Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies laten een mix van leveringsproblemen en enkele positieve ervaringen zien. Veel meldingen gaan over leveringen die niet zijn aangekomen of onbetrouwbare informatie van de bezorgdienst. Wel zijn er opmerkingen over tijdige updates en vriendelijke koeriers, en af en toe een levering door een fietskoerier. Over het algemeen ontbreekt consistente communicatie en is de betrouwbaarheid wisselend.
Duidelijke informatie over het pakket en een vlotte levering.
Rita
Uitgeest
Mijn pakketje is net op het verkeerde adres bezorgd, en daar gewoon op de deurmat buiten gelegd aangezien deze persoon niet eens thuis was. Als eerst woon ik op nr 18 en heeft hij het geleverd bij 16. En hij heeft niet aangebeld bij andere buren, bijv nr 17 aangezien zij wel gewoon thuis zijn. Heel raar en hoop dat dit niet meer gebeurd, duren producten op iemand z’n mat leggen.
Fleur
Wijmans
Ik kan het erg waarderen dat er iemand op de fiets stapt om mijn pakket te bezorgen. Fietsen is leuk en gezond.
Jasper
Arnhem
Geen bezorger gezien want het pakketje paste door de brievenbus. Maar netjes op tijd en goed dat het duurzaam is bezorgd.
Ingrid
Haarlem
Het pakket voor mij en een pakket voor mijn bovenburen zijn beide gewoon buiten neergezet. Ik ben speciaal thuis gebleven, maar heb geen bel gehoord. In een drukke buurt in Amsterdam is dat echt niet betrouwbaar.
Mir
N
Leeuwarden
Heerlijk om een pakket in ontvangst te nemen dat zo gezond en energieneutraal is vervoerd!
Hans
Harbers
1e mail: Je pakket past in de brievenbus. Verwacht bezorgmoment Vrijdag 13 september tussen 17:00 en 22:00 -->> mooi hoef ik niet thuis te blijven 2e mail: We hebben je gemist. Nieuw verwacht bezorgmoment Maandag 16 september tussen 17:00 en 22:00 -->> oh, ik moet dus wel thuis blijven 3e mail: Gelukt! Je pakket is bezorgd. Bezorgd op Maandag 16 september om 18:17 -->> nou lekker dan, thuis gebleven, past het dus wel in de brievenbus
Wout Kwakernaak
Amersfoort
Komen mooi op tijd, tussen de afgesproken tijden.
Raisa Besselink
almere
Op tijd en op de fiets bezorgd door vriendelijke koerier, wat wil je nog meer?
Mirjam
Den Haag
Melding dat bestelling is bezorgd. Ben thuis en geen bezorger gezien. Ligt niet in de buitenbrievenbus. Aangrenzende buren gevraagd. Niet rechts bezorgd. Links is niet thuis, maar was uiteindelijk toch daar in de brievenbus beland.
14 September 2024
Trui
Noordwijk
Heel fijn ! Snel en ( milieu-)vriendelijk bezorgd!
Erik
Ja zeg.....
Elli Romijnders
Nijmegen
Mijn pakket is niet afgeleverd. Graag zie ik mijn pakket alsnog zsm tegoed.
Benjamin Ermia
Amsterdam
Bezorger was mooi op tijd.hij was zeer vriendelijk een topper
Peter
Zwolle
12 September 2024
Christine
Zoetermeer
Fijn dat het zo milieuvriendelijk bezorgd werd.
12 September 2024
Michael
****
Fred
Alkmaar
Cycloon heeft al vaker een pakket bij mij thuis bezorgd. Het wordt duidelijk aan gegeven hoe het met je pakket staat en wanneer je het kunt verwachten. Ook de bezorgers zijn erg vriendelijk.
Truus
Groningen
Het pakket is nat, karton door vocht kapot. Ik heb foto’s en filmpje gemaakt. Eén pakje gelukkig in plastic verpakt, andere niet is dus nat.
Loes
Goed geleverd
Dennis Siemons
Amsterdam
Ik heb niets toe te voegen. Alles liep zoals beloofd! Fijn.
mariëtte
amsterdam
Besorger was er in aangegeven tijdsvak
Jeanine
Amersfoort
Onze bestelling werd heel erg snel bij ons bezorgd! Prima! Heel tevreden…..
Ton
Arnhem
Er wordt aangegeven dat mijn pakketje is bezorgd, echter ligt er niets in mijn brievenbus
P
Rotterdam
Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal.
Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad.
Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland.
Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.
Floresstraat 9
8022AD Zwolle