Er werd geklopt en mijn pakje is bezorgd, mooi binnen de afgesproken tijd! Daarna zag ik dat het met een bakfiets is bezorgd! Geweldig!!! Ik vond het een top verrassing!! Zo milieu vriendelijk Daarbij was het een vriendelijke bezorger!
Slimme en duurzame bezorging!
Aardige jongen.
Prima afgeleverd. En op een manier die goed is voor deze wereld
mijn pakket is niet bezorgd waarom zeggen jullie dat het bezorgd is …liegen want ik sta de tijd op mijn pakket te wachten en die is niet gekomen Lotfi Haddad waartplein 6, 5701 TT Helmond ps kunnen jullie graag vertellen waar is mijn pakket gebleven
Hoi Lotfi, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Aardige en op tijd bezorgd
Geweldig dat Fietskoerier bestaat. Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Ga zo door!
Ze zijn altijd op tijd. Vriendelijke bezorgers en natuurlijk millieu bewust!
Omdat we niet thuis waren bij de 1e bezorging, de mogelijkheid gekregen voor andere leveropties. Uiteindelijk op ander adres geleverd.
Meerdere keren aangegeven dat wij een winkel zijn, dus tot 18.00 uur open, dus als jullie bezorgen om half 7, dan zijn wij er niet meer.
Hoi Marc, Bedankt voor je review. Dat is vervelend om te horen en uiteraard niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak. Is je zending aangemeld als bedrijfszending? Zo niet, zou je dan contact op willen nemen met de klantenservice? Fijne middag toegewenst!
Er staat dat mijn pakket is bezorgd maar er is letterlijk niemand langsgeweest en ook niks achtergelaten kwa informatie ? Dit is al meerdere keren gebeurd
Hoi Hatice, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ze gaven aan dat mn pakket bezorgd was maar is kwijt geraakt. Of bij iemand anders geleverd.
Hoi Britt, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Als je lang willt wachten op je pakketen moet je zeker bij deze dienstlevering zijn! Meerdere keren langer dan een week moeten wachten, maken pakketen kwijt. Zeer jammer dat 1 van mijn favoriete websites werken met deze dienst. Ik dacht dat Post NL, slecht was maar dat is hier niks bij.
Hoi Myrthe, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Zag op de website dat er bezorgd zou worden tussen 30 augustus en 3 september. Had wel een meer specifike datum verwacht. Kun je tenminste zorgen dat er iemand thuis is. Nu eigenlijk een toevalstreffer. Maar de bezorger was vriendelijk en correct. Dus logistiek mankeert er nog wel een en ander, maar personeel UITSTEKEND!
Pakje niet bezorgt
Hoi Loek, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Snel en erg vriendelijk
Ik ben zeer tevreden en dankjewel voor de snelle bezorging!
Het pakketje is op een correcte en vriendelijke manier bezorgd. Ook een mooi initiatief, om per fiets te bezorgen, goed voor het milieu.
Op de tijd bezorgd, zoals van te voren werd aangegeven
Prima hoor
Stipt op tijd bezorgd door een zeer vriendelijk persoon
Ik vindt dit helemaal geweldig. Zeer vriendelijke man.
Pakket volgens melding goed ontvangen. Heel tevreden over.