Laden reviews...
151 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken voortdurend vriendelijke service, heldere communicatie en een betrouwbare prijs/kwaliteitverhouding. Klanten waarderen het meedenken en snelle afhandeling met duidelijke uitleg. Over het algemeen wordt Roots Autoservice gezien als professioneel en betrouwbaar.
We komen hier al jaren. En al jaren is elke grote of kleine beurt perfect.
20 June 2026
Sabine van Meeteren
Neu-Ulm
De eigenaar is vriendelijk en staat altijd klaar als er onverwachts iets aan de auto mankeert. Snel en vlot gewerkt zodat ik dezelfde dag de auto weer terug heb.
20 June 2026
Paula
Delfgauw
Vakkundig en professioneel Heel goed advies en een aardige monteur.
19 June 2026
Nan Burgersdijk
WATERINGEN
Attente service en goed vakwerk, zonder verrassingen daar ga je toch voor.
19 June 2026
Harry
Pijnacker
Werk wordt gedaan zoals afgesproken Prijs wordt vooraf doorgegeven zodat je weet waar je aantoe bent(zeer goede service)
18 June 2026
Ben
Altijd correct en netjes
16 June 2026
Jeroen
Pijnacker
Tijdige alertering, voor APK en onderhoud. Correcte uitvoering en advies waar nodig en uitleg en toelichting in voorkomende zaken betreffende vervanging of vernieuwing. ook tips over goed/beter gebruik auto en rijgedrag in eigen belang.
15 June 2026
Koos
Den Hoorn (ZH)
Altijd fascistische service en kwaliteit! John heeft hart voor z'n werk en z'n klanten.
13 June 2026
Paula
Pijnacker
Worden altijd goed en professioneel geholpen.
11 June 2026
Erik
Delfgauw
Zoals elk jaar weer goed geholpen en kom al jaren bij Roots
11 June 2026
N. Sewrattan
Leidschendam
Zoals gebruikelijk goede en betrouwbare ervaring.
10 June 2026
Paul de Vries
Pijnacker
Ik raad roots autoservice zeker aan! Fijne communicatie en altijd goede service!
8 June 2026
Puck
Pijnacker
Een beroep op John is een warm bad . De toegankelijkheid groot en meedenken/ leven uitstekend Ik hoop dat ik nog lang mag komen Janny van der Vlies van Houwelingen Grabijnhof 2B Delft
7 June 2026
Janny
Delft
Goed geholpen, maakt altijd even tijd om te beoordelen!
6 June 2026
MMA Hasenack
'S-GRAVENHAGE
Bij garages krijg je vaak het idee 'genaaid' te worden in de kosten. Bij John heb ik dit absoluut niet. Als het om de kosten gaat denkt hij zelfs mee je mee om bv de kosten te spreiden. Prima service dus.
1 June 2026
Frans van Dolder
Bergschenhoek
Goed telefonisch bereikbaar, eerlijk, no nonsense en meedenken met de klant. Schade, onderhoud, APK, allemaal goed geregeld.
28 May 2026
Liron
Pijnacker
Fijne garage! Goede service!
23 May 2026
Nathalie
Prettig en servicegericht
23 May 2026
Frits
Pijnacker
Goede service en uitstekende garage
21 May 2026
Francky
Den Haag
Ik kom er al jaren met volle tevredenheid. Altijd duidelijk over werkzaamheden en kostprijs. Of een belletje over bevindingen tijdens de keuring. Geen verrassingen.
19 May 2026
André
Pijnacker
wordt altijd snel geholpen en neemt altijd op.
14 May 2026
do
zoetermeer
Vriendelijkheid, altijd prijsopgave dus weet waar ik aan toe ben, gewoon goed garage bedrijf
14 May 2026
Richard Friebel
Pijnacker
top garage om de hoek van de deur. John denkt mee voor een oplossing en waar mogelijk qua tijd lost hij probleem aan de auto gelijk op.
carlo Verburg
Pijnacker
Denkt mee, is kundig, persoonlijk, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Danielle
Goede prettige betrouwbaar garage
marjolijn zuidwijk
The Hague
Roots Autoservice Werkplaats B.V. is een universeel garagebedrijf waar de klant en service hoog in het vaandel staan. Klant is koning. Ons motto is ''rijden als een zonnetje''.
Overgauwseweg 65-A
2641 ND Pijnacker