Ik heb de klassikale training als toegevoegde waarde in mijn voorbereiding ervaren.

Het fijne aan de klassikale training is dat het ruimte voor discussie geeft waardoor ik persoonlijk de stof beter begrijp dan via zelfstudie. Daarnaast zijn er oefenvragen gemaakt die een beeld geven over wat er te verwachten is op het examen.

Kan meer gericht worden op de office en niet alleen Lean/Kaizen in het algemeen

Bij een ander instituur heb ik al Lean en Kaizen trainingen gevolgd. Ik had nu gehoopt dat de focus meer op de office gericht zou zijn ipv alleen Lean en Kaizen in het algemeen

Goede trainer, wel starre theoretische cursus

Heel informatief en interessant

De cursus was best uitgebreid en heel informatief. Soms zou ik verwachten dat er op bepaalde aspecten meer ingegaan zou worden. Ik vond 1 lesdag van 7,5 uur best lang. Ik zou liever meer lesdagen van max 4 uur willen hebben. Het is best lastig om de hele dag geconcentreerd te blijven. Het enige wat tegenviel was de locatie in Vianen. Ik moest naar de cursus vanuit Eindhoven komen en elke keer zat ik 's ochtends en 's middag heel lang in files wat 3 uur rijtijd bij elkaar was. Dat is heel veel tijd. Ik zou liever een cursus ergens volgen op een locatie die makkelijk met de trein bereikbaar is om files te vermijden. In het algemeen is deze cursus een aanrader.

Goed verzorgd

Heldere communicatie over het te volgen examen op een prettige locatie

Ontzettend leuke en waardevolle training

Veel opgestoken en geleerd. De materie is direct toepasbaar in de praktijk en werd op een leuke manier onderwezen. Ik ben blij dat ik de opleiding gevolgt heb en kan het iedereen die in het werk met processen te maken heeft aanraden. Veel examen vragen vond ik discutabel op de manier dat zij gesteld werden en het wachten (4 tot 6 weken) op de uitslag vind ik niet van LEAN getuigen.

Leerzame ervaring

Met deze interessante cursus ben ik veel wijzer geworden over de achtergrond en de te gebruiken tools voor binnen projecten. Duidelijke en leerzame cursus. Zeker een aanrader.

Fijne ondersteuning & duidelijk

CPIM Part 1 klassikaal gevolgt & Part 2 middels een zelf studie. Beide ervaringen waren prima en ATIM heeft prima support geleverd. Ik raad een opleiding via ATIM zeker aan.

De opleiding is Mudaloos

Erg prettige opleiders, veel geleerd en probeer zoveel mogelijk in de praktijk toe te gaan passen.

Lean Green Belt Examen is geen Lean ervaring

- ze werken met batches voor de Lean Green Belt examens (komt door IIBLC) - de verwerkingstijd van de antwoordformulieren (multiple choice) is 4-6 weken (komt door IIBLC?) - geen routebeschrijving naar examenlocatie - de enige reden om het aan te bevelen is omdat er niet echt andere opties zijn

Reactie van het bedrijf

Beste Wyona, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je het examen negatief ervaren hebt. Echter worden wij nu ook door jou beoordeeld op de richtlijnen van het IIBLC, daar kunnen we helaas weinig aan veranderen. De uitslagen van de examens zijn op 28 juni bij ons binnen gekomen en direct weer verstuurd naar iedereen. Dat is 10 dagen na het examen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd open voor feedback. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet Team van ATIM

Ervaren en enthousiaste leraar

Alles prima geregeld

Top Cursus

Veel geleerd in een korte tijd

super goede service!

Via mijn werkgever heb ik deelgenomen aan de CPIM training. De online trainingen heb ik allemaal gevolg maar door de dagelijkse hectiek ben ik in eerste instantie niet toegekomen aan het examen doen. Ruim 1 jaar na de start van de trainingen wilde ik alsnog beide examens doen. Cassandra heeft mij super goed geholpen met advies en het vrijgeven van de inmiddels verlopen studie omgeving. Nu nog de examens met succes afronden.

prima geregeld

examen qua organisatie prima opgezet en duidelijk uitgelegd

fijne ervaring

De toets was een goede ervaring. De inhoud kwam goed overeen met de stof. Een mooie locatie, goed te bereiken.

Goede training met deskundige trainer.

Tijdens de trainingen was er voldoende ruimte voor vragen en inbreng en werd er ruim ingegaan op praktijkvoorbeelden welke vor onze organisatie van toepassing zouden kunnen zijn.

Zeer professioneel

Fijne locatie, goed examen materiaal, en kleine groep waardoor rust tijdens het examen.

Uitstekend lesmateriaal en supergoeie docent

Ontzettend blij met de lessen, de docent en de lesstof. Examen moet nog komen, maar dat ga ik met veel vertrouwen tegemoet. Enige minpuntje is de voorkeurslocatie waaraan niet voldaan kon worden, maar verder helemaal top!

Enthousiaste en duidelijke lessen en leraar.

Opleiding klassikaal gevolgd en inbreng van de leraar is erg goed en duidelijk aanwezig. Dit zorgt er voor dat de theorie erg goed kan worden uitgelegd naar de praktijk (voorbeelden).

Bruistensingel 110

5232 AC