Fijn en zo snel bezorgd

Fijne bezorging

Snelle levering

Vriendelijke koerier

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Super en heel erg correct

Mooi om te zien dat het afleveren van een pakket duurzaam kan. De bezorgen zelf was ook heel erg correct en leuk om de naam te horen van de persoon waar het voor was bestemd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vriendelijke jongeman en komt binnen de afgesproken tijd.

Goed.

Delivery on time

Nette jonge

Lekker efficiënt

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Conform de afspraak bezorgd.

Op tijd en vriendelijk

Op tijd en vriendelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Precies zoals via so werd aangeven bezorgd en nog milieu vriendelijk ook.

Ben echter een benieuwd hoe de beetje route er uit ziet.

Opmerkingen worden niet gelezen

Dit is al de zoveelste keer dat ik vraag of mijn pakketje in de tuin bezorgd kan worden ipv bij de buren, maar alsnog wordt het bij de buren bezorgd! Jullie hebben nota bene zelf een optie gemaakt voor een afgesproken plek.

Pakket is niet geleverd

Mijn pakket is niet geleverd bij het adres

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Weinig of geen informatie over bezorgmoment enz.

Weinig of geen informatie over bezorgmoment. Bleek brievenbuspakket, waar je dus niet thuis voor hoeft te blijven. Ook handig om te weten.

Dik in orde

Pakketje bezorgd zoals je t graag wilt ontvangen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Fijn gevoel het milieu minder te belasten.

Prima communicatie. Ook over ophalen bij retour.

Wat een snelle levering

Wat een snelle levering !! Top !!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

gewoon goed!

beter voor milieu

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Package went missing, can't reach customer service

I am amazed at how a package coming from a store in Amsterdam, should have been dispatched on a Thursday and by Saturday, just goes missing from the Fietskoeriers system... no follow-up, no communication. Good idea for a business, but responsibility, and good communication need to develop as a business scales.

Lekker snel

Helemaal volgens afspraak.

waar is mijn pakket?!?

bezorging überhaupt alleen op werkdagen. dan op vrijdag zeggen dat hij tussen 09.00 en 17.00 bezorgd wordt. dan om 13.54 eindelijk onderweg met bezorgtijd tot 18.00. om 21.55 krijg ik een bericht dat hij bezorgd is. maar waar? ik zat beneden naast de voordeur. er is niemand geweest. nog even buiten gekeken of hij misschien in de voortuin ligt. dan maar contact opnemen met fietskoeriers blijken ze vanaf vrijdag 22.00 voor 59 uur onbereikbaar te zijn en moet ik tot maandag 09.00 wachten tot ik eindelijk iemand kan spreken. wat een slechte service dit!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Ik had een berichtje naar de koerier gestuurd en hij heeft het netjes op een ander nr afgeleverd zoals ik had gevraagt

Zeer betrouwbare levering

Het zou heel fijn zijn wanneer er dichter bij het verwachte leveringsmoment een update met aangescherpter tijdvak gestuurd kan worden. Nu zie je biijvoorbeeld tussen 17:00-22:00uur. Meestal betekent dat bij ons tussen 20:30-22:00uur. We kunnen dan eigenlijk niet eens een avondwandelingetje maken, omdat we de hele tijd zitten te wachten op de bezorger. Erg fijn zou het zijn wanneer daar eerder een bericht met aanvullende informatie (wanneer de bezorger de route uitgestippeld heeft bijvoorbeeld en hij/zij weet dat onze straat niet als eerste wordt geleverd… dan kunnen we er iets beter op anticiperen.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Gewoon niet bezorgd

Pakket is niet bezorgd en staat wel op geleverd

Slordig

Pakket wordt bezorgd op een verkeerd adres omdat het huisnummer onvolledig is overgenomen (zonder toevoeging). Nu mag ik zelf op onderzoek uit bij 40 appartementen in mijn gebouw om te achterhalen in welke verkeerde brievenbus het is bezorgd. Desalniettemin toch een ‘ja’ bij ‘aanbevelen’ omdat het een fantastisch milieuvriendelijk alternatief is voor al die bezorgbusjes.

Top service

Heel tevreden, duidelijke communicatie over bezorging, vriendelijke bezorger

Keurig op tijd afgeleverd

Een goed geklede fietskoerier overhandigde het pakje op een correcte en elegante wijze dat je vandaag de dag niet zo vaak meer meemaakt.

Tijdig en netjes bezorgd

Het pakketje was onbeschadigd en op tijd aangekomen, uitstekend alternatief voor pakketpost!