Denkt altijd mee en komt met oplossingen.
Ik ben een tevreden klant. Er wordt meegedacht, tips gegeven wat een betere oplossing is/kan zijn. Klantgericht en sociaal. Kortom: ga zo door!
Prettige behandeling deskundige oplossing
Meteen geholpen
Vriendelijk, goed en georganiseerd
Goede bereikbaarheid. Out of the box denken Houden aan afspraken Service Klantvriendelijkeheid.... zijn voor mij doorslaggevend om deze garage aan te bevelen aan anderen.
Zeer goede service.
Ik breng mijn auto al jaren naar Hoks voor APK, kleine/grote beurten en kan altijd komen als er tussendoor iets met de auto is . Het maken van een afspraak gaat gemakkelijk. Ik krijg goed advies, bij onverwachte kosten wordt er altijd eerst telefonisch overlegd.
Ik had wat problemen mijn jaguar xk8 en daar werd goed in meegedacht, alles werd duidelijk uitgekehd qua kosten en oorzaken en snel geholpen. Ik ben nieuw in Dreumel en zocht een betrouwbare garage. Dat is gelukt.
Doet wat hij moet doen als het duur word overlegt hij eerst zodat je zelf kunt beslissen
Vakkundige garage
Goede ervaring
Op correcte / deskundige manier behandeld
Goede service, betrouwbaar en prijs kwaliteit is prima.
gewoon goed
Altijd goede service vriendelijk Denkt altijd met je mee
Fijne vent, heel deskundig. Brengt alleen in rekening wat er daad werkelijk gedaan is. Voel me er prettig en serieus genomen. Prima bedrijf.
Eerlijk advies en goed onderhoud. Bij vragen altijd welkom en lekker koffie.
Reparatie's met verstand van zken
Wij zijn heel erg tevreden Worden altijd netjes gebeld als er iets gemaakt wordt dus niet zomaar maken . Neemt de tyd voor je en denkt mee .
Goede garage, waar je snel en vakkundig geholpen wordt
goede service
Heeft tijd voor klanten en is altijd behulpzaam. Eerlijk advies en levert wat wordt belooft
Als er iets met mijn auto is, wordt het meestal als de materialen er zijn, dezelfde dag gemaakt.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.