedankt voor je mooie review, Mervin! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met hoe alles is verlopen. We waarderen je vertrouwen in NBG en wensen je heel veel woongeluk toe. Als we je in de toekomst kunnen helpen, horen we het graag. Fijne dag, Jorg
Als minder digivaardig persoon is alles prettig in overleg en met een beetje hulp goed verlopen.
Bedankt voor je review, Robert! Fijn dat je het proces als helder en prettig hebt ervaren, en dat we je goed konden ondersteunen. We waarderen je vertrouwen in NBG en wensen je heel veel woongeluk toe. We helpen je graag weer als je ons nodig hebt. Groet, Jorg
Mijn vrouw en ik zijn zeer fijn en vakkundig geholpen met het verkrijgen van financieel inzicht t.b.v. verkoop en koop van een nieuwe woning. De nieuwe hypotheek is met de bank afgestemd en alle behorende documenten tijdig voorgelegd en verder afgehandeld.
Bedankt voor je mooie review, René! Wat fijn dat jullie zo prettig en vakkundig zijn geholpen bij het verkrijgen van financieel inzicht en de afhandeling van de nieuwe hypotheek. We waarderen jullie vertrouwen in NBG en wensen jullie heel veel woongeluk in de nieuwe woning. Groet, Jorg
Nadat wij in contact zijn gekomen met Jonathan tijdens het advies gesprek, hebben wij tussen het bieden van huizen af en toe contact gehad over de stand van zaken en extra mogelijkheden om het bieden voor ons gemakkelijker te maken. Toen was het raak: bod geaccepteerd Eigenlijk was de keuze bij ons snel gemaakt om gelijk voor NBG te gaan, puur omdat we er een erg vertrouwd gevoel bij hadden door het goed verlopen advies gesprek en de telefoontjes tussendoor. Tijdens het proces van de hypotheek aanvraag ging ook alles super snel bovenverwachts zelfs, ben namelijk zelf ondernemer en hoorde de horrorverhalen om mij heen dat ze maanden bezig waren. Bij NBG niet, dit alles was in 2,5 week allemaal rond. Mede komt dit door Jonathan die altijd bereikbaar is zowel ‘s avonds als in het weekend om alles zo snel mogelijk voor je rond te krijgen. Daarnaast wordt er ook echt voor je gekeken wat het beste bij jou past, ook voor in de toekomst wordt er nagedacht. Zo zijn wij er achtergekomen dat er veel meer mogelijk is dan we ons zouden voorstellen. Zou ik NBG aanraden jazeker, je bent hier geen nummertje maar een persoon waar ze echt iets voor willen betekenen.
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review, Marc! Wat fijn dat Jonathan je zo goed heeft begeleid en alles zo snel voor elkaar kreeg, zelfs met de extra uitdagingen als ondernemer. We waarderen je vertrouwen in NBG en wensen je heel veel woongeluk in je eerste huis. Fijne dag, Jorg
Jonathan is een fantastische hypotheekadviseur! Alles was binnen twee weken geregeld, wat ontzettend snel is. Hij reageerde altijd snel op onze vragen en gaf duidelijke, overzichtelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden en raden NBG zeker aan!”
Bedankt voor je enthousiaste review, Kasia! Wat fijn om te horen dat Jonathan alles zo snel en duidelijk voor jullie heeft geregeld. We waarderen je vertrouwen in NBG en zijn blij dat je zo tevreden bent. Veel woongeluk gewenst en mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag. Fijne dag, Jorg
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.