Keurig op tijd en ìn de brievenbus: prima!

Uitstekend: goed dat de fiets koerier bestaat in een tijd dat je niet altijd zonder digitaal bestellen kunt!

Netjes goed verzorgt

Was mooi optijd heel goed

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Duidelijke en in prettige taal informatie. Bezorgd volgens deze informatie, dus op tijd, zonder schade, in de brievenbus.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Wat mooi dat jullie alles op de fiets doen, probeer ik zelf ook. Complimenten

Pakket niet ontvangen

Melding dat het pakket is bezorgd. Dit is echter niet het geval.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Het pakketje zit maar half half in de brievenbus gepropt

Precies dat wat ik in de ene zin zeg!

Top! Snel en hele aardige bezorger

Top! Snel en hele aardige bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Pakket heel laat en gewoon voor de deur achter gelaten

Ik laat de hond rond 22 uur uit en als ik thuis kom zie ik op de mail een bericht dat mijn pakket is bezorgd. Mijn vrouw ligt te slapen op de bank en heeft geen bel gehoord. Als ik meteen naar bed was gegaan, zonder naar de mail te kijken had de doos de hele nacht op straat gestaan. De bezorger had op z'n minst even op het raam kunnen kloppen, of bij de buren afgeven. Maar beter is om niet meer om 10 uur 's avonds langs te komen.

Bezorging

Bezorger heeft niet aangebeld en het pakketje bij de deur neergelegd. Ik heb geen voortuin en stoep loopt direct langs het huis. Iedereen had zo het pakketje kunnen pakken. Ik kreeg een e-mail dat het bezorgd was dus ging even kijken en zag het op de stoep liggen..

Niet komen opdagen..

Afspraak gemaakt, zouden langs komen tussen 17:00-22:00 (vrij breed tijdsbestek) Dan verwacht je natuurlijk wel dat ze komen?! Niet dus! Absurd! Voor niks thuis gewacht

Top!

Helemaal goed én groen. Zou enkel graag een route, frequente tijdsupdate of kleiner tijdvak krijgen.

Vriendelijk en beleefd

Vriendelijke en beleefde bezorger en zo stoer, op de fiets! Eigenlijk zou alles met fietskoeriers bezorgd moeten worden!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger!

Mooi op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger!

Toppie.

Heel tevreden!

Hier was een vrolijke koerier keurig op tijd en wat gezond bezig zo!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

normaal erg tevreden maar nu een beetje teleurgesteld

Ik zie op mijn deurbel dat het pakket zomaar ergens in de open voortuin word gelegd. Niks gecommuniceerd en ik ben op vakantie dus top!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

It was a good experience

This time it was a good experience: on time and package in good shape.

Voortreffelijk

Duurde even maar uiteindelijk de aangegeven dag en tijd bezorgd

zeer slechte bezorging!

de fietskoerier heeft het pakket op de brievenbussen buiten de flat gezet. Niet eens even aangebeld om te zeggen dat het pakket er stond. Ik ging toevallig naar beneden, omdat ik de mail las dat het pakket bezorgd was. En daar stond het open en bloot voor iedereen die het maar mee zou willen nemen. Zeer slecht gedaan! Niet tevreden! Hoop nooit meer iets via de fietskoerier te ontvangen.

Ik ben. Super ontevreden

Zeer boos . Dat ik mijn pakketje in de gang vind op de begaande grond. Terwijl ik op de tweede etage woon. Slechte service Zalando

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Fietskoeriers.nl

zijn niet aan de deur geweest, maar krijg mail van wel.

ik zat naast m'n voordeur, in m'n videodeurbel bevestigd het... ze zijn gewoon niet geweest, maar kreeg mail van wel en dat ze een dag later nog eens zouden komen. Afgesproken met de klantenservice dat dat 's middags zou zijn. Ze kwam echter pas om kwart voor acht 's avonds. Niet wat we hadden afgesproken.

Persoonlijk en vrolijk

Persoonlijk en vrolijk

Top goede bezorging

Ok ben erg tevreden over mijn bezorging Ik kreeg een netjes een berichtje hoe laat jullie kwamen. Top

Vriendelijk

Vriendelijke bezorger

Juiste manier en service

Geen stinkbus met draaiende motor en keiharde muziek uit de speakers waarbij de bezorger ongeduldig op je deur bonkt als je niet binnen 5 seconden open doet. Je je pakketje toewerpt of op je stoep gooit. Nu rustig , milieuvriendelijke, klantvriendelijk met een groet en een glimlach. Dat bedrijven niet meer gebruik maken van de Fietskoeriers is onbegrijpelijk.